|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Napustili bebu zbog spola
13.1.2009 11:03:38   
Ruža
Šta mislite o ovome?http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/37698/Default.aspx

Samo luda mama...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Napustili bebu zbog spola
13.1.2009 11:08:48   
Florijan Jakov
uf, pa ti roditelji su trebali pomoći tome djetetu a ne napustiti ga.... nadam se da će sve biti u redu i da će se dijete izgraditi u normalnu i dobru osobu (za razliku od njegovih roditelja) user posted image user posted image user posted image user posted image  

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Napustili bebu zbog spola
13.1.2009 12:19:53   
FIONA
to nisu roditelji to su čudovišta...pa njihovo djetešce ih je trebalo više nego itko drugi...kak su imali srca...to samo govori da smo još svi mi na području balkana primitivci!!!
samo me zanima jednog dana da li če se pitati gdje je i u što se razvila njihova mala "gusjenica"...sigurno će biti pravi leptirić kao i mnoga druga djece rođena sa tim problemom...joj srce me zaboli kad čujem ovakve priče!!!user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!