|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nevjerojatno ali istinito
29.3.2010 23:36:57   
marssel
Imam u rukama jedne lokale novine i grozim se nad naslovom "Roditelji vec dva mjeseca ne dolaze po dijete u bolnicu".
Citiram:Teško bolestan dječačić u dobi od 13 mj vec 10 dana leži napušten na plućnom odjelu klinike za pedijatriju KBC u Osijeku .

Da li se to roditeljima u glavi (ne znam  ni kako da se izrazim) nešto čudno dogodi? Nemogu ni komentirati koliko sam šokirana sorry

< Poruku je uredio Ninaa -- 30.3.2010 12:28:33 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: nevjerojatno ali istinito
29.3.2010 23:41:49   
dominik
dva kreveta od dore je lezao bebac 11 mj star koji je 6 mjeseci proveo u bolnici...tesko bolestan u smislu da nikada nece moci hodati, operirana glava, i jos puno puno stvari nisu ok razvijene...mali presladak, smije se svima...ali roditelji su dolazili kako su mogli...znalo je dosta proci, ipak su zivjeli u slavoniji a on lezao na rebru, doma imaju 6 djece i nemaju financ. mogucnosti dolaziti cesto...ima takvih slucajeva ali ima i slucajeva da je mozda ljudima tesko psihicki se suociti sa time, a mozda su i nemarni, kako god bilo user posted image za bebu

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 2
29.3.2010 23:51:03   
marssel
ne znam...mama mi je radila 35g na ginekologiji u KBC-a Osijek i sve kontam da napravim neku humanitarnu akciju jer maleni vjerojatno nema nista jer mu nittko i ne dolazi.s obzirom da me tamo svi znaju mogla bi nesto i rijesiti samo da znam 100% da ce sve on dobiti,jer ja dok sam lezala sa svojom bebom sestre nisu davale da bebe kad idu na kupanje damo svoju robicu nego sve od bolnice,navodno da se ne pogubi ili ne zamjeni, ne znam ni sama sto da radim.mislim da cu otici kod mame na odjel pa se malo raspitati jer malenog je navodno preuzeo centar za soc. skrb
ne znam ni sama sta vi mislite? ako sredim neko prikupljanje novaca to tek nece dobiti nemam pojma dajte ideju.
tekst je u Glasu Slavonije od subote 27.03.2010. pa ako tko ima nek pogleda,mozda ima i na netu ja nisam gledala

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 3
30.3.2010 0:15:47   
natalijax
božeuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 4
30.3.2010 8:21:34   
danery
ajme strašno....pa kako ljudi mogu tako...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
30.3.2010 10:06:45   
uciteljica
Zašto rade dijete kad ga ne mogu zbrinuti???? Užas od ljudi. Za osudu bez obzira na sve okolnosti.

Marssel bravo za inicijativu!

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 6
30.3.2010 10:09:26   
Domy
to je meni za svaku osudu...

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 7
30.3.2010 13:58:18   
Bebys
meni pune oci suza......

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 8
30.3.2010 14:10:38   
Anoniman
znam jedan slučaj... kad je moja Elly imala produženu žuticu, do nje je bio u sobi bebač od 11 mj. kojemu je atrofirao mozak... bio je u bolnici ostavljen, praktički, čekao je smrt.. čekalo se da mu otkažu svi organi, jedan po jedan...
roditelji su romi i žive u dr. gradu, imaju brdo djece, tko zna koliko i njima ovaj mali uopće nije bio važan... tih 5 dana što sam gledala to dijete, bila sam sva u šoku... koji je to križni put za njega bio... da sam mu ja mama, bila bi s njim dane i noći... i isto tako nije imao ništa svoga, sve bolničko premalo, isprano, kojekakvo... ma, jad i bijeda... hvala Bogu da su mi djeca zdrava!
Tako da sam ja isto rekla, kad moje cure prerastu robicu (uključujući i ovu bebu) odnijet ću na taj odjel bar par bodića i pidžamica, jer i moje dijete je tamo ležalo i koristilo njihovo...

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Nevjerojatno ali istinito
30.3.2010 14:15:30   
xxl
user posted image user posted image

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 10
30.3.2010 18:54:55   
Nika 24052006
user posted image user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 11
30.3.2010 22:00:15   
marssel
ne znam sta da kazem moj kad ima temperaturu ja se uspanicim a nedaj boze gorega.najvjerojatnije cu od frendica koje imaju djecu uzeti ono sto su njihova djeca prerasla i od mog sto nakupim i odnjeti samo me strah da ne zavrsi negdje drugdje.nemam inista protiv da se da i drugoj djeci ali ovo je ipak namjenjeno njemu jer je sam bez ikoga a za pelene cu napraviti neku akciju ili donaciju da direktno idu za bolnicu za njega
samo me strah da necu uspjeti ali ako zamracim idem ravno kod ravnatelj klinike

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 12
30.3.2010 23:35:32   
pula25
Ej cure... rasplakale ste me ovom temom i slučajevima
Tužno... pre tužno
eto kakvi su neki, pa ni životinja to ne bi napravila

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu marssel)
Neposredna veza do poruke: 13
31.3.2010 9:56:22   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: dominik

dva kreveta od dore je lezao bebac 11 mj star koji je 6 mjeseci proveo u bolnici...tesko bolestan u smislu da nikada nece moci hodati, operirana glava, i jos puno puno stvari nisu ok razvijene...mali presladak, smije se svima...ali roditelji su dolazili kako su mogli...znalo je dosta proci, ipak su zivjeli u slavoniji a on lezao na rebru, doma imaju 6 djece i nemaju financ. mogucnosti dolaziti cesto...ima takvih slucajeva ali ima i slucajeva da je mozda ljudima tesko psihicki se suociti sa time, a mozda su i nemarni, kako god bilo user posted image za bebu
nemaju financije ali imaju 6 djece i to jos jedno bolesno ma jesu li oni culi za zastitu  joj mrzim takve kad jadnu djecu naprave da budu prakticki gladna cccccccccccccccc uzassssssssssss ma ocito nemaju ni osnovnu skolu ma halo dajte se kontrolirajte uzassuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 14
31.3.2010 9:59:29   
adryosijek
place mi se stvarno ovo je nevjerojatno takve stvari me pogadaju najvise na djeciuser posted image user posted image nisu oni jadna kriva sto imaju tako glupe roditelje koji ih prave a nemaju osnovne uvjete  e takve bi trebalio na neki nacin kaznit ..najvise me boli kad jadna nevina stvorenja ispastaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad su rpditelji uzasno glupi 

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!