Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 9:24:51
|
|
|
|
ZVRK
|
draga ja te nisam shvatila na šta misliš
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 9:25:47
|
|
|
|
maja
|
ni ja te baš ne kužim
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 9:26:33
|
|
|
|
ninolina
|
mogu ja poslati muža da vidi jel ima u turbo limaču ako ti nije kasno do popodne...
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 9:49:28
|
|
|
|
DEA
|
ja sam to isto vidila u nekom katalogu-kad mi je švrćo već bio prerastao to-i pitala se kako nisam za to čula ranije-ali po dućanima nigdi nisam vidila-idem malo guglat pa javim....
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 10:04:45
|
|
|
|
mariola
|
ovako izgleda. Ima mamika isto. Neke su cure govorile da ima u adaxu. Kod nas nema u adaxu.
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 10:35:13
|
|
|
|
mlada mama
|
jesi li sigurna da nema u Pagu ja mislim da sam neki dan vidjela i to par komada možda su samo premjestile u marketu na katu je bilo.imas li br. da zvrcnes i pitas?
|
|
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 10:56:33
|
|
|
|
DEA
|
kako ja ne vidim sliku? inače-guglam-ali ne nalazim ..pa me zanima mislimo li na isto... na mistu di je slika piše user posted image a klikam i ništa ne vidim...
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 12:37:11
|
|
|
|
mariola
|
mlada mama di na katu U Lorenca? Ja sam to kupovala kod Domenike. Nju sam zvala,nema, kod nas u Novalisu su imali,nema sad...
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 13:40:32
|
|
|
|
mlada mama
|
Da u Lorencu gore na katu pitaj one ženske pokazat će ti bilo je tamo kod onih putnih krevetića izloženih i hranilica ono ćim udješ s lijeve strane polica za bebe al sam ti sad i ja objasnila lijepo ti njih pitaj
|
|
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 14:06:49
|
|
|
|
pikachu
|
IZVORNA PORUKA: mariola ovako izgleda. Ima mamika isto. Neke su cure govorile da ima u adaxu. Kod nas nema u adaxu. Imaš Adax u Robnoj kući u novom dijelu na prvom katu pa zovi i vidi da li imaju...
|
|
[Obrisani korisnik] 20.9.2010 14:25:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 14:32:30
|
|
|
|
mariola
|
Pika u Zadru nema u adaxu. Hvala ti puno cvrčak . Poći ću popodne u pag potražit pa ako ne bude javim. Svejedno javim
< Poruku je uredio mariola -- 20.9.2010 14:33:28 >
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 14:38:31
|
|
|
|
mlada mama
|
cekaj idem ti ja zvat i naci br,da ne ides bez veze pa cu provjerit,ako imaju
|
|
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 20.9.2010 16:30:27
|
|
|
|
cuba
|
Ima u St u dućanu di sam ja to za R kupila, Aura se zove dućan, iću posli pa ću ti pogledati. Mislim da dođe 150kn.
|
|
RE: Podloga za kupanje-trebam pomoć :) 21.9.2010 9:49:51
|
|
|
|
mariola
|
Sad me zvala mlada mama. Našla je i rezervirala na moje ime pa ću ja popodne otići kupiti. Mlada mama hvala ti puno Hvala puno i vama cure koje ste tražile i ponudile pomoć za traženje. Šta bi ja bez vas.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!