|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Policajci su ludi za čokoladom :):):):)
17.6.2010 23:28:18   
adryosijek
http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/73388/Policajac-uhvacens-rukama-u-cokoladi.html  kako netko riskira svoj poso zbog cokolade od deset___ak kuna .... made in Vukovaruser posted image ČUDNA KRAĐA U VUKOVARU Policajac uhvaćen s rukama u...čokoladi 
Dok neki hrvatski policajci ''''''''padaju'''''''' zbog mita i korupcije jednog vukovarskog policajca zakon je dostigao zbog krađe čokolade u trgovini Vukovarski policajac J.V. početkom lipnja udaljen je s dužnosti jer je u jednoj trgovini čak 8 puta krao čokoladu. Kako su zaposlenici u trgovini posumnjali u policajčeve duge prste osmu krađu zabilježile su i nadzorne kamere.

Iako je o čokoladi ovisni policajac napravio manju materijalnu štetu s obzirom da se radilo o čokoladicama vrijednosti između 10 i 20 kuna, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Krunoslav Žgela rekao je da će vukovarski policajac ipak snositi neke posljedice.

''''''''Proslijedili smo sve podatke o slučaju radi pokretanja kaznenog postupka nad policajcem, a pokrenut je i zahtjev za pokretanje disciplinskog te stegovnog postupka'''''''', naveo je glasnogovornik.

< Poruku je uredio Ninaa -- 18.6.2010 13:36:05 >

moja mala cura je moje sve...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: POLICAJCI SU LUDI ZA ČOKOLADON ;))))
17.6.2010 23:30:43   
adryosijek
http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/73388/Policajac-uhvacens-rukama-u-cokoladi.html

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 2
18.6.2010 7:10:22   
danery
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a šta mu je to trebalo...user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 3
18.6.2010 8:01:23   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image  da čokoladu

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 4
18.6.2010 9:08:54   
Bebys
e budale...user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
18.6.2010 10:21:28   
pako
user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!