|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Papin dolazak
16.11.2010 19:46:15   
mišica 666
Gledam večeras Dnevnik i vidim dolazi nam papa i moram priznati kad sam čula iznos koji će nas to koštati malo mi je došlo user posted image . Ma nemam ja ništa protiv da papa dođe ali nek to financira katolička crkva. Mislim kad vidim koliki su nam dječiji doplatci , porodiljne naknade, naknade za nezaposlene i hiljadu takvih čuda ne čini mi se primjerenim tolike novce trošiti na to. mislim država nam je u totalnoj baanani.
Eto zanimaju me i vaša mišljenja o tome.

< Poruku je uredio Ninaa -- 16.11.2010 21:38:42 >

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: papin dolazak
16.11.2010 20:04:08   
Nika 24052006
Ja se slažem s tobom.Vjernik sam i sve to skupa,ali te bolesne cifre stvarno nemaju veze sa vjerom i Bogom.Velika je stvar što će nas papa posjetiti,ali možda bi to moglo i malo skromnije.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 2
16.11.2010 20:09:46   
natalijax
mm je danas psovo ko neki luđak,hebote četristo kn su mu skinuli a oni troše na papu,ma odvratni su,što kaže bolje ljudima dajte normalne mirovine i plaće

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 3
16.11.2010 21:29:13   
mamacita
Apsolutno nepotreban izdatak, i cemu ga crkva ne moze financirati. Pa Ivan Pavao II je bio tu, i posjetio vecinu gradova... prvi njegov posjet je bio velik dogadjaj. Sve nakon toga je nekako napuhano, i iznosom, koji je astronomski, mogli su tu cifru uliti u skole, place uciteljima, laboratorije za srednje skole, nesto sto ce koristiti djeci i njihovoj izgradnji. Sagraditi koji vrtic vise, obnoviti obrusene skole kojih su prepune novine. Zaista BEZ ikakve svrhe, no eto, ne znam zasto papa sam ne kaze da ta cifra nije u redu i ne zatrazi nesto skromnije, posebno kada zna u kakvoj je financijskoj situaciji Hrvatska? Eto...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 4
16.11.2010 21:37:14   
ELISABETH

IZVORNA PORUKA: mišica 666

gledam večeras dnevnik i vidim dolazi nam papa i moram priznati kad sam čula iznos koji će nas to koštati malo mi je došlo user posted image . ma nemam ja ništa protiv da papa dođe ali nek to financira katolička crkva. mislim kad vidim koliki su nam dječiji doplatci , porodiljne naknade, naknade za nezaposlene i hiljadu takvih čuda ne čini mi se primjerenim tolike novce trošiti na to. mislim država nam je u totalnoj baanani.
eto zanimaju me i vaša mišljenja o tome

slažem se

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
16.11.2010 22:08:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ELISABETH)
  Neposredna veza do poruke: 6
16.11.2010 23:36:02   
CallamityJane
Potpisujem vas cure sve redom. Napokon da smo u necemu jednoglasni!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
17.11.2010 8:06:04   
zozo1
Za prošli dolazak pape pola Zagorja su asfaltirali, zbetonirali, gradili svetišta po M.Bistrici, radili  autopute i gluposti a sad ta cesta zjapi prazna i nitko se tim dijelom i ne vozi, bacanje novaca u vjetar. Nisam protiv da dođe, al stvarno bi to trebalo biti u skromnosti, neka vidi Hrvatsku kakva je a ne da se još budu i neboderi montirali kraj cesta kud se bude vozil. user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 8
17.11.2010 8:57:05   
ZVRK
slažem se i ja sa svima vama
a na ovo
IZVORNA PORUKA: zozo1

al stvarno bi to trebalo biti u skromnosti,

ću se user posted image  jer oni troše ''naše''novce pa netrebaju da budu skromni.

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 9
17.11.2010 11:18:05   
mala pcelica
nevolim ni papu ni to sto trose nase novce da bi dotični došo u hrv i izlaprdao par lazi ljudima ,pokupio pare i otiso nazad .... user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 10
17.11.2010 11:21:45   
pako
slažem se svim curama user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 11
17.11.2010 11:27:28   
mama mery
slazem se s curama, stvarno je moglo skormnijeuser posted image

drago mi je sto papa dolazi
bila sam u os kad je bio prvi put i ako budem mogla ici su opet user posted image

(Odgovor članu pako)
Neposredna veza do poruke: 12
17.11.2010 21:11:36   
Anoniman
To znači da novca ipak ima, ali očito samo za bacanje u vjetar.

(Odgovor članu mama mery)
  Neposredna veza do poruke: 13
18.11.2010 9:02:49   
neron
ma hajde sto se zalite, bolje da drzava i na to trosi pare, nego kao neke drzave ( npr. srbija) sto potrose i vise na gej parade.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 14
18.11.2010 17:50:21   
mamicaa
Joj pa ja nisam ni znala, a gdje i kada nam dolazi???

(Odgovor članu neron)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!