Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 16:43:06
|
|
|
|
ivanaa
|
ma daj joj malo Plibexica,tjedan dva i jest ce ko vuk
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 16:43:44
|
|
|
|
tikica_69
|
Sirup od Dr. Teiss. Toplo preporucujem.
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 16:45:06
|
|
|
|
Dajana
|
Moja mala ima 16 mjeseci i ručak ne jede nikako. Jel to dobro i za nju tako malu??
|
|
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 16:45:46
|
|
|
|
ninolina
|
Može sirup pitaj u ljekarni ima ih puno
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 17:12:51
|
|
|
|
božica
|
Jao stvarno ne znam šta bi bilo najblje za malu a da pitaš pedijatricu Jer kao malal sam bila nikakva na hrani pa sam isto cuclala neke tabletice za apetit imalal sam nekih 8 god(sjećam se)
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 18:45:48
|
|
|
|
Ruža
|
Pikovit sirup. Provjeren još iz vremena dok smo mi bili djeca!
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 18:49:46
|
|
|
|
Puli
|
Multi-STANOSVIT® sirup sa željezom bez šećera baš ga je danas kolegica na poslu nahvalila ima mršavicu koja neće papati veli da joj ujutro natašte to da i sok od cijeđene naranče i da je mala postala gladuš pravi
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 19:15:10
|
|
|
|
Elena
|
ja s Martina nemam problema oko jelo(osim ono sto nesmemo)a dajem joj riblje ulje.Cula sam za sekakve sirupe,jedni nasi prijatelji imaju dete problematicno s ishranom,davali mi neke od ovih sirupa koje ste napomenule,ali na vecinom od njih pokazao alergiju,zato mislim da je ipak najbolje za to da se poprica s pedijatricom,jer ne znas na sta i kako moze decji organizam da reaguje.Ne znam mozda sam precise patila s Martinom s te alerige pa sam i previse pretpazljiva,ali...to je moje misljenje...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
zivot bez internetaIndyda li mozete zamisliti zivot bez interneta?da (
48%)
ne (
52%)
Broj svih glasova: 104Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!