Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 14:05:57
|
|
|
|
ELENA35
|
..ma kao da su se svi kućanski aparati urotili protiv mene Jednostavno mi nije jasno,perilica mi je super,nova,i nikad nije bilo problema,tako da u njoj definitivno nije problem.Muči me što unatoč svemu na što pazim,znači stavljam redovno sol,sjaj,tabletice,čistim ju..moje čaše ostaju onako kao zamagljene,a po vratima od perilice mi ostaje takav bjelkast trag kad se osuši..već par puta perem jedno te iste čaše da budu čiste,ali svaki put ista stvar ..Dali je problem u CALGONIT tabletama ili? POMOĆĆĆĆĆĆĆĆĆ
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 14:07:43
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,nemam pojma,nemam s tim problema...
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 14:08:25
|
|
|
|
mariola
|
Ne znam Meni je calgonit najbolji. I čaše su mi stvarno uvijek čiste i sjajne. Kad vidim flekicu onda mi je to znak da sam zaboravla stavit sjaj.
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 14:10:33
|
|
|
|
Ira_
|
Nisam imala tih problema. Probaj uzeti od nekoga bilo koju drugu tabletu i operi pa ćeš vidjeti da li je od tabl.ili od nečega drugog.
|
|
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 14:11:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se to zna dogodit, možda je voda takva, ne znam, živimo obje u dubravi... a sad ozbiljno, stavim calgon i još neko tekuće sredstvo za "glanc" i super...
|
|
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 14:27:06
|
|
|
|
Ruža
|
Vjerojatno do vode, meni su super one iz Lidla tablete, jeftinije su, a puno bolje mi operu od zvučnih marki. Probaj!
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 14:29:42
|
|
|
|
mala pcelica
|
i meni se to zna desiti,al kontam da je do vode,a ne deterdženta jer uvjek jedno te isto koristim,tako da mozda ako ima vise kamenca ostanu muzgave
|
|
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 15:13:05
|
|
|
|
Zvonki
|
Meni je tako bilo, imam Whirpolovu perilicu. Pozvali smo servis, ispostavilo se da nismo programirali nešto za sol, tako da sol nije ni trošila. A sol je važna za taj kamenac. Zato, pokušaj namjestiti na tabletu, ne onaj program koji ima 5 u 1 ili sl. Ako ništa, morat ćeš zvati servis. Ne vjerujem da perilica smije tako prati zbog tvrde vode.
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 15:40:17
|
|
|
|
modesty blaise
|
evo , ja prije jedno 2 tjedna imala sličan problem. Došao majstor i veli da su začepljeni tuševi od kamenca: skinuo je ono kroz kaj voda štrca i onda čačkalicom ušao u svaku rupicu , pa metnuo pod malaz vode u sudoperu da vidi dal sad voda prolazi... i prolazila je.... rekao mi je da se te rupice začepljavaju redovno, kod nekih češće jer im je voda punija kamenca...nebitno, al pokušaj skinuti to iz perilice i pročisti skida se polako ali ide van sigurno kod svih perilica...pogledaj da li ti je i filter čist zatim me podučio (majstor ) slijedećem: rekao mi je da izbjegavam tablete bilo koje marke jer da one uništavaju perilicu... rekao je da su tablete samo marketinški trikovi i da uopće ne peru dobro suđe ..razlog tome je i u tome da su tablete najčešće 2:1 ili 3:1 , što bi značilo da sadrže i detergent i sjajilo i šta god već i da se to istovremeno oslobađa u vodi i da se voda uslijed toga previše pjeni i nemre dobro prati suđe.... za gel je rekao da je mrvicu manje štetan al da i njega izbjegavam dakle ostaje na prašak...kaže da je to najbolje za perilice...da su za to i napravljene a da su sve ostale novotarije izmišljotina da bi se otele pare... pitam koji prašak ...rekao je bilo koji - može i onaj najjeftiniji iz DM-a...jer svi dobro operu bitno je da ima u mašini i soli (dovoljno) i sjaja... i to je to eto ja se sada toga i držim i zadovoljna sam.... naravno, ovo sve kaj sam ti napisala "drži vodu" ak nije otišo neki programator il nekaj kompjuterski
< Poruku je uredio modesty blaise -- 20.10.2011 15:42:16 >
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 15:55:27
|
|
|
|
beba_B
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise pitam koji prašak ...rekao je bilo koji - može i onaj najjeftiniji iz DM-a...jer svi dobro operu bitno je da ima u mašini i soli (dovoljno) i sjaja... i to je to Ja koristim DM-ovu sol, prašak i sjajilo, i suđe mi je savršeno! Sol sam u godinu dana punila samo 2x, sjajila još nisam 2 boce potrošila do sada, a prašak mi ide svaka 2 mjeseca kesica. Pere se svaki dan jedna mašina. Prezadovoljna sam i stvarno nije skupo.
|
|
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 16:08:03
|
|
|
|
troubled
|
i nama se to dogodilo...ali nismo zvali majstora, nego smo sami skinuli mlaznice, oprali ih i sve super... to uopće nije neka komplikacija za samostalno napraviti...pokušaj
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 16:09:30
|
|
|
|
troubled
|
zatim me podučio (majstor ) slijedećem: rekao mi je da izbjegavam tablete bilo koje marke jer da one uništavaju perilicu... zar tablete nisu komprimirani prašak? ovo mi i nije najlogičnije...
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 17:21:16
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise dakle ostaje na prašak...kaže da je to najbolje za perilice...da su za to i napravljene a da su sve ostale novotarije izmišljotina da bi se otele pare... pitam koji prašak ...rekao je bilo koji - može i onaj najjeftiniji iz DM-a...jer svi dobro operu Ovaj savjet je i nama naš serviser dao. Samo prašak. Ostalo su marketing i lova
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 17:25:39
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: troubled zatim me podučio (majstor ) slijedećem: rekao mi je da izbjegavam tablete bilo koje marke jer da one uništavaju perilicu... zar tablete nisu komprimirani prašak? ovo mi i nije najlogičnije... jesu ako su 1:1...ali obično su 3:1....dakle imaju u sebi prašak i sjajilo koje oslobađaju istovremeno a ne po programu.... tj ako tableta u sebi sadrži i sjaj (a to piše na skoro svim tabletama) nije dobra
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 17:32:23
|
|
|
|
sina
|
ja seljo nisam ni znala da postoji prašak . koristim tablete iz lidla,s tim da još stavljam sjaj isol po potrebi. ovakav isti slučaj sam imala kad sam zaboravila staviti sol.
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 20.10.2011 18:53:09
|
|
|
|
mala pcelica
|
pa da primjetila sam da mi sudje ponekad bude neisprano pa ga moram dodatno ukljuciti na ispiranje
|
|
|
|
RE: Perilica posuđa...opet trebam pomoć :( 21.10.2011 0:31:26
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica pa da primjetila sam da mi sudje ponekad bude neisprano pa ga moram dodatno ukljuciti na ispiranje i meni se isto desava sta bi da nam nije modesty i njenog majstora
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!