Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Poludnevni vrtići, igraonice i sl. 9.10.2008 9:50:55
|
|
|
|
mirna
|
Dijete možeš upisati u javni vrtić, pa se dogovoriš da ostane do poslijepodnevnog spavanja.. Igraonice: imam iskustva s igraonicom Medveščak. Traje 1 sat tri puta tjedno i roditelji su prisutni.. Javi, ako te zanima.. Za početak socializiacije je super!
|
|
|
|
RE: Poludnevni vrtići, igraonice i sl. 25.10.2008 22:00:06
|
|
|
|
Mama38
|
Hvala! Znamo za to, ako misliš na igraonicu u knjižnici Medveščak. Bili smo tamo par puta, dobro je! Ali, nažalost, termin (15-16 h) nam nikako ne odgovara zbog spavanja.
|
|
|
|
RE: Poludnevni vrtići, igraonice i sl. 25.10.2008 22:02:20
|
|
|
|
mirna
|
Nam isto nije odgovarao taj termin.. kada ste bili tamo? Mi smo ju posjecivali do ovog ljeta.. mozda smo se sreli.. Sada je mali u vrticu, pa vise ne stignemo do tamo..
|
|
|
|
RE: Poludnevni vrtići, igraonice i sl. 16.11.2008 0:06:54
|
|
|
|
Nivia
|
Draga mama 38, Evo ako ti ikako mogu pomoći tu sam Imam dječju igraonicu i sada smo u formiranju grupe za čuvanje klinaca i klinceza Mi se nalazimo na Bukovcu ( ne znam da li ti taj kvart odgovara ).. Ako si zainteresirana bit će mi drago pomoći ti... Slobodno se javi
< Poruku je uredio Renata RR -- 16.11.2008 15:05:58 >
|
|
RE: Poludnevni vrtići, igraonice i sl. 16.11.2008 0:10:42
|
|
|
|
božica
|
Winnie the pooh je tu za Vaše klince i klinceze baš sam ju iz busa vidjela
|
|
RE: Poludnevni vrtići, igraonice i sl. 16.11.2008 0:14:37
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: božica Winnie the pooh je tu za Vaše klince i klinceze baš sam ju iz busa vidjela u 00:10 hihiii
|
|
RE: Poludnevni vrtići, igraonice i sl. 16.11.2008 0:15:29
|
|
|
|
božica
|
u 00:10 hihiii daj tiha ma neeeeeeeeeeeee
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!