Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:09:59
|
|
|
|
adryosijek
|
hehe ja neznam ali dobro ce doci vidjet od zena koje su rodila . ma tolko nakupujemo stvari eo ko i ja jer mi prva beba a 1 godina prode dok si reko keks
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:13:26
|
|
|
|
lueman
|
meni su sve stvari bile dobra investicija, od kolica 3u1, toplomjera za uho, komode za presvlačenje,hm, ništ nisam promašila, možda sam kupovala previše garderobe koju je brzo prerasla
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:15:45
|
|
|
|
Zvonki
|
Kupujem promišljeno jer nemam novca na bacanje. Tako da ne mogu reći da sam imala neku propalu investiciju.
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:16:35
|
|
|
|
mariola
|
Složila bi se sa Lu, iako sve to koristimo tek 2,5mjeseca. Jedino puno te robice. Prve brojeve je prerastao čim se rodio tj. nije ni obukao kad se rodio veliki...
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:19:51
|
|
|
|
adryosijek
|
moje misljenje da se isplati uzimat ono sto ce beba duze imat kao sto su kreveti i kolica komode,a ove neke hranilice i hodalice mislim da je to bacanje novaca a naravno odjeca nije puno ni skupa a najbrze ju preraste . pa tako ubrzo planiraj drugu bebu pa neces kasnije morat razmisljat bit ces u plusu
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:21:14
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek moje misljenje da se isplati uzimat ono sto ce beba duze imat kao sto su kreveti i kolica komode,a ove neke hranilice i hodalice mislim da je to bacanje novaca a naravno odjeca nije puno ni skupa a najbrze ju preraste . pa tako ubrzo planiraj drugu bebu pa neces kasnije morat razmisljat bit ces u plusu Često pomislim "jadna moja druga beba neće ništa novo dobiti"
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:24:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: adryosijek moje misljenje da se isplati uzimat ono sto ce beba duze imat kao sto su kreveti i kolica komode,a ove neke hranilice i hodalice mislim da je to bacanje novaca a naravno odjeca nije puno ni skupa a najbrze ju preraste . pa tako ubrzo planiraj drugu bebu pa neces kasnije morat razmisljat bit ces u plusu Često pomislim "jadna moja druga beba neće ništa novo dobiti" Tako je bilo u mom slucaju Aj s vremena na vrime nesto kupim da ima bar nesto novo
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:27:21
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: adryosijek moje misljenje da se isplati uzimat ono sto ce beba duze imat kao sto su kreveti i kolica komode,a ove neke hranilice i hodalice mislim da je to bacanje novaca a naravno odjeca nije puno ni skupa a najbrze ju preraste . pa tako ubrzo planiraj drugu bebu pa neces kasnije morat razmisljat bit ces u plusu Meni se hranilica ful isplatila jer je bas dugu sjedio u njoj a i drugi sad opet i mogu reci da mi je to među boljim investicijama
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:27:38
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Pa ne znam,nekako sam sve poprilično iskoristila.Nisam kupovala ništa što nije neophodno,tako da...Jedino hranilica,zaista sam bacila novac,jer Nika nije voljela u nju,ali nije mi toliko žao,jer nije bila skupa.
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:28:01
|
|
|
|
riDoris
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Kupujem promišljeno jer nemam novca na bacanje. Tako da ne mogu reći da sam imala neku propalu investiciju. I kod mene je ista situacija, ali zato moji roditelji troše na nju nemilosrdno da mi kolko puta dođe muka koje novce bacaju na skupe igračke ili robu, a znam kako većina igračaka završava, a i robu brzo preraste.
