|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Poklončići
3.6.2010 20:58:38   
natalijax
Kako stojite s tim,dal ste ikad igdje dobile u trgovini neki poklončić?
Ja nisam,Danas sam dobila loptu,sa reklamom takko,ne ja neg mali,od jedne žene i pokupila je hrpu toga.
Mislim jbš tu loptu nije meni do nje,al jednom je cvrle napisala kako njenu malecku obraduju takve stvari al vjerujem i puno djece,Zbilja ima bezobraznih trgovacauser posted image

< Poruku je uredio Ninaa -- 3.6.2010 22:42:29 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: poklončići
3.6.2010 21:43:58   
Gogule
ha  dobijemo balon u MC D. i u igraonici u WestGate-uuser posted image user posted image  al mojim klincima je to VELLLIIIKKKKKIIIII poklon

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
3.6.2010 21:56:01   
anuska08
Jučer sam u Mercatoru kupila 5 juha od Knorra (planirala Podravka) jer su djelili za 5 kupljenih Knorr proizvoda dobijete termosicu. I ja fino to kupila i dobila  fora termosicu od 0,5l. MM se oduševio jer je malecka i možeš unutra i kavu držati. I ja je jučer isprobala sa vrućom vodom i naravno voda se ohladila  u roku od sat vremenauser posted image user posted image
Inače znam dobiti tu i tamo i to mi je fora!!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Gogule)
Neposredna veza do poruke: 3
3.6.2010 22:06:44   
leilany
IZVORNA PORUKA: natalijax

Kako stojite s tim,dal ste ikad igdje dobile u trgovini neki poklončić,ja nisam,Danas sam dobila loptu,sa reklamom takko,ne ja neg mali,od jedne žene i pokupila je hrpu toga,Mislim jbš tu loptu nije meni do nje,al jednom je cvrle napisala kako njenu malecku obraduju takve stvari al vjerujem i puno djece,Zbilja ima bezobraznih trgovacauser posted image

stojim uspravnouser posted image user posted image user posted image

ma dobila sam jednom nakon kaj sam kupila brdo vegete jedan veliki ovalan tanjur(fora je)....iako mislim da bi jeftinije prosla da sam ga negdje nasla i kupila...
al..neznam ja nikad ne potrefim da nekaj dobijemuser posted image user posted image user posted image takve sam (ne)sreceuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 4
3.6.2010 22:40:12   
nancy
ma ne mogu se nikako sjetit da li sam ikad nesto tako dobila....a vjerojatno onda i nisamuser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 5
4.6.2010 7:59:31   
Nika 24052006
Pa ja se baš i ne mogu pohvaliti da sam nešto dobila.E,da,na otvorenju mullera smo dobili loptu i veliku torbu.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 6
4.6.2010 8:33:13   
CallamityJane
ja nista, kike cesto u ducanu dobije ili lizu, ili cokoladu, pez i slicno....
doskora bi to mama uredno za sebe sklonila ali vec je velika i zna sta je sta tako da je vise ne mogu postediti stetnih uticaja user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 7
4.6.2010 8:34:08   
troubled
misliš - dobije, dobije...kao - izvoli dijete user posted image user posted image user posted image
ili u sklopu neke akcije...kao ovo s vegetom???

u dječjim dućanima uglavnom često dobije balon...
a što se akcija tiče...to ganjam...tu sam prva user posted image user posted image user posted image  (trebalo - ne trebalo....pst...da me dragi ne čuje user posted image user posted image user posted image )

p.s. a s obzirom da magda jaaaakkkoooo voli kruh i peciva...čim nas, još na cesti, spaze tete iz pekare...trče s puter štangicom prema magdi user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio troubled -- 4.6.2010 8:35:09 >

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 8
4.6.2010 8:37:51   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: troubled

misliš - dobije, dobije...kao - izvoli dijete user posted image user posted image user posted image
ili u sklopu neke akcije...kao ovo s vegetom???

pa obicno to izvoli smisnice, kako si samo takva kao lutka, evo da ti barba-teta-nona i ostali da cokoladu,lizu, bombonu i sl.Da mi bi jedno ovakvo smjesta bi svi redom dali otkaz user posted image
Eto uglavnom su takve izjave mada ima i vecih bisera user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 9
4.6.2010 9:04:34   
FIONA
IZVORNA PORUKA: anuska08

Jučer sam u Mercatoru kupila 5 juha od Knorra (planirala Podravka) jer su djelili za 5 kupljenih Knorr proizvoda dobijete termosicu. I ja fino to kupila i dobila  fora termosicu od 0,5l. MM se oduševio jer je malecka i možeš unutra i kavu držati. I ja je jučer isprobala sa vrućom vodom i naravno voda se ohladila  u roku od sat vremenauser posted image user posted image
Inače znam dobiti tu i tamo i to mi je fora!!!!

a draga moja si ti prvo termosicu napunila kako treba i čekala 24 sata????...nije samo prat i počet koristiti...moraš ju pripremiti za upotrebu...user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 10
4.6.2010 11:51:12   
Bebys
jednom balon...a inace...ako je neka akcija..onda da..

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 11
4.6.2010 12:52:37   
adryosijek
bez  brige taj poklon sto ti nedobijes oni u svoj dep stave to smo mi ljudi nazalost...

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 12
4.6.2010 13:03:24   
lee
mi nismo ništa dobili..sve što smo imali pravo uzeti od poklona za rodjenje do sad za rodjendan i sličnih akcija..ništa od toga..to bi obično bilo nešto bez veze..mislim stvarno nekorsino tako da nisam uzimala..a ovo drugo ne bi ni dobili jer nisu imali više..jedino sam uzela igračke od nestlea u dm kad sam kupila hrpu njihovih proizvoda..super su medvjediči.ja znam puno prodavačica koje odmah sebi uzmu sve te proizvode...užassss to mi je izvan svake pameti..ali tako je to kod nas...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!