Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 22.8.2009 23:02:55
|
|
|
|
ninishka
|
to nam je bilo obavezno kad smo isli nekome na rodendan...bilo nam glupo doci s poklonom samo za jednog klinca pa onda i drugome kupis nekaj...mozda kolicinski maje ali bitno da i on nekaj dobi... tak su svi radili i kad smo moja sestra i ja bile manje.kad je njoj bio rodendan i ja bi nekaj dobila i obrnuto..od rodbine i ostalih
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 22.8.2009 23:04:17
|
|
|
|
natalijax
|
jojjjjjjjjj a jadnica,nemoj zamjerit djetetu,meni je isto znalo bit krivo kad dodem kod necake na rodos a njena seka onako tuzno gleda,pa sam je drugi put znala obradovat ili s cokoladom ili bombonima
|
|
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 22.8.2009 23:16:22
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj,jadna...ja bi svakako donjela i njoj neku sitnicu
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 22.8.2009 23:27:01
|
|
|
|
mrkvač
|
Obavezno kupujemo i drugom djetetu! Bilo to slatkiši ili neka igračkica! Ja sam isto kao klinka kad je moja sestra dobivala tražila! to mi još dan-dans pričaju moji!
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 22.8.2009 23:31:52
|
|
|
|
Lady3
|
Pa to se podrazumijeva da i drugome djetetu doneseš neki poklon,slatkiše,igračkicu.. Mi jako pazimo na takvo što a i naši frendovi isto to tako rade.Dijete je dijete i treba misliti i na osjećaje drugoga djeteta.Čudno mi je da njoj nisu ništa donijeli,neku sitnicu,zar to se kod vas ne radi?
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 22.8.2009 23:37:44
|
|
|
|
stela74
|
Mi obavezno nosimo poklon i drugom djetetu,ali i nama uvijek donose za oboje tako da se jedno dijete ne osjeća zakinuto.
|
|
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 23.8.2009 8:51:48
|
|
|
|
Monica
|
Da da kod nas je to tako jer znam kako bi mojima bilo kada drugi dobio a ovaj ne.osim ako je negdje u igri pa ni ne skuzi poklon što je uglavnom i tako kupim ili neke slatkiše ili ako smo si bliži onda i uzmem i neku stvarčicu(majicu ili neku igračku)
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 23.8.2009 8:56:40
|
|
|
|
dominik
|
kad je dora imala krstitke sva sreca imao je i domi rockas pa je dobivao...ali kad su dolazili vidjeti doru recimo ja sam kupila par sitnih autica pa kad netko nije kupio i domiu uvalila sam poskrivecki autic gostu da mu da...iako domi nije ljubomoran kad netko drugi dobi ali...inace kad idemo di je 2 djece uvijek kupimo i sitnicu za drugo djete
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 23.8.2009 9:08:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 23.8.2009 9:13:40
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Obavezno,"glavni" poklon ide slavljeniku,i poneka sitnica(slatkiši,majica,igračkica,slikovnica...),ostaloj djeci.Uvijek tako radim,koliko god da dječice ima.
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 23.8.2009 9:19:10
|
|
|
|
FIONA
|
ma joj to je kao pod normalno...inače ak su isti uzrast uvijek isto...ako su različito prilagodim..evo prije dva tjedna bili na roštilju kod mojekrsne kume koja ima dva sina i svaki klince...jedan dva dečka od skoro dvije i tri i pol a drugi curicu koja kreče sad u školu...svakom sam poklonila legokockice koje su za njihov uzrast i slakiše i grickalice...a curici sam isto slatkiše i grickalice ali samu magmi našla lijepu košaru medeka za stvari...sad kad krene u školu da si može spremati... naravno kumovima poklon...ali ne bi mogla pred klince bar bez bombona i čokolade!
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 23.8.2009 10:00:25
|
|
|
|
svegra
|
obavezno kupujem za svu djecu samo za slavljenika ili slavljenicu je poklon vrijedniji a ostalima po neku sitnicu jer sva djeca tako reagiraju. i sama sam se grozno osjećala kad bi moja sestra nešto dobila a ja ne.
|
|
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 23.8.2009 11:13:32
|
|
|
|
Zvonki
|
Pa mislim da je to stvar kulture, a onda ako ne baš kulture, tada nekih osjećaja. Tužno mi je vidjeti da se jedno dijete veseli a drugo tužno. I jedna čokoladica može biti znak pažnje i učiniti da se dijete bolje osjeća.
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 23.8.2009 18:58:35
|
|
|
|
ivanaa
|
uvijek kupim i drugom djetetu,bilo bi me inace sram ici..a i kad se Paolo rodio svi su i Patriku nosili poklon,i kad je patu bio rod dobio je i maji...meni je to ruzno drugacije..a sirotica malena...ljubi malenu
|
|
RE: Poklon i drugom djetetu 23.8.2009 21:23:38
|
|
|
|
lavica81
|
i ja tako mislim IZVORNA PORUKA: Zvonki Pa mislim da je to stvar kulture, a onda ako ne baš kulture, tada nekih osjećaja. Tužno mi je vidjeti da se jedno dijete veseli a drugo tužno. I jedna čokoladica može biti znak pažnje i učiniti da se dijete bolje osjeća.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!