Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 10.3.2009 22:34:00
|
|
|
|
lelo
|
Sve sam obišla osim Mljeta. Svi su predivni specijalno meni Velebit.
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 10.3.2009 22:34:25
|
|
|
|
Marcus
|
NISAM bio na Mljetu i Paklenici....ostale sam posjetio barem u jednom njihovom dijelu
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 10.3.2009 22:50:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 9:02:53
|
|
|
|
zaba
|
bila sam na svima,Mljet i Brijuni su super,a Kornati mi nisu ni blizu kao s razglednica.
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 12:03:21
|
|
|
|
tikica_69
|
5 sam ih prosla
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 13:42:23
|
|
|
|
Kika83
|
samo plitvička jezera. sramota da živim u puli i nisam nikad na brijunima bila
|
|
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 13:47:16
|
|
|
|
huanita
|
Sve nacionalne parkove sam prošla više puta, neke i preko 10. Ali nemojte da vas to čini nesretnima, ako vi niste. Ja sam turistički vodič i često putujem s turistima. Drugi razlog je što iskoristim svaku priliku da vidim nešto novo. Zadnje sam obišla Kornate, prošli srpanj, na sindikalnom izletu. Drugo jutro sam već u 3 sata putovala u Amsterdam. Znala sam da ću se vratiti poslije 22 sata, ali želja da ih vidim je bila jača.
|
|
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 13:51:08
|
|
|
|
mrkvač
|
Bila davno na Paklenici- super je! A ovo proljeće se spremamo ići na Plitvička-nadam se da i budemo!
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 23:25:21
|
|
|
|
njanja
|
Bila u svima osim na sj. Velebitu...Ponosim se što sam u paklenici čak ispenjala stijenu od 150 m...doduše, zbog moje panike, umjesto da penjemo 2 h, penjali smo 6 h i falili smo put za spustiti se dolje (po užetu) pa smo fino nizbrdo išli po siparu....ali volim se toga sjetiti
|
|
RE: Nacionalni parkovi Hrvatske 11.3.2009 23:27:59
|
|
|
|
njanja
|
I da, oduševila su me Plitvička jezera, kad smo dolazili tamo, krajolik je bio kao mjesec i mislila sma-pa gdje je tu voda...a kad smo došli tamo, a jooooj....voljela bi opet uskoro ići.....A za Kornate se slažem da nisu kao što ih prezentiraju.....
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!