Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 29.5.2013 18:19:19
|
|
|
|
andydea
|
Annaxx ,mi smo planirali ići na Pag ove godine,ali se nešto preokrenulo Ali definitivno naljepša plaža meni osobno je u Povljani, za dijecu pjesak..ma cijeli Pag je predivan...nećeš pogriješiti i da prođete cijeli otok. Mi obično uvijek sve obiđemo gdje god da idemo..Progooglaj malo okolicu i plaže. Za smještaj -apartmani se nađu u predsezoni i od 20-40 eur,a u sezoni od 40-na dalje ..nadam se da sam malo pomogla
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 29.5.2013 20:10:12
|
|
|
|
sina
|
ja sam dosta ljetovaala na Pagu,ali u samom gradu i ne bih preporučila plaže nikako. barem se meni ne sviđa,ona uvala mi izgleda kao bara,okolo nisam išla (obično smo otišli u ZD do prijatelja),ali čujem da su okolna mjesta predivna.
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 29.5.2013 22:55:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mariola ti ima apartmane u Novalji, pošalji joj poruku, posaljem ti ja sutra njen broj na mob
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 3.6.2013 10:58:46
|
|
|
|
anaxx
|
Znam da mariola ima na Pagu apartmane... ali nje nam nema već neko vrijeme... hvala za mob, našla sam ga u podforumu za moderatore... :) Vidiš pepeljuga, ja svake godine kod nekog s RR , kod tebe nam je bilo super, ja bi opet na Ist, ali ovi moji prijatelji Šveđani bi nešto malo "življe", malo više gužve...
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 4.6.2013 14:36:52
|
|
|
|
mariola
|
Ako ste željni gužve onda definitivno u Novalju u špici sezone
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 4.6.2013 14:48:40
|
|
|
|
anaxx
|
Ej, mariola, pozdrav! Da, treba nam malo više gužve... za to su više ovi naši prijatelji pa se moramo malo prilagoditi... Meni je na Istu bilo super, mir i baš odmor od svega. Nisam ti se još javila za apartmane... ovi moji bi baš u Pag... Jel mi možeš poslati link od tvoje stranice za vaše apartmane? Hvala! Možda se ipak upoznamo...
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 23.12.2013 22:44:50
|
|
|
|
telanu
|
Dam br. na pp ak treba kome za pag
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 21.1.2015 10:33:47
|
|
|
|
LeaRi
|
Ja dugi niz godina ljetujem na Pagu u mjestu Lun i jako sam zadovoljna, jer pruža pravu atmosferu za ugodan obiteljski, intimni odmor za svih.. Ako težite zabavi i izlascima na godišenjem odmoru, u Novalji se nalazi velika plaža Zrće sa danonoćnom zabavom i partijima, tako da u svakom slučaju na otoku ima za svakoga ponešto..
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 29.1.2016 12:50:50
|
|
|
|
Mila24
|
Pag je prekrasan, plaže isto, ja sam bila pretprošlo ljeto, i baš me oduševio, ima i noćnog života, jako puno ljudi, i predivne plaže, ovo ljeto smo bili na Murteru u apartmanima, i to me jednako oduševilo, stvarno nam je naš jadran prekrasan :) ... !
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 3.3.2016 13:11:57
|
|
|
|
semica
|
Pozdrav cure, ovako meni bi trebala neka preporuka za smještaj u Zagrebu. Na internetu sam naletila na ove, http://www.zagrebdeluxe.com/#!pocetna/k2ibp ali ne znam kakvi su. Molila bih nekoga ako ima iskustva da napiše. Svaka druga preporuka je dobro došla. Hvala puno.
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 4.3.2016 9:57:06
|
|
|
|
LindaLinda
|
Pozz curke, ovako... ovo ljeto bi iznajmljivali apartmane, imamo dva na Krku... pa me zanima ako netko zna nešto o uređenju apartmana? Hvala vam puno :) !
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 21.6.2016 11:46:39
|
|
|
|
nicole7
|
Apartmani Krk .. mozete tu iznajmiti, kupiti apartmane, kuce, zemljista ili ostale nekretnine. valjda je bilo od pomoci. :D
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 19.1.2017 10:26:35
|
|
|
|
klomii
|
http://www.booking.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje.nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!