Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
[Anketa]
|
Pampers ili Libero...ili neke trece???
|
Pampers |
|
Libero |
|
neke treće |
|
Platnene |
|
Ukupno glasova: 205
|
(Posljednji glas : 12.7.2015 10:01:10)
(Glasovanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 23.4.2010 8:18:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:30:04
|
|
|
|
Bebys
|
da ja isto mislim daje libero za 10 ...ali svi navalili na taj pampers....pa me bas zanima sta ce ko reci...a nisu mi nesto...pampers pelene...uopce...nikako cak sto vise...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:33:18
|
|
|
|
troubled
|
meni su pampers ipak najbolje...i to ove nove bijele, premium - cotton like ili tako nekako...
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:36:13
|
|
|
|
Bebys
|
e tra...ovo sam cekala da neko napise.... ja jucer kupila jedan komad pampers pelena..ividim...UOPCE NISU KAO PRIJE...ja se onesvijestila...kazem ja muzu...OVO JE NEKA PODVALA...ajme...skroz neke bijele i sasvim drugacije...a to su znaci neke nove....hmmmmmmm sad cu vidit bas ...razliku...tnx trabl...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:39:11
|
|
|
|
ZVRK
|
ja sam koristila samo pampers i bila zadovoljna i opet ću koristiti ga. jedino što su pampers kupljene u italiji puuuuno bolje (deblje i duže)od onih kupljenih kod nas
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:39:29
|
|
|
|
Bebys
|
e citam sada paket...pa covjece stvarno je ovo nesta novo...nisam o tome ni mislila...pise...bas PROTIV SVIH ALERGIJA I ASME..cak tako pise velikim slovima...na najlonu....ooooooo ovo me dobro iznenadilo...hmmmmmm valjda su skuzili da nisu bile o.k..one stare...za svaku pohvalu pampers...sada cu bas viditi razliku....
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:40:10
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja sam koristila samo pampers i bila zadovoljna i opet ću koristiti ga. jedino što su pampers kupljene u italiji puuuuno bolje (deblje i duže)od onih kupljenih kod nas zvrk zar u merkatoru...NEMA ORIGINAL...mora biti pa to je roba iz njeme..jel nije...jesi gledala...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:42:27
|
|
|
|
Bebys
|
zvrk dali na hr. pamper pele...pise FISHER PRICE...dolje na paketu pri dnu....zanima me...tnx
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:42:32
|
|
|
|
ZVRK
|
merkator je slovenski.........i isto je kao kod nas tu,a meni je vjenčani kum donosio iz italije jer tamo radi a te sam koristila za pšo noći
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:43:05
|
|
|
|
xxl
|
Meni su iz Mullera zakon ak ih ne nađem onda Pampers
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:43:07
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Bebys zvrk dali na hr. pamper pele...pise FISHER PRICE...dolje na paketu pri dnu....zanima me...tnx nemogu ti viditi jer ih ne koristimo jer je veliki.to koristila prije
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:45:56
|
|
|
|
mišica 666
|
moja je bila alergična i na pampers i na libero tako da smo bili prisiljeni tražiti pelene koje joj pašu i to su bile babylove i dm.
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:47:15
|
|
|
|
curice
|
kad su moje bile malae koristila sam pampers i stvarno sam bila zadovoljna
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 8:56:30
|
|
|
|
gogillli
|
koristila pampers i bile su mi super na pocetku ali pocele su mi propustat i nekoristim ih vise... sada sam na pelenama huggies i super sam zadovoljna
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 9:07:03
|
|
|
|
sig
|
Mi smo kao mali koristili pampersice... i uvijek sam bila njima više nego zadovoljna... i za drugo ću ih također koristiti!!
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 9:08:48
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK merkator je slovenski.........i isto je kao kod nas tu,a meni je vjenčani kum donosio iz italije jer tamo radi a te sam koristila za pšo noći jesam tuka...e mislila sam na MULLER...ne na merkator....koji sam probusenjak...izvini....
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 9:10:05
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: gogillli koristila pampers i bile su mi super na pocetku ali pocele su mi propustat i nekoristim ih vise... sada sam na pelenama huggies i super sam zadovoljna eda ovo sam jako zaboravila HUGGIES....su vise nego ODLICNE...da za svaku pohvalu...ali su mi nekako jako malene...recimo uzmem broj veci i opet su mi knap...nesta mi naikako nije stimalo sa velicinom....inace za 10 sto se tice upijanja...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 9:11:26
|
|
|
|
Bebys
|
ako netko trentno ima novi paket pampersa moze li viditi dali dolje na njima pise FISHER PRICE...mislim da su to original...ako se nevaram...
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 9:11:55
|
|
|
|
ZVRK
|
muller nemas kod mene
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 9:18:41
|
|
|
|
mariola
|
Koristimo pampers i super su mi. propustile su samo par puta i to kad su bile male tj. kad bi propustile kupila sam veće i bilo je sve ok. A moja nećakinja ko A od cvrčka, alergična je bila pa su koristili libero.
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 9:31:59
|
|
|
|
Bebys
|
marijola jel pise FISHER PRICE na dnu pelena pampers...tnx
|
|
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 9:49:43
|
|
|
|
MILLA
|
komzumove "bebe" ili merkatorove "lumpi"-ravne pampersu a 3 puta jeftinije
|
|
RE: Pampers ili Libero....??? 23.4.2010 9:52:28
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: Bebys marijola jel pise FISHER PRICE na dnu pelena pampers...tnx ma mislim da nema veze šta piše, važno je ono gdje su proizvedene, a sve koje sam ja kod nas kupovala bile su Poljske, ali i dalje koristimo pampers (nemam vrećicu da ti baš provjerim) Ali nemadugo sam gledala sve te pelene i samo sam za jedne vidjela da su iz Danske i nemam pojma koje su bile, ove sve Poljske, znam da su iz Mullera njemačke,ali ga nemamo tu. Kvaliteta se po meni uglavnom odnosi na tamo gdje su proizvedene, ako si me skužila Od kuda su Libero i Huggies?
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.4.2010 9:56:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!