|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Naši gafovi...
17.1.2009 21:08:42   
Lady3
Evo otvaram ovu temu u nadi da će biti odaziva.Zanima me jeste li doživjele kakav neugodnjak,nešto što vam se tada dogodilo a mislile ste da ćete umrijeti od srama.A danas vam je smiješno.user posted image user posted image Nadam se da ćemo podijeliti to i dobro se nasmijati..Znam za jednu pričču da je žena išla u kabinu isprobati odjeću i kad je ušla rekla je Oprostite i brže bolje zatvorila vrata.Nakon par sekundi je opet otvorila jer je skužila da je to ona sama sebe ugledala u ogledalu.user posted image user posted image user posted image Ja sam se osramotila tj moja kći me osramotila.Išli smo u billu i na blagajni čekali red a bila je gužva.NJoj dosadno pa počela švrljati po onim policama kod kase.Mama,mama viče ona meni i pokazuje na prezervative. gle eno onih voćnih bobona(bombona)što kupuješ tati.Ajoj sramote,a svi se okrenuli prema meni i kesili se.Jedva sam joj to išćupala iz ruke.Brže bolje sam platila i izjurila van.Htjela sam propasti u zemlju od srama...Ima tog još al se moram sjetiti...user posted image user posted image Ajde cure da čujem sada vas.. 

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Naši gafovi...
17.1.2009 21:22:42   
tikica_69
Negdje smo vec imale takvu temu. Znam da sam pisala kako sam se dva put osramotila....ajd budem bas nasla kad stignem user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 2
17.1.2009 21:26:07   
tikica_69
Evo:

http://www.ringeraja.hr/forum/Neugodne_situacije/m_32576/tm.htm

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
19.1.2009 0:19:45   
spužvasta
U ovom slučaju moram i ja ispričati svoju priču...naravno,mjesto radnje:GINEKOLOG!   Bila sam naručena za pregled-ne sjećam se sad točno za kaj,ali sam duuugo čekala.  Naravno kad je došao taj dan-ja dobila mengu i to na putu prema ordinaciji,ali sam si mislila kao bum došla tam objasnila situaciju pa nek me prebaci za neki drugi put. Jao........   Da bi stvar imala svoj zaplet to je bilo baš u vrijeme kada smo se mm i ja zezali ko će imat luđu frizuru  (tamo dole user posted image user posted image ) i naravno da sam ja tad bila pošišana ko rakun. Ma joooj kakav  rakun-to je izgledalo ko neka ofucana,polumrtva životinja!   I tako ja došla reć da mi prebaci termin,a ona meni "gospođo,ne smeta nama menstruacija-uđite u čekaonu i skinite se!"  Isuse Kriste smrzla sam se! Pred očima sam samo imala njihove poglede kad mi vide tu životinju među nogama!  Brzinom munje sam istrčala van do prvog kioska i kupila jednokratnu britvicu.Vratila se,ušla u WC i počela se brijat. NARAVNO,pošto svi znamo kako izgleda brijanje na suho,bez imalo vode ili nekakve pjene user posted image user posted image tako sam se sva izrezala i izranjavala da sam na kraju bila Bogu zahvalna kaj imam mengu pa se nadam da nisu skužile koja krv otkuda teče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    Uh...imam ja puuno takvih gafova u životu.....

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
19.1.2009 0:23:58   
maja vt
ajme majko! pa ful banana! Nisam znala da pregledavaju i ako imaš mengu......user posted image   čekaj baš pregleduser posted image

(Odgovor članu spužvasta)
Neposredna veza do poruke: 5
19.1.2009 0:25:48   
spužvasta
ma daaaa!!!  katastrofa!!!!!!   ne znam jel me više bila sramota ili me sve peklo dole od žileta....  od tada sam uvijek "uređena" pa makar išla i po uputnicu samo....

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

(Odgovor članu maja vt)
Neposredna veza do poruke: 6
19.1.2009 0:29:51   
maja vt
Svaka čast!!! Sad sam se sjetila kako sam sa mamom bila (u pratnji) ko ginekologa!  Nikad neću zaboravit njen izraz lica kad ju je sestra pozvala u nutra user posted image .... i nakon 15 min izađe van, dođe do vrata i sjeti se kako je u ordinaciji zaboravila pulover.  O na kad ide kod ginekologa ko da ide na vješala...user posted image user posted image  user posted image   od onda je prošlo 6 godina i još nije otišla

(Odgovor članu spužvasta)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!