|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Otvoreno pismo
29.6.2011 12:21:58   
pticica
http://www.dnevnik.ba/novosti/bih/otvoreno-pismo-sarajlije-dijani-%C4%8Duljak-za-pla%C5%BEu-%C4%87u-umjesto-pe%C5%A1kira-ponijeti-trulekse

ja sam plakala od smijehauser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Otvoreno pismo
29.6.2011 12:26:31   
vila_7
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 2
29.6.2011 12:27:12   
njanja
zakon, jučer čitala, ali nisam vidjela nastavak, bio je samo dio pisma...
TIP JE ZAKON!!!!

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 3
29.6.2011 12:39:32   
modesty blaise
prejako pismo!!!!!
nasmijalo me do suzauser posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
29.6.2011 15:20:46   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 5
29.6.2011 16:04:23   
ardnas
Ona je stavrno ograničena žena, i snobovski raspoložena. No moramo svi priznati kako jako puno ima nekulturnih ljudi na plažama, ne kažem da su iz Bih, koji su po cili Božiji dana na plaži a bebe sa njima, tako da ima svega...

strpljen spašen

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 6
29.6.2011 22:56:59   
cuba
Ajme prejako user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ardnas)
Neposredna veza do poruke: 7
29.6.2011 23:00:57   
mariola
Dijani Čuljak bi svaki dan trebalo pisat ovakva pisma.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 8
29.6.2011 23:10:29   
pticica
sad citam komentare na ovo pismo i moram reci da su mi pojedini fujjjj

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 9
29.6.2011 23:18:37   
Indy
user posted image user posted image rastura user posted image user posted image user posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 10
29.6.2011 23:29:09   
malizia
IZVORNA PORUKA: pticica

sad citam komentare na ovo pismo i moram reci da su mi pojedini fujjjj

moram priznati da i meni određeno insinuiranje nije sjelo user posted image .
pismo je user posted image , samo šta su truleksi user posted image ,moram proguglat user posted image .

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 11
   [Obrisani korisnik]
30.6.2011 8:41:19   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 12
30.6.2011 9:18:15   
vila_7
IZVORNA PORUKA: ardnas
No moramo svi priznati kako jako puno ima nekulturnih ljudi na plažama, ne kažem da su iz Bih, koji su po cili Božiji dana na plaži a bebe sa njima, tako da ima svega...

Ja sam prva koja ce ovo ljeto biti "CILI" dan na plaži sa bebom, i ne mislim da je to nista WOW. Plaža prilagođena s bebom u debeloj hladovini i ne iznositi je po najjacem suncu iz iste je sasvim OK.

(Odgovor članu ardnas)
Neposredna veza do poruke: 13
30.6.2011 13:12:46   
lavica81
IZVORNA PORUKA: vila_7

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 14
30.6.2011 13:56:48   
ardnas
Ja mislim da nije normalno biti sa bebom, tu mislim na bebe do 12 mjeseci po cili dan na plaži. No ako netko to želi neka samo izvoli, debela hladovina ne pomaže od refleksije sa mora. Dermatolozi, onkolozi upozoravaju, ali nekima nikako ne ulazi u glavu, i to mi niej jasno. Pa ni za nas odrasle nije dobro da se pržimo po cili dan.

strpljen spašen

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 15
30.6.2011 14:18:46   
pticica
ko voli i zeli po cijeli dan prziti se na suncu, pored mene slobodno moze, niti komentarisem niti osudjujem, svak ima svoj vlastiti izbor

glupo mi je osudjivati nekoga na osnovu toga, a jos gluplje mi je komentarisati koliko ko novaca trosi, svak izdvaja onoliko koliko moze

(Odgovor članu ardnas)
Neposredna veza do poruke: 16
30.6.2011 14:21:22   
m600
dobro je i napisaouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svaka čast

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 17
30.6.2011 14:39:17   
vila_7
IZVORNA PORUKA: ardnas

Ja mislim da nije normalno biti sa bebom, tu mislim na bebe do 12 mjeseci po cili dan na plaži. No ako netko to želi neka samo izvoli, debela hladovina ne pomaže od refleksije sa mora. Dermatolozi, onkolozi upozoravaju, ali nekima nikako ne ulazi u glavu, i to mi niej jasno. Pa ni za nas odrasle nije dobro da se pržimo po cili dan.

debela hladovina udaljena od mora kakvu imaju sve vece plaze nema ni refleksije svjetlosti od mora-upravo jer si udaljen od njega i medju drvecem i travom zasticen.
Ne bih ja ovo komentirala uopce al mi idu na zivce ljudi koji komentiraju kako nekog ne razumiju,kao da su one bolje majke,ocevi, a svi drugi koji rade drugacije "ne valjaju" i "nisu normalni".

(Odgovor članu ardnas)
Neposredna veza do poruke: 18
30.6.2011 15:06:05   
Rebeka
Jao-pismo je totalna komedija...
Slatko sam se nasmijalauser posted image user posted image

Naše malo zlato stiglo nam je 02.08.2011.
Koja sreća i blagoslov....

(Odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 19
30.6.2011 15:12:58   
mayathebee
Pismo je presmiješnouser posted image user posted image user posted image , no možda malo pretjerano. I meni se urezala njena izjava prošle godine, uvjerena sam da pojma nije imala što je rekla. Mislim da je više htjela ispasti šaljiva. Na krivi način. Tukauser posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu ardnas)
Neposredna veza do poruke: 20
30.6.2011 15:30:06   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: pticica

ko voli i zeli po cijeli dan prziti se na suncu, pored mene slobodno moze, niti komentarisem niti osudjujem, svak ima svoj vlastiti izbor

glupo mi je osudjivati nekoga na osnovu toga, a jos gluplje mi je komentarisati koliko ko novaca trosi, svak izdvaja onoliko koliko moze

upravo tako...ja ako budem na plazi necu sigurno obracati paznju na druge..tu sam da JA uzivam ..a ne da brojim jos sate drugima na plazi a pogotovo trpam nos u tudze novcanike i tasnice...takvim ljudima samo imam reci ..get a life!!

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 21
2.7.2011 10:39:32   
Indy
IZVORNA PORUKA: cvrčak

malizia truleksi su ti vileda krpe-prozvani tako jer se znaju usmrditi/truleksiuser posted image

i ja sam se pitala što je touser posted image user posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!