|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Obećanja
14.2.2010 13:13:59   
natalijax
da vam netko nešto obeća da če kupit za bebu i onda il donese korišteno ili uopče nedonese,kako bi reagiraliuser posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 14.2.2010 13:32:40 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Obećanja
14.2.2010 13:31:49   
anuska08
Jadno!!!!!! Što obećaješ nešto što ne možeš ispuniti. Naravno, da ne bi niš rekla toj osobi, ali osjećala bi se jadno!!!user posted image

< Poruku je uredio tikica_69 -- 14.2.2010 13:32:53 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
14.2.2010 13:38:36   
Domy

IZVORNA PORUKA: anuska08

Jadno!!!!!! Što obećaješ nešto što ne možeš ispuniti. Naravno, da ne bi niš rekla toj osobi, ali osjećala bi se jadno!!!user posted image

ee baš tako slažem se s tvojom izjavom..

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 3
14.2.2010 13:53:20   
curice

lijepo rečemo,isto bih se i ja osijećala-poprilično jadnouser posted image

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 4
14.2.2010 13:57:52   
lema
IZVORNA PORUKA: curice

lijepo rečemo,isto bih se i ja osijećala-poprilično jadnouser posted image

baš tako

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 5
14.2.2010 14:00:03   
jelena j.
to je bas jadno,zbog cega obecati ako to ne mozes ispuniti

(Odgovor članu lema)
Neposredna veza do poruke: 6
14.2.2010 14:04:20   
tikica_69
nikad ne obecajem nista za sto nisam sigurna da mogu napraviti...rijec OBECAJEM meni osobno puno znaci

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu jelena j.)
Neposredna veza do poruke: 7
14.2.2010 14:08:00   
BUMBIKA
nikad ne obecajem nista za sto nisam sigurna da mogu napraviti...rijec OBECAJEM meni osobno puno znaci

Slažem se !

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 8
14.2.2010 14:14:42   
zaba
kad se nekaj obeća - treba se i ispuniti.A ako ne možeš ispuniti svoje obećanje,onda je pristojno bar reći dvije,tri riječi.Koliko sam shvatila netko ti je nekaj obećao za dijete?!

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 9
14.2.2010 14:21:02   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: zaba

kad se nekaj obeća - treba se i ispuniti.A ako ne možeš ispuniti svoje obećanje,onda je pristojno bar reći dvije,tri riječi.

(Odgovor članu zaba)
  Neposredna veza do poruke: 10
14.2.2010 14:25:02   
leilany
ja to mrzim...
..sjecam se kad sam bila klinka teta mi je obecala bebu koja govori bla bla,.u to vrijeme to je bilo novo...i skupo....a ona zivi u njemackoj,pa mi obecala da ce kupiti...
...nista od lutkeuser posted image ..al ja se i dalje tog sjetim nakon tolko godina...ubila mi je sve moje snoveuser posted image user posted image ....
...ak nekaj nemres ispunit nemoj ni obecavat!!!!

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
14.2.2010 15:58:00   
gljiva
IZVORNA PORUKA: tikica_69

potpisujem

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 12
14.2.2010 16:59:16   
Bebys
a jel mozda ta osoba NEMA LOVE...a mora nesta dati....ili je to bilo dobrovoljno...mozda je prisiljena na to bila ...jer se osjeca da treba dati a nema novaca..a inace obecanje bi se trebalo ozbiljno shavatiti..ako je BEZ PRISILE NEKE...

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 13
14.2.2010 18:58:24   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: natalijax

kako bi reagiraliuser posted image

ovisilo bi tko mi je to obečao a ako je za bebača pitala bi samo ovisi šta bi dalje usljedilo i šta mi je obečano....

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 14
14.2.2010 20:24:24   
dominik
IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: natalijax

kako bi reagiraliuser posted image

ovisilo bi tko mi je to obečao a ako je za bebača pitala bi samo ovisi šta bi dalje usljedilo i šta mi je obečano....

popisujem...u danasnje vrijeme tesko je ista planirati...mozda je osoba brza na jeziku...nebi uzela za zlo...meni ionako nis nitko ne obacaje pa ni ne ocekujem ista...a opet s druge strane ak nekaj dobijem za klince budem sretna kaj god da je...samo se treba malo prizemljiti

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 15
14.2.2010 20:54:08   
pako
Meni obećanje znači puno i ja nikad ne obećavam ništa u što ima i malo sumnje da možda neću moći ispuniti. Pa tako očekujem i od drugih jedino ako imaju neko dobro objašnjenje zašto nisu ispunili obećanje.

Nemoj obećavati nešto što nemožeš ispunitiuser posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!