Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: otac ubio 9 godisnjeg sina ... 21.5.2010 8:05:47
|
|
|
|
Zvonki
|
Znate što, neka se nitko ne ljuti, ali svi mi čitamo novine i nažalost nailazimo na ovakve užase. Onda dođem ovamo i onda me opet udare ovakvi užasni naslovi! Zašto??? Da svi iskomentiramo kako je to užasno. Ima nas svakakvih na ovom forumu, ali sam 100% sigurna da nitko na ovaj članak neće iskomentirati ništa drugo osim da je užas. Pa onda ne vidim razlog da ljepimo i na ovaj krasan forum ovakve članke.
|
|
[Obrisani korisnik] 21.5.2010 8:15:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: otac ubio 9 godisnjeg sina ... 21.5.2010 11:26:16
|
|
|
|
ama
|
slazem se sa ZVONKI.....ovakve teme ti upropaste dan....ako ima nesto veselo ok smijesno itd...sve vise je nekih tema koje su za raspravljanje....dal je?nije...zasto?....osudjivanje itd...bez ljutnje
|
|
|
|
RE: otac ubio 9 godisnjeg sina ... 21.5.2010 11:27:36
|
|
|
|
ninolina
|
Znate što, neka se nitko ne ljuti, ali svi mi čitamo novine i nažalost nailazimo na ovakve užase. Onda dođem ovamo i onda me opet udare ovakvi užasni naslovi! Zašto??? Da svi iskomentiramo kako je to užasno. Ima nas svakakvih na ovom forumu, ali sam 100% sigurna da nitko na ovaj članak neće iskomentirati ništa drugo osim da je užas. Pa onda ne vidim razlog da ljepimo i na ovaj krasan forum ovakve članke.
|
|
RE: otac ubio 9 godisnjeg sina ... 21.5.2010 11:40:21
|
|
|
|
pako
|
potpisujem Zvonki
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: otac ubio 9 godisnjeg sina ... 21.5.2010 11:41:33
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Zvonki Znate što, neka se nitko ne ljuti, ali svi mi čitamo novine i nažalost nailazimo na ovakve užase. Onda dođem ovamo i onda me opet udare ovakvi užasni naslovi! Zašto??? Da svi iskomentiramo kako je to užasno. Ima nas svakakvih na ovom forumu, ali sam 100% sigurna da nitko na ovaj članak neće iskomentirati ništa drugo osim da je užas. Pa onda ne vidim razlog da ljepimo i na ovaj krasan forum ovakve članke. ..uzela mi riječ s tipkovnice!
|
|
RE: otac ubio 9 godisnjeg sina ... 21.5.2010 13:21:29
|
|
|
|
novamama
|
bravo zvonki!!!!
|
|
RE: otac ubio 9 godisnjeg sina ... 21.5.2010 19:42:18
|
|
|
|
dami
|
U potpunosti potpisujem Zvonki.
|
|
RE: otac ubio 9 godisnjeg sina ... 21.5.2010 22:55:28
|
|
|
|
Ninaa
|
To sam i ja htjela napisati Zvonki. Mislim da ovdje nije mjesto takvim i sličnim temama iz crne kronike i nemojte ih stavljati. Tko ih želi čitati zna gdje ih ima.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!