Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 19:23:30
|
|
|
|
FIONA
|
....zato sam ja otišla puuuno ranije pa sam to obavila u miru!!!!
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 19:25:28
|
|
|
|
anne
|
To je i meni bila katastrofa! Osim toga sve im piše u trudničkoj! Mene paralelno ispitivale doktorica i sestra. Vrisnula sam: Pa dajte se slušajte! Kaj u trudovima moram dvaputa na ista pitanja odgovarati?!
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 19:32:31
|
|
|
|
ninolina
|
To je moj muž obavljao umjesto mene
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 19:33:48
|
|
|
|
ZVRK
|
u riječkom rodilištu mene za danijela nisu ništa pitali već je teta na prijemu rekla mm da me odvede gore u rađaonu pa da kada mene smjesti vrati da se riješi papirologija
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 19:44:18
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK u riječkom rodilištu mene za danijela nisu ništa pitali već je teta na prijemu rekla mm da me odvede gore u rađaonu pa da kada mene smjesti vrati da se riješi papirologija Zvrkić tebe nisuimali vremena pitati.
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 19:46:03
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: ZVRK u riječkom rodilištu mene za danijela nisu ništa pitali već je teta na prijemu rekla mm da me odvede gore u rađaonu pa da kada mene smjesti vrati da se riješi papirologija Zvrkić tebe nisuimali vremena pitati. može biti i da je to. treba čekati da koka,njanja..... odgovori pa ćemo znati točno
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 19:48:39
|
|
|
|
dominik
|
mene nisu nis pitali a nisam dosla sa trudovima, a ne znam bas da su i sa mm pricali...
|
|
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 20:06:29
|
|
|
|
ROZI
|
i mene kada su pitali ko da sam pala s Marsa ,tek sam onda shvatila da idem RODITI,kolika me zbunjola uhvatila dala sam karticu tekućeg računa umjesto zdravstvenu
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 20:09:21
|
|
|
|
Dajana
|
Mene utupila u kojoj općini se MM i ja ženili. I onda nastala rasprava koja je to tada općina bila.
|
|
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 20:10:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Evo moje anegdote s tim pitanjima.... Dodjem pod trudovima i sad klasika, prijemna ambulanta, doktor veli da legnem da prvi vidi UZV, pogleda on, sve kak treba biti i sad dolazi dio kad se trebas iza paravana skinuti da te covjek pogleda i veli on meni: Ajde odite iza i skinite se...a kaj ste vi prirodna crvenokosa?A ja kao iz topa - pa sad cete vidjeti
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 20:12:20
|
|
|
|
troubled
|
ovaj me put uopće nisu gnjavili s pitanjima....ali su zato prošli upeglali do besvijesti
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 16.1.2009 23:41:22
|
|
|
|
dami
|
Mene u RI rodilišrtu nisu ništa pitali. Mm je to obavljao dok sam bila u rađaoni.
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 17.1.2009 10:12:34
|
|
|
|
koka
|
Da, da Zvrk nisu imali vremena za tebe , i neka i ovaj put bude tako ...a u RI rodilištu pitaju, prvi put su mm pitali jer sam ja došla sa lažnim trudovima a sad sam ja imala vremena pa sam ja odgovarala...
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 17.1.2009 10:18:29
|
|
|
|
ejmama
|
Ja mislim da me pitala sestra nešto kratko nma prijemnom i posla gore mene i mm na 5 kat. Tamo me primila sestra i ja mislim da me ona pitala ostale stvari, onda je došao doktor da me pregleda. mm je cijelo vrijeme čekao ispred, rekli smo mu da ništa neće biti do ujutro i da može ići doma. nikad mi nije rekao da su njega nešto pitali.
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 17.1.2009 14:47:10
|
|
|
|
tonkica
|
Došla sam 2 dana ranije u bolnicu, tako da sam sve potrebno obavila prije poroda. Skoro kao Fiona, samo što sam ja bila kraće u bolnici.
|
|
RE: Pitanja kod prijema u rodilište 17.1.2009 14:56:21
|
|
|
|
pako
|
ja sam došla na normalan pregled i ostavili su me u bolnici pa su na tom papiru kaj su mi dali za rađaonu sve upisali tak da kad sam došla u rađaonu nisu me pitali ništa, mislim bar,ili ne jesu, datum rođenja jedino i koji mi je to porod.
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!