Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 16:49:54
|
|
|
|
koka
|
A joooj. Ja sam isto razbila al sam ju ulovila pa dobro zamotala i bacila u smeče. Poslije su mi bili rekli da se to nesnije , da mi je bilo najpametnije odnijeti ju u apoteci.
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 16:52:00
|
|
|
|
Ruža
|
Čime da ju lovim? Mislim da je većina na stolu, a možda je nešto otišlo i na tepih. Ma grrrrrrrrrrrrrr............kao puška sam........
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 17:12:37
|
|
|
|
Ruža
|
Hvala draga. Pokupila sam ono što sam našla. Ne vidim dali ima išta na tepihu, ali usisati ću ga i odnjeti na pranje. Grrrrrrrr danas nam nikako nije dan, trebam malo predaha..
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 17:17:55
|
|
|
|
lee
|
meni je alex isto jednom razbio toplomjer..a ja kupila živu sa usisavačem i bacila sve u smeče...a sad čitam ovo...ajme..bilo je davno ali opet...
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 17:20:20
|
|
|
|
Imra
|
sad ste me pravo zabrinule, prije par mjeseci moja D. je takodjer razbila zivin tomplomjer, a ja sam jednostavno sve usisala i s tim mi je bio rijesen problem
|
|
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 17:24:26
|
|
|
|
ninich
|
i ja sam je usisala,nikad nije bilo kasnije nekog problema,.....
|
|
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 17:49:46
|
|
|
|
MaTana
|
ja sam negdje čula da Alu folija privlači živu, mislim da sam je tako i skupljala jednom davno po kući... ako jš negdje vidiš kuglice pokušaj tako
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 17:56:16
|
|
|
|
Duve
|
Baš super da sam tek sad čula za ovo...Kad sam rodila cura iz sobe slučajno razbila toplomjer, nakon 3h molbi čistačicama, jedna se konačno udostojila doći i počistila to sa partvišem
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 18:11:13
|
|
|
|
Elena
|
Jos uvjek mi se ovo nije dogodilo, ali bas sam uskoro konsultirala moja doktorica kad se mojoj prijateljici razbio toplomer. Ona mi je rekla da se dobro ocisti, kako bi beba ne uhvatila i da nije opasno jer ziva isparuje na visokim T, i tada je opasna, a sad ne brini...samo se potrudi da je dobro sakupis.
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 19:21:35
|
|
|
|
adryosijek
|
IZVORNA PORUKA: MaTana ja sam negdje čula da Alu folija privlači živu, mislim da sam je tako i skupljala jednom davno po kući... ako jš negdje vidiš kuglice pokušaj tako isto folija
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 19:25:40
|
|
|
|
Anoniman
|
i moje su ga jednom razbile, više se ni ne sjećam koja je imala prste u tome. pobrala, usisala pod, prebrisala i sve ok.
|
|
|
|
RE: Pomoć - razbio je živin toplomjer 31.7.2010 19:55:34
|
|
|
|
maja
|
a ja sam ga razbila kad sam bila već veća i onda sam se igrala sa živom jer mi je bilo super kako se razvlači pa skuplja eto još sam živa i zdrava, e sad koliko normalna ne znam, jedino su mi zlatni prsteni promjenili boju u srebrnu i pukli mama je poludjela kad je vidjela
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!