|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Objašnjenje !!! 2
13.2.2012 10:44:59   
mama_20
Drage moje mame preko facebooka sam naletila na ovu stranicu http://www.ringeraja.hr/forum/m_792584/mpage_1/key_/tm.htm i jednostavno mi nije jasno da netko moze biti toliko blesav da ide uplatit nove na neciji racun(molim da se nitko ne uvrjedi). Nova sam ovdje a i ˝friska˝ sam mama jer imam samo 20 i bebicu od 7mjeseci pa ako ste vec toliko siroke ruke i uplacujete novcice na racune evo i moj pa i meni nesto uplatite Raiffeisen bank 019-63-1500796080
Moj muz ne radi vec godinu ja nazalost nisam uspjela zavrsiti skolu radi trudnoce a trenutno nemam da si platim vecernju skolu kako bi ju mogla uopce zavrsit i negdje se zaposliti. Jedini prihodi su nam 1600kn mjesecno (naknada) i 299kn djecjeg doplatka. Novac ode na hranu za moju bebu jer nazalost izgubila sam mlijeko odmah nakon tjedan dana sto sam rodila. Kupujemo aptamil koji je nazalost uzasno skup ali moja bebica jedno to moze jesti. Mjesecno na aptamil ode 600kn nekad i vise, posto smo poceli sa kasicama i na njih ode oko 200kn plus pelene itd da ne nabrajam sigurna sam da znate kak to ide :D Da se odmah razumijemo makar spajamo kraj sa krajem iz mjeseca u mjesec NE ZICAM nicije novce. Jednostavno me zanima kakvi ce komentari na ovo biti! ljubim vas i molim bez uvreda i slicnog user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Objašnjenje !!! 2
13.2.2012 10:58:34   
Indy
draga mama, prvo dobro dosla! nazalost nisi jedina koja je u takoj situaciji, vecina nas jedva spoji mjesec. troskovi su preveliki za one koji i rade, a kamoli nezaposlene. ali opet bitno je da smo zdravi, mi i nasa djeca. jer kad je netko bolestan troskovi su jos veci. tako da sam ti ja za doniranje novaca samo bolesnoj djecici, jer ona najvise trebaju nasu pomoc. a, ti si koliko vidim mlada i trenutno si u takoj nezahvalnoj situaciji, nadam se da ce ti se to uskoro promjenitiuser posted image

< Poruku je uredio Indy -- 13.2.2012 10:59:20 >

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu mama_20)
Neposredna veza do poruke: 2
13.2.2012 11:01:21   
mama_20
Potpuno se slazem s tobom :) Al kad se tako djele ziro racuni po forumima reko zasto nebi i ja :)
Naravno za bolesnu djecicu sve user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 3
13.2.2012 11:06:04   
pincirotvajler
baš super kaj je ova tema dobila nastavak user posted image
kaj je već na fejsu??
dobrodošla mama20user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mama_20)
Neposredna veza do poruke: 4
13.2.2012 11:07:25   
mama_20
da da :) neka mamica stavila link user posted image posto je zakljucana ja sam novu napravila user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 5
13.2.2012 11:16:22   
adryosijek
user posted image user posted image nastavlja se i ovdje saga

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mama_20)
Neposredna veza do poruke: 6
13.2.2012 11:19:04   
adryosijek
e da zaboravila si staviti ime i prezime uz ziro ,nevjerujem da bi u banci ti dali posto mora na ime i prezime da se uplacuje ,od gazde kartice podaci

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 7
13.2.2012 11:25:48   
mariola
Mama_20, vrlo rado  bih ti uplatila i odazvala se na ovaj poziv kao što sam se u ovih par godina na forumu odazvala na svaku i uplatila koju kunu odlučih da tebi neću jer si u prvoj rečenici napisala da smo mi koje uplaćujemo na nečiji račun blesave.
E pa baš mi je žao, ova blesavica će danas otić na jednu masažu od 200kn bez imalo grižnje savjesti da sam tih 200kn mogla uplatiti u "humanitarne svrhe".

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Neposredna veza do poruke: 8
13.2.2012 11:27:03   
mama_20
Ovo je takozvana kupi surfaj pokloni kartica :) Na kojoj nema podataka jer se kupuje u raiffeisen banci a najmjenjena je kupnji preko internetauser posted image

Neposredna veza do poruke: 9
13.2.2012 11:29:00   
mama_20
samo daj i uzivaj naravno :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 10
13.2.2012 11:30:34   
mala99
IZVORNA PORUKA: mariola

Mama_20, vrlo rado  bih ti uplatila i odazvala se na ovaj poziv kao što sam se u ovih par godina na forumu odazvala na svaku i uplatila koju kunu odlučih da tebi neću jer si u prvoj rečenici napisala da smo mi koje uplaćujemo na nečiji račun blesave.
E pa baš mi je žao, ova blesavica će danas otić na jednu masažu od 200kn bez imalo grižnje savjesti da sam tih 200kn mogla uplatiti u "humanitarne svrhe".

