Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 11:13:14
|
|
|
|
mariola
|
Meni je nosila nećakinja od 3,5 godine. Pripremala se na to pola godine (mislim ona je to pola godine u glavi zamišljala i jedva čekala taj dan). Bila je jako odgovorna i ponosna.
|
|
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 11:14:34
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mariola Meni je nosila nećakinja od 3,5 godine. Pripremala se na to pola godine (mislim ona je to pola godine u glavi zamišljala i jedva čekala taj dan). Bila je jako odgovorna i ponosna. Ajme, prekrasno
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 11:18:13
|
|
|
|
koka
|
Nama je nosila moja mala sestrična, onda je imala 8 god. sva je bila uzbuđena...a znam jednu ženskicu koja je stavila jastučić na psića i on je prošetao do oltara s prstenjem , nije joj bilo svejedno jer ju je bilo strah da se pesek ne uplaši i pobjegne s prstenima
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 11:21:56
|
|
|
|
zaba
|
ko tako želi,zašto ne?!
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 12:15:30
|
|
|
|
uspavana
|
mislim da 3 godine nije premalo. A to će mu ostati sigurno u lijepom sjećanju.
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 12:30:38
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: uspavana mislim da 3 godine nije premalo. A to će mu ostati sigurno u lijepom sjećanju. slažem se
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 15:21:02
|
|
|
|
Kika83
|
Moja nečakinja je imala 5g i jedva je čekala vjenčanje da može nositi
|
|
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 15:27:08
|
|
|
|
božica
|
mislim da sa 3 godinu premali baš su aman taman da im moižeš objasniti a oni spontano hodaju prema oltaru btw od frendice nećak je nosio prstenje falilo mu 2mj do 3god i super nosio
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 16:30:21
|
|
|
|
Ruža
|
Ma odrade oni to puno bolje nego što mi mislimo, a bude im i veliki doživljaj u njihovim malim životima!
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 22:18:44
|
|
|
|
Wukovarka
|
sad sam se sjetila Pitam ja MM-a koga da uzmem za nosenje prstenja, jer ja nemam malih s moje strane....kaze on...pa Lucija ce puzati do oltara i nositi ih Blazeno neznanje
|
|
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 16.4.2009 22:24:38
|
|
|
|
pepeljuga
|
i meni je nosila necakinja koja je imala 3 godine i super je to odradila
|
|
RE: Nositi vjenčane prstene na jastučiću 17.4.2009 12:02:35
|
|
|
|
cokolada
|
Znaci mislite da bi on to mogao odraditi kako treba, ja isto tako mislim, imati ce 3 god i 2 mj. Zapravo je upitno da li ce i nositi. Sogi je pricala jedva cekam dan da mi nosi prstenje moj necak, a sada kada sam mu vec kupila i obleku mi je mrtva hladna rekla, znas on je premali, nositi ce mi neke curice ( helou zeno), ja sam ostala bez teksta. Vidla je moje iznenadenje onda se ispravila pa je rekla kaj mislis da on to moze? Ja sam rekla , to ti moras odluciti, tvoje vjencanje, ja mislim da moze, ali....??? Ja nisam nikada niti pitala, niti potezale te razgovore, ona je uvijek sama o tome pricala, ali da me iznenadila je.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!