Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 16:37:26
|
|
|
|
njanja
|
e pa baš sam sad odvalila od smijeha....nije LOL, nego je OOS
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 16:43:03
|
|
|
|
nemammaste
|
Na kraju će ispasti da sam jedino ja bila dovoljno blesava za raditi takve pizdarije i da će se svi samo meni smijati
|
|
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 16:44:19
|
|
|
|
njanja
|
ajde spasim te: ja sam skakala sa trafostanice (visina cca 3-4 m)
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 16:51:10
|
|
|
|
maja
|
a i ovo moje je tragikomično, nemojte da djeca čitaju stavila sam kuhati mlijeko i otišla učiti u sobu i zatvorila vrata i naravno zaboravila na mlijeko...nakon nekog vremena sam osjetila smrad i sjetila se mlijeka, ja u kuhinju a puna kuhinja dima, a od mlijeka u posudi ni m...i naravno pokušala sam to zatajiti i sakrila posudu, ali oko sokolovo susjeda je vidjela da se puši iz stana i rekla mojima i kad su me oni pitali ja rekla ma nije istina i trajalo je to jedno par dana dok moja detektiv sestra nije našla posudu pa sam onda otkrila mislim stvarno, bila sam osnovna škola, nisam bila tako mala, a očito ni prepametna
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 18:34:10
|
|
|
|
Anoniman
|
imam i ja tragikomično iskustvo... i to više njih prvo kojeg se sjećam je bilo kad sam imala 3 godine! učila sam vozit biciklić na pomoćne kotače (sjetila me nemammaste ) išla sam po cesti, teta za mnom i najednom ja krenula niz nizbrdicu, teta viče zamnom da kočim a ja ne znam kočit! šta ću sad! skrenula ja u kraj, mislila sam se zaustavit na travi! jarca! kad sam se srondala u kanal od kanalizacije skupa s biciklom , teta kaže da je trčala za mnom ali me nije uspjela uhvatiti. pala sam ravno unutra! kažu da sam tak smrdela da su me tjedan dana tuširali i nisu me mogli dobro oprat!
|
|
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 21:06:28
|
|
|
|
mani
|
ajoj... ja sam bila onaj tip iz mire tri vire... jednom sam kod šogorice s njenim sinom mojim nećakom došla na ideju da pečemo kokice, uzeli njen skupi zepter lonac i nisam stavila ulje nego pekla na suho..možete misliti šta je bilo...zagorio lonac,pun stan dima ali to nije najgore...nakraju od panike zbog lonca nećak i ja smo ga ribali četkicama za zube od šogi i brata. bilo je veselo kad su došli doma iz trgovine...
|
|
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 21:48:03
|
|
|
|
ninolina
|
ja ih imam puno buraz i ja skakali kišobranom s prozora iz drugog kata...stara dobila slom živaca... ko klinka sam s frendicom napravila spačku...našle smo veliki , ogromni kamen i bacile ga na glavu klincu jer je sjedio u našem pješčaniku...cjeli dan smo se skrivale kod nje u kartonskoj kutiji... vozili se ko klinci od nekih 10 godina u starom frižderu po potoku... pekli meso u jednom grmlju i zapalili ga...naravno maznuli mami sve potrebno a na kraju došli i vatrogasci... imam ja toga još al sramota me...vi sve neke dobre...a ja radila spačke da je i policija i hitna a bogme i vatrogasci trebali
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 21:59:15
|
|
|
|
Duve
|
Sa 4 i pol godine sam pobjegla iz kuće (od rođaka), potukla se sa sestričnom i otišla ja... došli moji u sobu, pitaju nju gdje sam ja, veli ona: Maja je otišla kući. Da skratim tata me na biciklu tražio po cijelom kvartu, i našao me kod nove bolnice kako šetam i pušim nečiji opušak . A nova bolnice udaljena 20 min. od kuće
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 23:13:48
|
|
|
|
lilia
|
Meni je mama ostavila maneštru za ručak (pašta-fažol) a ja to nisam baš voljela, starci su bili na poslu, sestra negdje i ja šta ću, ma istrest ću kroz balkon (sa četvrtog kata ) a susjeda zračila deke i posteljinu. Poslije sam išla viriti a susjeda gleda gore sva ljuta i pita me dali sam ja to napravila, ja kao ne znam ništa o tome a ona govori: sigurno je teta Mici povraćala (stara susjeda sa kata iznad ). Jadna teta Mici, danas je pokojna, ni kriva ni dužna... tad sam imala možda 10 godina i tek sam 15 godina poslije ispričala mami i sestri šta sam napravila. Umirale smo od smijeha.