Točno ovo sam i ja htjela odgovoriti!!!user posted image

Kontradiktorna si sama sebi, prvo naš proglašavaš glupačama, pa onda tražiš pomoć!!user posted image   Daj se odluči.....

Eto tako da znaš ova glupača, ti ne bude ništa platila!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 11
13.2.2012 11:33:33   
mama_20
"NE ZICAM nicije novce. Jednostavno me zanima kakvi ce komentari na ovo biti! ljubim vas i molim bez uvreda i slicnog "

Pojedinci ocitno neznaju citati, bar ne dokraja

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 12
13.2.2012 11:38:53   
adryosijek
ja nisam s foruma nikome platila novce,jer nemam ni ja na bacanje,onaj moj vise neradi neg radi pa nezicam na forume,vec da mi je tesko,bi iskljucila internet,tj nebi imala da platim,nebi imala za telefon i osla bi traziti posao,opce mi je i smijesno kada mladi ljudi pocnu kukat da nemaju za zivot,ja sam 27 g ,sve godine sam radila dok nisam rodila,i da padnem u neko tesko siromastvo,opet ponavljam isla bi raditi ko sta sam na pocetku radila za 1400 kn s prijavom.. konobarica..a tog posla imas bez da biras(SKOLA TI NETREBA)..,ali naravno odavno to neradim vec kao kuharica,moj zanat i toga se drzim...moja beba je pila bebimil,nan 1 kutija je bila 30 kn ,nikakve aptimile i ona skupe ,jer ako nemas nemozes da izmisljas ???? dali grijesimuser posted image kao sto M kaze rade pomoci bolesnima i nemocnima koji nemogu raditi ,nego nekomeko je zdrav, i mlad moze raditi kao i ja sto sam radila !!!!!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 13
13.2.2012 11:42:42   
mama_20
Ovo je cista zajebancija na zicanje i uplatu na ziro racun :) pa daj nek mi netko kaze kak se brise tema jer ovo nikuda ne vodi i iskreno neda se meni svadat s nekimuser posted image

Neposredna veza do poruke: 14
13.2.2012 11:48:36   
malizia
hvala Bogu pa ne trebam žicati, a i da trebam ne bih jer sam previše ponosna, a šta se tiče onih koji žicaju, a nije im od glavu da trebaju ja ih ne osuđujem više mi ih je žao jer znam da s time nadomiruju nešto šta se trebali dobiti davno prije, a nisu. Možda zvuči kao jeftina psihologija, ali ja jednostavno ne znam suditi, samo se mogu distancirati.

(Odgovor članu mama_20)
Neposredna veza do poruke: 15
13.2.2012 11:50:17   
mala pcelica
koliko sam shvatila zena je temu otvorila iz zahebancije,gore je navela da se niko ne ljuti,ne zica pare nego ju čisto zanimaju komentari,ali draga ovde je bilo poprilično burno prošlih dana i mislim da nema vise smisla za otvaranjem ovakvih tema ni za sprdnju ni za nastavak prepiranja,svadja i ostalih komentara..sto smo imali to smo sve rekli na temi prije ..sorry user posted image

tebi zelim dobrodoslicu i preporučam ti da pogledas i ostale teme na nasem portalu ima ih dosta zanimljivijih od ovakvih prepucačina..

(Odgovor članu mama_20)
Neposredna veza do poruke: 16
13.2.2012 11:51:50   
mama_20
˝hvala Bogu pa ne trebam žicati, a i da trebam ne bih jer sam previše ponosna, a šta se tiče onih koji žicaju, a nije im od glavu da trebaju ja ih ne osuđujem više mi ih je žao˝ to sam i ja htjela rec al ocito sam krivo shvacena.

Drage moje mame preko facebooka sam naletila na ovu stranicu http://www.ringeraja.hr/forum/m_792584/mpage_1/key_/tm.htm i jednostavno mi nije jasno da netko moze biti toliko blesav da ide uplatit nove na neciji racun(molim da se nitko ne uvrjedi). Nova sam ovdje a i ˝friska˝ sam mama jer imam samo 20 i bebicu od 7mjeseci pa ako ste vec toliko siroke ruke i uplacujete novcice na racune evo i moj pa i meni nesto uplatite Raiffeisen bank 019-63-1500796080
Moj muz ne radi vec godinu ja nazalost nisam uspjela zavrsiti skolu radi trudnoce a trenutno nemam da si platim vecernju skolu kako bi ju mogla uopce zavrsit i negdje se zaposliti. Jedini prihodi su nam 1600kn mjesecno (naknada) i 299kn djecjeg doplatka. Novac ode na hranu za moju bebu jer nazalost izgubila sam mlijeko odmah nakon tjedan dana sto sam rodila. Kupujemo aptamil koji je nazalost uzasno skup ali moja bebica jedno to moze jesti. Mjesecno na aptamil ode 600kn nekad i vise, posto smo poceli sa kasicama i na njih ode oko 200kn plus pelene itd da ne nabrajam sigurna sam da znate kak to ide :D Da se odmah razumijemo makar spajamo kraj sa krajem iz mjeseca u mjesec NE ZICAM nicije novce. Jednostavno me zanima kakvi ce komentari na ovo biti! ljubim vas i molim bez uvreda i slicnog