|
|
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:29:13
|
|
|
|
lueman
|
eto i meni hranilica bila super a još ju uvijek koristimo bez onog podloška više kao stolac i super mi je
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:31:47
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mariola IZVORNA PORUKA: adryosijek moje misljenje da se isplati uzimat ono sto ce beba duze imat kao sto su kreveti i kolica komode,a ove neke hranilice i hodalice mislim da je to bacanje novaca a naravno odjeca nije puno ni skupa a najbrze ju preraste . pa tako ubrzo planiraj drugu bebu pa neces kasnije morat razmisljat bit ces u plusu Često pomislim "jadna moja druga beba neće ništa novo dobiti" ako bude cura onda će ipak dobiti nekaj novoga nisam kupila ništa a da nisam nikada koristila. jedna od naj boljih investicija mi je bila ''ležaljka''(nešto od plastike)za lakše kupanje djeteta. nemoraš ga držati a on ne može da sklizne vani neznam kako se to zove ali neke kadice znaju to umati unutra
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:32:23
|
|
|
|
adryosijek
|
¸pa naravno hehe ako dobijes od drzave porodiljni i imas viska novaca naravno da bi ja uzela isto nesto novo za 2 bebu . ja htjela nehtjela sve imam za curu ako 2 bude musko opet moras u plavom hehe . ma sve zavisi kolko ko ima novaca. al kod nas zene nejvise dobiju od druge djece ono sto beba preraste tako da se neistrose previse ,emo je sve novo za 1 bebu ni nepomisljam sta polovno a za 2 cu imat od 1 i jos nesto novo uzmem naravno
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 13:50:35
|
|
|
|
MaTana
|
moja najgluplja investicija je bio klokan (nosiljka), upotrijebila sam je jednom za kratku setnju, zaredale su kiše, iza toga je ova moja mala guza dobila na težini i moja kicma to vise nije mogla podnjeti, a najbolja investicija, chicco kolica i hranilicaod kada sjedi samostalno je u njoj za hranjenje
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 14:26:07
|
|
|
|
gljiva
|
Sve su bile dobre investicije, jer smo sve dugo koristili. A sad sve koristim za I. Jedine glupe investicije su flašice za I jer ih dečko jednostavno ne želi, a promjenili smo ih već nekoliko.
|
|
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 14:37:16
|
|
|
|
natalijax
|
ja sto god sam kupila ,nisam nigdje pogrijesila,za sada
|
|
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 14:40:28
|
|
|
|
ejmama
|
Ništa nisam kupila što mi nije trebalo, robice isto imam hrpu, da je drugo bilo dečko onda bi trebala u šoping ovako ne moram pola te robe starija je obukla par puta, a neku nijedanput.
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 14:43:47
|
|
|
|
barbiegirl
|
Meni je stol za presvlačenje stajao u kupatilu i koristili smo ga 3,5 godina i bio mi je najbolja investicija.
|
|
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 15:10:24
|
|
|
|
anuska08
|
Najlošija jastuk za dojenje i jastuci za spavanje djeteta na boku!! Najboljih ima puno....jedna od najboljih Chicova stolica /ležaljkica O+!!!! spasila me!!!
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 15:27:57
|
|
|
|
mišica 666
|
najbolja investicija ogradica bila je u njoj 2 godine najlošija pa čini mi se ništa
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 15:29:31
|
|
|
|
leilany
|
kaj ja znam....sve najbolje...kad sam freak.... sve mi se svida...i nista mi nije bilo zao kupit..radje njoj neg sebi...
|
|
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 15:33:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
hmm najbolja investicija komodica, ona se koristi neprestano od kada se kike rodila a najlosija mogu reci ona korpa veelika za spavanje, nije mozda tri puta u njoj spavala i non stop mi smeta po kuci, trenutno u njoj drzimo plisance a hranilica mi je super ispala jer smo kupiili onu sto ide u dva dijela pa ce poslije biti namjestaj za njenu sobu, a krevetic mi je isto neiskoristen nadam se da vec jednom krene spavati u njemu
|
|
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 15:38:11
|
|
|
|
troubled
|
najbolja: daska za presvlačenje - moja su joj križa jako zahvalna... jastuk za dojenje - jedini način da se odmorim i naspavam dok sam bila trudna, a sad sigurnost da mi neće po noći, ako zaspim dok dojim, odletjeti na pod...ma svi se stalno valjamo po tom jastuku... najlošija: didaktička dekica, koliko god mi to bilo teško priznati , za razliku od paule koja je obožavala i bila pod "visilicama" duuuugoooo, magdi nisu bile baš jako zanimljive, ona je odmah krenula u istraživanje cijelog poda duda varalica totalno neikorištena "živi" među njenim igračkama, možda je noću duda neki medo, ali magda jok ali sve je to tako individualno
|
|
RE: Najbolja i najlošija investicija 18.1.2010 15:42:49
|
|
|
|
CallamityJane
|
joj vidis zaboravila sam na didakticki jorgancic uopste nije posluzio svrsi ali zato se mama redovno sa njim pokriva i uzela sam ga sebi, tako je mekani i flaflasti, ubice me baka kada vidi da sam i to djetetu otela
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!