|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Osjećaj nesposobnosti
4.3.2012 21:52:40   
natalijax
Nekad imam tak grižnju savjesti zbog bolje reći da netko drugi misli da sam nesposobna u nekim stvarima koje su naša svakodnevnica.
Neki dan zove me mama i nudi pomoć oko pakiranja, na što joj kažem neću pakirat sve odjednom malo pomalo ,danas me je pitala valjda pet puta i joj kak ću ja od malog, aj ok ponudila se i lijepo od nje i tak uvijek u nekim stvarima,da bi ona meni rekla eto ak mi odselimo prije Uskrsa ona, brat i šogorica će doći u posjet i ja onak pa gdje četet spavat nije to kućerina,ona snaći ćemo se mi za smeštaj, mislim ispadne ružno koda ih nebi primila al hebote osjećam se ko da idu u kontrolu da nebi imali nešto bolje od njih ili koda smo mi nesposobni pa se ne možemo useliti sami, jel imate vi takav pritisak?

< Poruku je uredio Ninaa -- 4.3.2012 22:30:10 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Osjećaj nesposobnosti
4.3.2012 22:34:01   
Ninaa
Moja mama ti je isto takva, prema sestri ne,ali ja sam mlađa i valjda ću uvijek za nju biti nesposobna. Sad je malo ohladila,ali vječito prigovara oko djeteta, jela, kolača, kuća mi nikad nije dovoljno čista, a ja stvarno držim red i tak. Uglavnom ona bi bila najsretnija da mi ona to sve i da smo joj mi pod kontrolom. Kad je sveki umrla baš sam imala s njom problema, ali malo po malo sam je stavila na svoje mjesto. Stvarno je volim i puno mi pomogne,ali me nekad izludi do temelja jel ona sve zna bolje itd. Mame su valjda takve, ja sam se već na to naučila i jednostavno najlakše se na to ne obazirati jel se samo bezveze živciraš. Ja neću nikad zaboraviti kad je K. imala prvi roćkas ispekla sam sama sve kolače i popljuvala mi je sve do jednoga a bili su baš dobri, a onda ju je moja kuma tak lijepo oprala i od tad više nikad nije. Drži se i na lijep način joj daj do znanja da te to smeta.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
5.3.2012 7:42:42   
pincirotvajler
user posted image
neznam kaj reći jer nemogu biti baš objektivna,živim sama od 19e i starci ne sudjeluju u mom životu,pa mi nekad i fali ta njihova "kontrola"

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 3
5.3.2012 10:45:27   
anavi1981
mama mi je super,pomaže kada god to treba,nepetlja se gdje joj nije mjesto i stvarno sam joj na tome jako zahvalna.zato je stari druga priča,stalno je namčorast,ništa mu neodgovara,samo da je po njegovom makar i zna da nije u pravu ali to je valjda zadrti muški ponos ili šta već.nepriča samnom od božića jer mu navodno nisam čestitala božić...mislim ono...ajd dobro...mlađem sinu je prošli mj.bio rođoš i djeda ga nije niti nazvao a kamoli došao da ga vidi.sramota...nemam riječi.što je stariji sve je gori.user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
5.3.2012 11:37:20   
Bebys
natalija rekla sam ti na prosloj temi vec isto ovo

U STARTU ODREZI NE DOPUSTAJ TO NIKOME I NIKADA...neces se rijesiti nikoga
umijesto da uspijevas ici ces stalno korake nazad...
ne dopustaj nikome da ti dolazi...molim te ako zelis da uspijes...
rijesi ih se svih dok je pocetak i dok je vrijeme...sretno

(Odgovor članu anavi1981)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!