|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nepravda!
23.1.2010 18:16:07   
Monica
Drage moje...
od frendice muž je u zatvoru,imao je pretprošle godine godine prometnu u kojoj je poginulo dvoje ljudi,samo što je sve svaljeno na njega iako on NIJE kriv a pošto u našoj državi ima korupcije itekako ne dopuštaju mu ponovno vještačenje,tužba je odbijena kao da je najveći kriminalac
od prije nekoliko dana je u zatvoru na odsluženju kazne
da li je netko vaš blizak bio u zatvoru?on je sad u remetincu a čeka prelaz u drugi zatvor....
sve je tako tužno jer je čovjek nevin...ono što mogu to je da frendici pružim utješne riječi,da sam tu za nju...

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nepravda!
23.1.2010 18:19:37   
xxl
Meni tam radi susjeda.Veli da je katastrofa,sad sam baš gledala na tv kak su im loši uvjeti pa štrajkaju glađu,mislim u Splitu.Iskreno..kaj da velim,nije mi ih žaouser posted image :mislim žao mi je ak je nevin tam završio ali ovih ostalih nije mi žao,za pojedine bi uvela smrtnu kaznu nakon mućenja,za neke kastraciju.

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 2
23.1.2010 18:21:52   
CallamityJane
je kod nas strajkaju ali ne zaprave nego samo odbijaju zatvorsku hranu a narucuju sebi hranu izvana....po meni to i nije bas strajk gladju user posted image
tako javljaju na vijestima a sad kakvo je pravo svijetlo situacije ....

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 3
23.1.2010 18:22:38   
lueman
vjerojatno bude dobil pulu ili neki blaži zatvor....a čuj, na žalost nije jedini koji je tam greškom,svojom ili tuđom...ja čuvam od frendice klinca.ona je u požegi,još malo nadam se.ne dami je dijete teško nego bih htjela da bude sa svojom mamom

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 4
23.1.2010 18:26:10   
xxl
Neki sam dan vidla da na Haitiu tam di su zatvorenici izašli iz zatvora vlada kaos,siluju,pljačkaju itd.Kaj bi??Ja se zgražavam nevinih tamo ,al ovim ostalima nebi pomogla

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 5
23.1.2010 18:26:16   
Bebys
ma nema pravde na ovom svijetu

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 6
23.1.2010 18:29:09   
dominik
mm je bio cijelu noc u pritvoru za nekaj kaj nije napravio jer je bio samnom i nemoguce da je to napravio...eto i nitko ti to ne moze vratiti...nikakvi suci, novci, odvjetnici...mozes samo to preristi i zaboraviti i nadati se da se vise neces naci u toj situaciji...zalosno je sto oni "visi" slojevi i bahatiji ljudi prolaze puno bolje u zivotuuser posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
23.1.2010 18:31:59   
tikica_69
ne znam nikoga tko je bio u zatvoru ili ne znam da je bio u zatvoru user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 23.1.2010 18:32:16 >

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 8
23.1.2010 18:51:36   
Zvonki
Znam nekoga tko je u zatvoru već nekoliko godina. Sumnja se također da je nevin...Ne znam... Ali znam samo da to više nije isti čovjek. Upolovio se i ostario...Jako...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 9
23.1.2010 19:16:08   
MILLA
eh...netko je meni jako drago optužen za ono najgore-pedofiliju! samo zato što je brinuosa svojom obitelji  o raspuštenoj ženi,njenoj djeci....i ženska htjela njega ulovit za sebe...i radila mu spačke...i svašta...luđakinja. na kraju ,kad ju je sa obitelji otkanto,vikala da če ga uništiti!!  a žena brdo djece sa svakim drugim,i stalno problema sa muškarcima. svi je mlatili i otjerali.....osuđen je na temelju uvjerenja-BEZ DOKAZA?! a mala njena rekla da nije kriv i da se nije ništa desilo,međutim,ova tikva ode bez odvjetnika(jer je ovaj bio na putu) i misli se čovjek-pa bit ču iskren,nevin sam....i eto ti pravde!? godinu i šest mjeseci je dobio,ni kriv ni dužan!!user posted image sad ga uzeo moj svekar koji je odličan odvjetnik i podiči če  žalbu na presudu..

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 10
23.1.2010 19:54:39   
kanader

IZVORNA PORUKA: Monica

Drage moje...
od frendice muž je u zatvoru,imao je pretprošle godine godine prometnu u kojoj je poginulo dvoje ljudi,samo što je sve svaljeno na njega iako on NIJE kriv a pošto u našoj državi ima korupcije itekako ne dopuštaju mu ponovno vještačenje,tužba je odbijena kao da je najveći kriminalac
od prije nekoliko dana je u zatvoru na odsluženju kazne
da li je netko vaš blizak bio u zatvoru?on je sad u remetincu a čeka prelaz u drugi zatvor....
sve je tako tužno jer je čovjek nevin...ono što mogu to je da frendici pružim utješne riječi,da sam tu za nju...

