Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Otok sreće - ljetni dnevnik Otočkih RR 23.6.2010 9:12:46
|
|
|
|
novamama
|
Znam da je Pepi na otoku i da sam ja na otoku (a valjda jesam )...pa da ne brljam po temama ovdje ću vam javljati novosti, a možda se i Pepi uključi (javim joj sms-om)... Naravno, i ostale otočke RR neka ovdje napišu kako im je, ako žele... Dakle, ljudi, led ledeni je! Imam duge rukave, tenisice i čarape...svi pomalo šmrcamo.. bura dere ko luda...brrrrr....! Na terasi piše 20 stupnjeva ...pih...sjećam se da je tako i lani bilo. O je non stop vani, igra se sa djecom, starija djeca ga baš ne fermaju, mlađu djecu čupa za kosu , to mu je baš fora ...nema dok ne drekneš dva puta, tek onda posluša... R trenutno spava, zlato moje... Puna kuća nas je i lijepo nam je, napokon smo se skupili, o ovome pričamo cijelu godinu! Eto, toliko za sada od mene, ćirim RR kad ulovim 5 minuta, ali imam net preko sticka, pa je malo sporiji ... pozz i uživajte svi!!!
< Poruku je uredio Ninaa -- 24.6.2010 14:23:17 >
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 23.6.2010 9:55:08
|
|
|
|
njanja
|
bez obzira na led ledeni zavidim vam....za 2 dana će biti 35 stupnjeva pa ćete uživati.... pozdrav ekipo!!!!
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 23.6.2010 9:55:54
|
|
|
|
tikica_69
|
Da, da.....potpisujem Njanju Uzivajte!
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 23.6.2010 10:52:05
|
|
|
|
cuba
|
Uživajte i ljubi klince
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 23.6.2010 12:36:51
|
|
|
|
Gogule
|
i mi na otoku već 4 dana i dobro da sam uzela svima duge rukave. Jučer derala bura užas. Danas je superrrrrrrrr. Išli smo prošetati i tako je upeklo da se Roko brčkao. Klara sad spšava, mi idemo papati ribu s gradela a popodne kupanjac. Slana pusa svima
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 23.6.2010 15:28:11
|
|
|
|
sina
|
nemate pojma koje ste vi sretnice. ja ću more ovo ljeto gledati samo na slici,a umirem za njim
|
|
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 23.6.2010 21:22:33
|
|
|
|
novamama
|
danas je pao prvi kupanjac. SIBIR imala sam umrit od hladnoće, ali nisam se dala O je bez problema prvi put navukao rukavice, bacakao kamenčiće u more, brčkao se u plićaku...u jako plitkom plićaku ..ne, stvarno je more hladno, mislim da će se zgrijat tek za jedno 10-15 dana kako treba... vani nije ništa bolje jer puše tramontana, tako kad izađeš vani momentalno si kockica leda (ok, ja sam kubni metar kvadratni leda )... i još nešto, komaraca ima u svako doba dana i ratujemo sa njima - nisu uopće diplomatski nastrojeni...to nije normalno koliko ih je... gusjenice su pojele popriličan broj stabala, tako da sad imamo i najezdu leptira... uglavnom, jesam vam ogadila dolazak na more bar malo ? ali... nema gužvi, nema plaćanja parkinga, nema šoping centara, nema televizije - mir božji djeca uživaju, stalno su vani na zraku, O prelijeva do mile volje, krumpir vadimo svoj, fažolete isto (mahune)...naraste i pokoja jagodica... ma belezza jadna pozdrav s mora
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 23.6.2010 21:35:32
|
|
|
|
BUMBI
|
Pozdrav i vama Ajde neka ste se vi i okupali Ugrijat će se more,pa ćete uživati... a što se tiče gađenja,nisi uspjela .ja jedva čekam da odem
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 23.6.2010 21:45:33
|
|
|
|
mali_macic
|
lipo uzivajte!!!!! mi cemo u 8.mje. malo do Korcule
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 24.6.2010 10:07:31
|
|
|
|
Bebys
|
ma bit ce sada jako vruce...uzivajte...