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 23:24:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja sestra je pocela da nosi naocare...i naravno, posto je starija i uvek mi je bila uzor i sve sto je radila je meni bilo coolll, odlucila ja da i ja dobijem naocare za vid. I tako ja pocela malo po malo da se pravim da slabije vidim, odvela me mama kod ocnog na pregled, stavlja ona meni ona slova a ja se foliram da ne vidim. naravno, dr mi jedva odredila dioptriju i ja sam ih tako nosila mozda par meseci, i kad mi dosadilo odjednom progledala imala sam 8-9 godina i bas sam pre par dana pricala sa sestrom o tome, i rekla da sam isfolirala, da bi i ona pocela da se smeje i priznala da je i ona
< Poruku je uredio Nellyca -- 21.7.2010 23:25:20 >
|
|
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 23:32:55
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: Nellyca Moja sestra je pocela da nosi naocare...i naravno, posto je starija i uvek mi je bila uzor i sve sto je radila je meni bilo coolll, odlucila ja da i ja dobijem naocare za vid. I tako ja pocela malo po malo da se pravim da slabije vidim, odvela me mama kod ocnog na pregled, stavlja ona meni ona slova a ja se foliram da ne vidim. naravno, dr mi jedva odredila dioptriju i ja sam ih tako nosila mozda par meseci, i kad mi dosadilo odjednom progledala imala sam 8-9 godina i bas sam pre par dana pricala sa sestrom o tome, i rekla da sam isfolirala, da bi i ona pocela da se smeje i priznala da je i ona a lude ste...a ja naučila napamet cijelu onu ploću sa slovima...i kao vidim super ali dok nije popušio foru...ali me pohvalio da kako tako malo dijete može zapamtiti sve to
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 21.7.2010 23:59:28
|
|
|
|
tiha
|
ajoj bilo je toga jako puno ajuj! vijala sam se sa braticem i naravno nisam ga mogla uhvatit i uzela sam tatinu vojnu cizmu i zafitiljila kroz staklena vrata naravno da ga pogodim bilo je bibera uvijek kada sam se isla igrati na ulicu mama bi mi rekla imas sat vremena da dodes kuci uvijek sam kasnila jer jadna nisam imala sat. naravno da mi ga je mama odma za sljedeci rodos kupila ali onda sam bila pametnija mos mislit pa sam ga vracala unazad i pravila se luda kao kod mene je toliko i toliko sati sta bezveze vices a bila 10 godina vjecito smo radili gluposti kad se sjetim jos napisem
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 22.7.2010 6:25:57
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ja ih imam puno buraz i ja skakali kišobranom s prozora iz drugog kata...stara dobila slom živaca... ko klinka sam s frendicom napravila spačku...našle smo veliki , ogromni kamen i bacile ga na glavu klincu jer je sjedio u našem pješčaniku...cjeli dan smo se skrivale kod nje u kartonskoj kutiji... vozili se ko klinci od nekih 10 godina u starom frižderu po potoku... pekli meso u jednom grmlju i zapalili ga...naravno maznuli mami sve potrebno a na kraju došli i vatrogasci... imam ja toga još al sramota me...vi sve neke dobre...a ja radila spačke da je i policija i hitna a bogme i vatrogasci trebali Vidim imale bi mi o čemu razgvarati! I ja sam stalno radila spačke
|
|
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 22.7.2010 6:41:31
|
|
|
|
nemammaste
|
Ovo mi je bilo fora...Na ujakovom vjenčanju uhvatila sam trenutak dok me nitko nije imao na oku i zgrabila čašu s amarom.Kad su me vidjeli već sam se oblizivala i govorila "cok,cok, još coka..." (sok).Naravno da su me morali voziti kući kako me drmnulo.Sad se stalno tome smiju ali mislim da im onda nije bilo do smijeha.Zato valjda toliko volim amaro Nisam baš voljela ići u vrtić pa sam jedan dan "nestala".Tete su me tražile po svuda,na kraju zvale starce,mene nigdje.Čini mi se da su na kraju zvali i policiju.Mislili su naravno da sam izašla van.Nakon cjelodnevne potrage i sve panike netko je čuo glas koji dolazi iz ormarića; ja sam unutra mirno pjevala. To su neki od bisera iz najranijih dana, oni kasnije su malo ozbiljniji
|
|
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 22.7.2010 9:27:50
|
|
|
|
njanja
|
dobro sam ja rekla da si MAŠTOVITA, mijenjaj nick!!!!!