OVO JE SAMO PRIMJER :)

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 17
13.2.2012 11:54:07   
mama_20

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

koliko sam shvatila zena je temu otvorila iz zahebancije,gore je navela da se niko ne ljuti,ne zica pare nego ju čisto zanimaju komentari,ali draga ovde je bilo poprilično burno prošlih dana i mislim da nema vise smisla za otvaranjem ovakvih tema ni za sprdnju ni za nastavak prepiranja,svadja i ostalih komentara..sto smo imali to smo sve rekli na temi prije ..sorry user posted image

tebi zelim dobrodoslicu i preporučam ti da pogledas i ostale teme na nasem portalu ima ih dosta zanimljivijih od ovakvih prepucačina..

BRAAAAAVO DRAGA :))))))) user posted image
Nisam znala naletila sam na to na FB sto se mene tice moze se tem izbrisati ja sam samo htjela rec svoje misljenje ali ona tema je zakljucanauser posted image
hvala user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 18
13.2.2012 11:56:50   
mala99
Draga moja , vidi se da si mlada....

Okani se ovakvih tema, ovo nije forum tog tipa...

Ako te zanima nešto o trudnoći i dijeci svakako ćemo te saslušati i podijeliti koji savjet i iskustvo..., ostalo pusti na miru.

(Odgovor članu mama_20)
Neposredna veza do poruke: 19
13.2.2012 11:58:34   
mama_20
I mlada i pametna i ljepa user posted image

Ponavljam sta se mene tice ovo moze past u zaborav i biti obrisano :)

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 20
13.2.2012 12:17:52   
anaxx
ah, moram se i ja javiti... i potpisati mariolu... i ja sam 3 mjeseca uplačivala i tješi me što Mali Zmaj kaže da je sve uplačeno za terapiju i nije mi žao... ali neću više...

mariola evo upravo sam dogovorila manikuru (znaš da to volim obaviti na pauzi s posla user posted image )

mama_20 stvarno ti ovo i nije neka fora, ali kažeš mlada si...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mama_20)
Neposredna veza do poruke: 21
13.2.2012 13:45:53   
natalijax
mislim da je ova tema ok,da je otvorena da se vidi do kud su ljudi spremni otić,ovako iskreno ču reć ja nisam u bog zna kakvom bogatsvu,nemogu pomagat mada uvijek ima koji če reć ma joj ljudi svatko ima bar 10kn za uplatit,e ja ih nemam jer če mi već preksutra falit,nemam za otić u šoping kad mi se prdne al neču ni da kukam jer imam komp,mobitel pušać sam,dok moje djete ima imam i ja za neke hirove,kad on nebude imao e nebudem ni ja trošila na cigare,nit na komp nit mobitel,Mislim da se na ovoj raji neče više pomagat jer su izgubile vjeru,Nadodat ču još nešto na autora ovog teksta možda žena nelaže i govori istinu da je u teškoj fk a kako vjerovat zbog kojekakvih budala,I znate srce me boli,u našoj opčini se skupljalo za jednu djevojčicu novci čak i javno iz cjele hr,al bitno da si je tatica kupio novi auto i motoruser posted image sram može bit takve ljude,Ja sam primala godinu dana porodiljnu kunu nisam potrošila na sebe,jednu hebenu žvaku si nisam kupila jer sam rekla to su novci od malog

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 22
13.2.2012 13:46:47   
Nika 24052006
Mama 20,nisi morala biti ironična kod pisanja svoga posta,mogla si to izreći i na ljepši način,ali dobro,ako se već izvlačiš na mladost,pamet i ljepotu,nek ti bude...Dodaj si još samo nezrelost u svoje epitete...Kao što reče netko,radije pogledaj teme o bebicama,sigurno ćeš pronaći nešto zanimljivo,a i korisnije ti je to,nego razglabanje na temi ovakvog tipa...Želim ti sve naj naj,znam da vam je trenutna situacija teška,ali,mladi ste,borit ćete se za bolje sutra,zar ne?....U svakom slučaju,dobro nam došla na forum...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 23
13.2.2012 13:49:32   
pincirotvajler

IZVORNA PORUKA: anaxx

ah, moram se i ja javiti... i potpisati mariolu... i ja sam 3 mjeseca uplačivala i tješi me što Mali Zmaj kaže da je sve uplačeno za terapiju i nije mi žao... ali neću više...

mariola evo upravo sam dogovorila manikuru (znaš da to volim obaviti na pauzi s posla user posted image )

mama_20 stvarno ti ovo i nije neka fora, ali kažeš mlada si...

anaxx sad sam se sjetila rekla mi je mamicaa da su ona i malac kod tebe spavali kad su imali neke terapije u lovranu???

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 24
13.2.2012 13:50:18   
natalijax
i da kad ti prođe porodiljna,ako ti muž nenađe  posao slobodno otiđi na socijalno,imaš ti prava zašto bi ih zanemarila

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!