Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 21:43:15
|
|
|
|
tikica_69
|
Isto kao i ti Ruzo...imali smo bas istu situaciju
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 21:45:05
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
a šta ima Duro visoki rist kad tražiš "da noga uđe". naše prve su bile poluotvorene onako sa rupicama da noga ima zraka ali prsti zatvoreni.
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 21:45:48
|
|
|
|
dikac
|
prve su bile zatvorene baš zbog toga da ne izguli prstiće
|
|
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 22:01:42
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov a šta ima Duro visoki rist kad tražiš "da noga uđe". naše prve su bile poluotvorene onako sa rupicama da noga ima zraka ali prsti zatvoreni. I visok rist i debelu nogicu. Probali smo sigurno 30 modela zatvorenih i u ni jedne nije mogao ući.
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 22:14:56
|
|
|
|
novamama
|
šta već sandalice? ja ne planiram još neko vrijeme - tek na jesen..nekako mi se čini da mu je bolje da su nogice slobodne sad ljeti... ali, dobro je znati, neću kupiti te otvorene...dobra informacija, hvala
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 23:16:49
|
|
|
|
dami
|
Kupili smo zatvorene a tajkve i preporučuju kod prvih koraka.
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 24.6.2009 23:24:48
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Ruža Kakve ste prve sandalice uzeli za svoje klince? Otvorenih ili zatvorenih prstića? Mi smo uzeli otvorene pa je sve nokte izgulio i polomio koliko udara nogicama. Sad sam u potrazi za nekim zatvorenima, a da uspije nogica ući u njih. ja sam kupila domiu frodo sandalice za 300 kn i zatvorene su napred (oduvijek zatvorene prste kupujemo)...on isto ima visok rist i buco stopalo...super su jer imaju dva remena na cicak...
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 25.6.2009 7:29:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 26.6.2009 19:00:19
|
|
|
|
Njofra
|
Njofra ima visok ris tak da i mi imamo problema s kupovinom sandalica. Problem je kaj su nam one koje su kaktiga ok skupe ali opet naravno da bumo ih kupili. Uvijek kupimo poluotvorene sandalice zato kaj je Njofra maleni aktivac i voli voli trčati i šutati loptu ... tako da one kaj imaju otvoreno za prstiće nismo kupili niti jednom.
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 26.6.2009 19:08:36
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja sam za zatvorene. Baš zbog ozljeda.
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 3.7.2009 22:36:51
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja sam otvorene kupila i prošle godine isto.S tim kao ozljedama smo imali problema u početku,ali je brzo prestalo,valjda je počeo paziti...
|
|
RE: Otvorene ili zatvorene sandalice 5.7.2009 0:09:00
|
|
|
|
njanja
|
mi imamo oboje.... imali smo zatvorene, ali je sestra naišla na bambijeve od prošle godine otvorene na popustu sa 350 kn na 103 kn pa je kupila na blef i janu su savršene..,.sad smo stalno u njima
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!