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 22.7.2010 10:27:03
|
|
|
|
mislimja
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Ovo mi je bilo fora...Na ujakovom vjenčanju uhvatila sam trenutak dok me nitko nije imao na oku i zgrabila čašu s amarom.Kad su me vidjeli već sam se oblizivala i govorila "cok,cok, još coka..." (sok).Naravno da su me morali voziti kući kako me drmnulo.Sad se stalno tome smiju ali mislim da im onda nije bilo do smijeha.Zato valjda toliko volim amaro Nisam baš voljela ići u vrtić pa sam jedan dan "nestala".Tete su me tražile po svuda,na kraju zvale starce,mene nigdje.Čini mi se da su na kraju zvali i policiju.Mislili su naravno da sam izašla van.Nakon cjelodnevne potrage i sve panike netko je čuo glas koji dolazi iz ormarića; ja sam unutra mirno pjevala. To su neki od bisera iz najranijih dana, oni kasnije su malo ozbiljniji ajao koje fore :) baš saltko... pa neznam mislim da sam i imam takve forice al sada se nesećam baš jer u vrtić sam vojela da idem, tamo nisam imala frke ...ja koko se sećam u kasnijim vremenima sam imala takve fore ... na primer kad sav išla 5 ili 6 razred ...nas nekoliko iz razreda stavili oho lepak na stolivu a naša najdrža profesorica iz likovnog nije primetila i zalepila se :) i takve slične ...
|
|
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 22.7.2010 11:18:18
|
|
|
|
ninolina
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste IZVORNA PORUKA: ninolina ja ih imam puno buraz i ja skakali kišobranom s prozora iz drugog kata...stara dobila slom živaca... ko klinka sam s frendicom napravila spačku...našle smo veliki , ogromni kamen i bacile ga na glavu klincu jer je sjedio u našem pješčaniku...cjeli dan smo se skrivale kod nje u kartonskoj kutiji... vozili se ko klinci od nekih 10 godina u starom frižderu po potoku... pekli meso u jednom grmlju i zapalili ga...naravno maznuli mami sve potrebno a na kraju došli i vatrogasci... imam ja toga još al sramota me...vi sve neke dobre...a ja radila spačke da je i policija i hitna a bogme i vatrogasci trebali Vidim imale bi mi o čemu razgvarati! I ja sam stalno radila spačke ha ha jel da.....bogme...nadam se da mi djeca neće biti tako luda ko ja
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 22.7.2010 23:55:12
|
|
|
|
mare i gogo
|
kad sam bila dvije godine moju micu je zgazio auto i ukočio joj se rep a ja ju posadila pred kućom da joj rep viri napolje i pitam mamu za koliko će ona narasti a kad sam išla prvi razred nađem malu ptičicu koja je ispala iz gnjezda i bilo mi je žao i ja ju donesem kući da ju ugrijem ostavim ju na upaljenoj žarulji i odem se van igrati kad sam se vratila ono moja ptičica reš pečena.... dopišem još kad se sjetim ima toga tonu mi smo bili ludi
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 22.7.2010 23:59:45
|
|
|
|
natalijax
|
ooo ja ih imam,zbog kojih sam dobivala batina,najgora mi je bila kad sam uzela cešalj iz kupatila i češljala psa,mama je skoro boga u meni ubila,A male mace sam stavila u najlon vrečicu zavezala i vrtila se u krug tako da su te mace skoro potres mozga dobile ima ih još uf veličasni pričao pod vjerunaukom o sv petru,a ja ko iz topa petar je,,,vetar
|
|
|
|
RE: Naše gluposti iz djetinjstva 25.7.2010 22:26:22
|
|
|
|
dami
|
evo i mojh spački. Uglavnom sam bila glavni uzrok batina u kući. Imali mi kokicu nesilicu i mali piliće. Imali smo i male pačića. Da se razuminemo ja sam imala svega 5,6 godina. Uglavnom, pačići svi redom kako se izlegu odmah proplivaju, a ja i moja radoznalost, ni pet ni šest, sve piliće ,jedog po jednog u kantu vode i oni se podavili, a ja nikako nisam mogla skužiti u čemu je kvaka dok nije došao moj otac i ...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!