teško mi je povjerovatt da je nevin kriv za smrt dvije osobe????????vjerojatno je bilo ili alkohola ili prevelika brzina

letio sam nekad, letio i ja...imao sam krila ,krila leptira

(Odgovor članu Monica)
Neposredna veza do poruke: 11
23.1.2010 19:57:06   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: kanader

teško mi je povjerovatt da je nevin kriv za smrt dvije osobe????????vjerojatno je bilo ili alkohola ili prevelika brzina

nemoj tako misliti.
neznamo koji su ''glavni''detalji oko te nesreće.....
ima puno toga šta se gleda za krivicu i slobodu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu kanader)
Neposredna veza do poruke: 12
23.1.2010 21:31:32   
Ruža
Znam osobu koja je bila u zatvoru zbog prometne izazvane alkoholom, odslužio je svoje. Ali mislim da mu je najteže živjeti s činjenicom da je skrivio smrt prijatelja. Nije imao loše iskustvo sa zatvorom.

Samo luda mama...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 13
23.1.2010 21:36:41   
natalijax
od mm frend je bio u remetincu,on sta je pričao kakvih ima nebi baš o tom,jedino mogu frendicp reči nek se drzi,a da ima nepravde ima,strašno je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da ce ipak sve doći na svoje,sretno

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 14
23.1.2010 21:37:16   
adryosijek
nekontam ubio 2 ljudi a nevin hehe malo morgen za to bi dobio kaznu nekih 15 g max zavisi jel pod alkoholom ili kako al nemoze bit nein ako je ubio 2 ljudi majke tiuser posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 15
23.1.2010 21:39:49   
adryosijek
da i zavisi ko je vozio ili sta ... ma i ja sam nevina napadnuta bila pa sam na sudu platila 1000 kn zbog javnog reda i mira drzavi fali love pa ajmo cupat i stignemo i to mi bila lijepa bozicnica . fuj hrvatska zat i idem u italijuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 16
23.1.2010 21:41:29   
adryosijek
zvrk i ja mislim da nemoze covjek nevin bit a stradalo 2 osobe mozda on to prica ko ce znat nije dzabe osudenuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 17
23.1.2010 21:48:50   
natalijax
adry neosuđujuser posted image

Neposredna veza do poruke: 18
23.1.2010 21:55:41   
FIONA
teško mi je komentirati slučaj kad ne znam o čemu je riječ...ako je tako kako kažeš onda je jako teško biti zatvoren...muž ima frenda kaji je iz remetinca završil u lepoglavi...inače kolega s faksa mi je radio u lepoglavi...nije strašno kao u filmu...nije niti bajka...da će mu biti lijepo neče...
želim mu mir u glavi i pamet...user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 19
23.1.2010 21:57:16   
Domy
Kad sam pročitala ovu temu odmah me srce zabolilo..

zato što to isto tako čeka mog muža,prošle godine u 2 mj je imao tešku prometnu od koje je jedna osoba poginula..al stim da je kriv i moj muž i ta osoba što je poginula.i sad čekamo suđenje..

zbog te prometne je ostao bez posla jer je bio policajac i to se njemu nije smjelo dogodit..2mj mu falilo do penzije..ma da čovjek poludi..

Znam isto tako da je kolega od mm isto imao prometnu zgazo je jednog malog od 2 god..  ležao je 4 mj u zatvoru..

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 20
23.1.2010 21:58:27   
adryosijek
ma neosudujem neg cudno je to nekako kad nezna se kolko ih je bilo skupa kuzis ko je vozio itd al ima on poligraf za tako sto pa se dokaze istina bez problema a  policija ga daje na suduuser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 21
23.1.2010 22:00:13   
natalijax
IZVORNA PORUKA: adryosijek

ma neosudujem neg cudno je to nekako kad nezna se kolko ih je bilo skupa kuzis ko je vozio itd al ima on poligraf za tako sto pa se dokaze istina bez problema a  policija ga daje na suduuser posted image
poligraf u autuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 22
23.1.2010 22:04:55   
lee
IZVORNA PORUKA: dominik

mm je bio cijelu noc u pritvoru za nekaj kaj nije napravio jer je bio samnom i nemoguce da je to napravio...eto i nitko ti to ne moze vratiti...nikakvi suci, novci, odvjetnici...mozes samo to preristi i zaboraviti i nadati se da se vise neces naci u toj situaciji...zalosno je sto oni "visi" slojevi i bahatiji ljudi prolaze puno bolje u zivotuuser posted image

tako je bio i moj muž kad se još nismo znali...a nije bio kriv.poslije su se ispričavali...ali kasno...user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 23
23.1.2010 22:07:00   
Domy
tko nedoživi tako nešto nemože pričat a kamoli sudit o tome.. a vidim da takovih ovdje ima..

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 24
23.1.2010 22:10:57   
lee
slažem se domy..to je strašno...moja je prijateljica prije 10god pogina u prometnoj...moj prijatelj isto...nitko nije u zatvoru....a kriviuser posted image  
nadam se da če sa tvojim mužem sve proči uredu.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!