|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Muškarci i televizija
21.8.2010 0:22:52   
mariola
Jel vaš mm ovisnik? Ovaj moj ko da nije normalan bez nje. Nekad mi tako ide na živce s tv-om da mu kažem nek se oženi s televizijomuser posted image
Mislite li da tv u sobi uništava komunikaciju između partnera?
Mislim da i onaj u dnevom narušava ali i onaj u sobi.
Kad ja mm-u kažem "sad ćemo ugasit tv i pričati" , ko da sam mu rekla ne znam šta. I onda se dobro iščakulamo i onda kaže da je to super.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
21.8.2010 0:25:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Muškarci i televizija
21.8.2010 0:26:22   
Gogule
user posted image joj mariola. Kod nas mi se čini da sam ja tvoj mm. Ja sam ovisnik. Iako je ne gledam ona gori. Radio sam počela slušati samo u autu.Znam da to nije dobro al tako je kako je

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 3
21.8.2010 0:30:43   
mariola
ma i ja volim tv i ne mogu zaspati bez njega ali na primjer nekad se ja spremim za krevet i zovem mm-a da dođe u sobu a on ne može jer da još vidi ovo,pa ono i utom ja zaspem i ne dočekam ga. mm je inače brbljavac i puno pričamo ali me ponekad ta njegova zadubljenost u tv izludi. i ne dao Bog da on nešto propusti.mislim da bi 10 dana mogao neprestano buljit u tu kutiju.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 4
21.8.2010 8:05:25   
pincirotvajler
o kompu je ovisan user posted image  zapravo o igricama svojim

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 21.8.2010 8:11:56 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 5
21.8.2010 8:10:20   
nemammaste
Mom je tv upaljen skoro 0-24,spavamo uz tv (ne znam kako me na to naučio).Ja bi mogla komotno živjeti bez jer ionako teško nađem nešto po svom guštu.On čak ne mora ni gledati,bitno da radi user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
21.8.2010 11:00:37   
Fever
E baš mi je drago da si načela ovu temu. Dok san čitala svoj post ka da san sebe vidila dok trabunjam. Istu stvar san mu rekla, nek se s njom oženi, on je ka hipnotiziran s ton telkom, mogu gola hodat isprid njega on mi kaže: "daj se malo pomakni, nevidin", onda ga udavin da ugasi pa da malo razgovaramo onda se samo nasmije i kaže da san ludasta ali moj samo nastavi gledat....eto 1:0 za Tv! user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 7
21.8.2010 11:05:28   
pako
Nije ovisan o tv-u .....sve u granicama normale i on i ja user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 8
21.8.2010 11:09:07   
Gianna
Pa i nije, mislim da sam veći ovisnik ja nego on, a u posljednje vrijeme kod nas se na tv-u samo gledaju crtići user posted image user posted image ..
Jedno vrime je bio ovisan o TeksakHoldemu na face-u, ali sada ga je prošlo, trenutno je ovisan o redanju cigli ( gradimo si kat) user posted image user posted image , a ta mi ovisnost niti malo ne smetauser posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 9
21.8.2010 12:14:51   
BUMBI
Pa i nije baš neki ovisnik,voli gledati neke njegove emisije  autima i slično,ali ništa pretjerano
Vidim ima vas koji imate tv u spavaćoj sobi,mi isto razmišljamo da uzmemo,ali bi najviše zbog D da gleda crtiće prije spavanja,a i da onda možda počne i sam ići leći

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 10
21.8.2010 12:31:12   
cuba
Ah, moj je oženjen sa njom i sa laptopom tj internetom...
Teletext je od 0-24 uključen, šta da kažem. Volim i ja pogledati neku seriju ili film ali sve u granicama normale i da mi neko kaže sad misec dana nećeš gledat tv rekla bi ok dok gora polovica ne bi dan izdržala...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 11
21.8.2010 13:02:58   
katy mama
iako imamo tv u sobi on voli zaspat u boravku i prec u sobu,uvuce mi se ko da je iz nocne doso user posted image user posted image user posted image
prije sam ludila,fejs poker,pa poslije na kompu neke karte,sad bude pola sata i prepusti mi,iako sam imala cijeli dan priliku za njega user posted image user posted image user posted image

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 12
21.8.2010 13:04:56   
pakić
Moj je bio, tv u sobi, buljenje cijelu noć, ali sad nemamo TV u sobi, a i najčešće gledamo crtiće. ali ja kad sam rodila, imali smo tv u sobi, a kako je P. bio po cijeli dan na cici, ja cijeli dan gledala TV. Sve sam znala napametuser posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 13
21.8.2010 13:51:53   
Anoniman
Mom je tv upaljen skoro 0-24,spavamo uz tv (ne znam kako me na to naučio).Ja bi mogla komotno živjeti bez jer ionako teško nađem nešto po svom guštu.On čak ne mora ni gledati,bitno da radi user posted image

Kod mene ista situacija..

(Odgovor članu pakić)
  Neposredna veza do poruke: 14
21.8.2010 15:46:56   
natalijax
o da mm spava i radi mu tv,ovisan je o nekim dokumentarcima

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15
21.8.2010 16:13:35   
Nika 24052006
Mm je bez tv-a kao bez ruku i bez nogu,ali ipak nemamo tv u spavaćoj,nisam mu to dozvolilauser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 16
   [Brisano sporočilo]
21.8.2010 17:16:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Nika 24052006)
  Neposredna veza do poruke: 17
   [Brisano sporočilo]
21.8.2010 17:18:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 18
21.8.2010 17:27:54   
Domy
ja i mm smo u granicama normale opsjednuti što internetom  što televizijomuser posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 19
22.8.2010 22:44:12   
Ninaa
Moj kad ima vremena to je većinom zimi onda je i kaj me najviše nervira onda stalno prešaltava programe, poludim na to i onda odem i gledam tv sama gore ili odem spavati jel me to nervira. Pa nemreš za vrijeme reklama prešaltati sve programe i tak u krug. U spavaćoj nema tv jel ga ja nedam inače bi stalno radio. Ljeti mm nema stalno ima puno posla pa ni ne gleda tv jedino ponekad neki film. E da i uzrupirao mi je moje seriije Uvod u anatomiju i Kućanice pa to sad gledamo zajedno ali onda nema šaltanja jel zna da to mrzim.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 20
23.8.2010 12:42:21   
lilia
Moj je tipičan, može se zagledat u neku glupu i idiotsku komediju i gleda samo zato jer nema ništa drugo. I ja ga pitam: pa vidiš da je to neka glupost a on: vidim ali već kad sam počeo, pogledat ću do kraja. To me  smeta kod njega.
U spavaćoj nemamo tv i mislim da je bolje tako.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 21
23.8.2010 12:46:38   
Tsmee
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

o kompu je ovisan user posted image  zapravo o igricama svojim

I moj user posted image  I o Internetu... TV nije jako bitan. Posebno otkad se mala rodila pa sam ja zabranila da gori po cijeli dan. navečer nešto škicnemo i gasimo.
U spavaću sobu ne dam TV.

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!