Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Oraščići za pranje rublja 20.12.2010 13:38:33
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Oraščići za pranje rublja 20.12.2010 14:28:26
|
|
|
|
lukici
|
koliko orascica i za koliko pranja traju??? Valja probat
|
|
RE: Oraščići za pranje rublja 20.12.2010 14:56:45
|
|
|
|
Bubu
|
Piše da je jedan paket (37 kn) za cca 50 pranja. Stavlja se 4-8 orašćića u vrećicu, i isti se mogu koristiti za 2-3 pranja.
|
|
|
|
RE: Oraščići za pranje rublja 20.12.2010 15:05:31
|
|
|
|
bubaMaja
|
Ovo mi zvuči genijalno!! Znači kupiš obične oraščiće, staviš u vrećicu i u bubanj,, niš det. ni omekšivači?? lavandu nakapaš po vrećici ili? to moram probati, samo ne znam hoće li doći oraščići uz mene do kuće )))))
|
|
RE: Oraščići za pranje rublja 20.12.2010 17:50:24
|
|
|
|
Bubu
|
Ma ne, nisu to obični... To su specijalni baš za pranje...ne znam koja je točno biljka jer su preljepili deklaraciju (naravno), ali su oraščići iz indije . Ima ih za kupit u Gardenu, ak smijem napisat. Ak ne nek admini brišu.. Ulje se nakapa u vrećicu s oraščićima, ne ide ni omekšivać ni deterđent.
|
|
|
|
RE: Oraščići za pranje rublja 20.12.2010 21:32:18
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: Oraščići za pranje rublja 22.12.2010 1:27:26
|
|
|
|
bubaMaja
|
I mislila sam da je predobro da bi bilo istinito )))... nema veze i ti posebni su vrlo zanimljivi.. ŠTo je Garden? tj. di je? onaj veliki shoping centar u zg?
|
|
RE: Oraščići za pranje rublja 24.12.2010 13:03:19
|
|
|
|
Bubu
|
Ne, dućan sa organskim stvarima, al imaju i web shop! Uguglaj pa vidi!
|
|
|
|
RE: Oraščići za pranje rublja 26.12.2010 0:44:15
|
|
|
|
bubaMaja
|
ok thnx!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!