Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Naručivanje udžbenika online 8.7.2010 22:12:08
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala
|
|
|
|
RE: Naručivanje udžbenika online 8.7.2010 22:22:56
|
|
|
|
Zvonki
|
Je, vidjela sam stranicu. Još me samo jedno muči Tko će platiti te udžbenike
|
|
RE: Naručivanje udžbenika online 8.7.2010 22:25:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja Dodi moram kupiti i ispast ce me 800kn, a Buco ce nasljediti njegove, hvala Bogu, sve su mu na popisu...
|
|
RE: Naručivanje udžbenika online 9.7.2010 9:25:05
|
|
|
|
ninolina
|
da već sam vidla...nadam se da su iste cijene i u narodnim novinama ja sam tamo naručila svojima
|
|
RE: Naručivanje udžbenika online 9.7.2010 9:46:47
|
|
|
|
tikica_69
|
Koliko sam vidjela jesu...
|
|
RE: Naručivanje udžbenika online 22.7.2010 9:34:42
|
|
|
|
niina
|
hvala tikica na informaciji,dobra stranica.....
|
|
|
|
RE: Naručivanje udžbenika online 22.7.2010 11:09:35
|
|
|
|
Thea
|
Cijene su iste jer su te cijene svugdje iste.bar bi trebale jer ih je ministarstvo odredilo... ja sam isto tu naručila..
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!