|
|
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 24.6.2010 10:16:45
|
|
|
|
mariola
|
Ja na otoku cijelu godinu pa me hladnoća ne dira, ionako se ne kupam dok more ne bude pretoplo U subotu se otvara jedan klub na Zrću pa idem s curama vani,tomu se veselim
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 24.6.2010 10:53:40
|
|
|
|
curice
|
uživajte vrlo brzo će to postati vruća oaza-samo što nije upeklo sunce
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 24.6.2010 13:28:51
|
|
|
|
BUMBI
|
U subotu se otvara jedan klub na Zrću pa idem s curama vani,tomu se veselimuser posted image user posted image user posted image user posted image
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 24.6.2010 13:39:56
|
|
|
|
lee
|
cure uživajte
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik otočkih RR 24.6.2010 14:22:33
|
|
|
|
Ninaa
|
Uživajte curke i za nas!
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik Otočkih RR 25.6.2010 2:23:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
Evo i mene sa mog otocica Napokon danas u kratkim rukavima,decki su se malo brckali a meni se nije dalo ni to,more led ledeni Guzve jos nema pa uzivamo i ako mami fali malo drustva a ne mogu cesto ni do vas zbog signala,mrzim VIP Danas sam sadila cvice oko kafica i bas sam bila ponosna na sebe,dida izvadio kumpire ...uglavnom baka u vrtu posadila sve i svasta pa ce se deki nauzivat domace spize,a jos da je malo vise ribe al škrtavi boduli pa niko neda, ,morat cu ja na mrize nema druge pozdrav veliki od mene i saljem vam jos vece puse....
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik Otočkih RR 25.6.2010 6:54:31
|
|
|
|
Puli
|
drage moje otočanke uživajte i za nas na vrelim gradskim asfaltima puse vam šaljemo
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik Otočkih RR 25.6.2010 6:55:04
|
|
|
|
Puli
|
i mm -a od sutra prijavljujem u otočane ide radno na bol
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik Otočkih RR 25.6.2010 8:35:34
|
|
|
|
novamama
|
jutros za divno čudo ne puše mm sa ekipom krenuo u radnu akciju čišćenja plaže - puna je naplavina (čitaj: 'smeća') i katrana pa joj stvarno treba facelifting... roza se noćas budila svaka 2 sata, vjerojatno je 'skok u razvoju' ...hmmmm hmmmm....izludila me, neće mi ni hektolitar kave danas pomoći ...eno je, sada spava ko top ... pepi, kako to ne daju ribe? škrti boduli, dobro si rekla ...najbolje da klincima daš tunju u ruke pa nek love špariće - slatki su onako frigani mnećak radi sa jednim ribarom ovdje pa je već donio rakove jednom, a drugi put kovače za juhu lešo ...oliver je inače na friganim krumpirima ništa drugo ne jede...danas ćemo mu spremiti neku paštu, a mi imamo suhu ribu - čini mi se morskog psa ili ražu...to je mljac! što se turizma tiče, jučer su ovdje navratile tek dvije jahte - kriza kriza...pa su ugostitelji prilično nezadovoljni (ali njima je uvijek kriza i nikad nije dosta posla, tako da nisu mjerodavni)...ipak je za nautičare još rano... pozz, idem popiti još malo kavice
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik Otočkih RR 25.6.2010 16:36:10
|
|
|
|
Gogule
|
moji su se jutros brčkali. Roko pliva, skače a Klara laganini. Jedino sam ja ostala na suhom. Neću ja još do 1.8. u more. 22 je tu, a meni je to još hladno more. Danas smo opet papali fini brudet ili kako tu kažu brujet. Baba to spremi za 5. To je već 2 put u ovih 6 dana i još je bilo jedan dan na gradele. Uglavnom svaki drugi dan mora biti riba, Sad moramo iskoristiti. Čak je i KLara danas jela krumpire s toćom od brudeta i sve je slistila.Čekam da se probude pa bi mogli brodom do grada Trogira prošetati. Toliko od nas odovuda. Vidim ja da će sve više biti ovdje ekipe. Namjeravam se jedan dan naći s Nellycom ona je blizu, jer izgleda dok zaba stigne do Splita ja ću već biti u Zg.
|
|
RE: Otok sreće - ljetni dnevnik Otočkih RR 25.6.2010 16:39:41
|
|
|
|
cuba
|
Je vam lipo otočke moje
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!