|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pomoć Zagreb
28.10.2011 10:47:58   
mamicaa
Molim vas kako od Glavnog Kolodvora do Đorđićeve, pa od Đorđičeve do Remetinskog Gaja, pa opet od Remetinskog Gaja do Glavnog Kolodvora javnim gradskim prijevozom? Koja je najjeftinija opcija plačanja karte za prijevoz i dali dijete koje još nije u školi plača prijevoz? Hvala.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pomoć Zagreb
28.10.2011 11:32:42   
mamicaa
user posted image PA ZAR NEMA NIKOGA IZ ZG?????

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 2
28.10.2011 11:36:23   
korina7
Ono što mi je prvo napamet da uzmeš cameo ili oryx taksi (na kiosku uzmi bon). Povoljno je i stalno voze, centar ih je pun.A ako nećeš, nek se javi netko tko se kuži u brojeve tramvaja, ja ne znam.

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 3
28.10.2011 11:41:19   
sarah_zg
Što se tiče od Glavnog do Đorđićeve, to je jednostavno. Sjedneš na Glavnom na tramvaj br. 4 i voziš se dvije stanice (Do Sheratona) i to ti je Đorđićeva. Najjeftinije je kupiti dnevnu kartu (25 kuna) i voziš se cijeli dan u svim smjerovima. Što se tiče Remetinečkog gaja - stvarno ne znam, možda se javi neko iz tog kraja grada tko zna?

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu korina7)
Neposredna veza do poruke: 4
28.10.2011 11:44:04   
sarah_zg
Evo sad mi kolega na poslu kaže da do Remetinca vozi bus 110 sa Savskog mosta. Odnosno, vozi njih više sa Savskog mosta, ali ovaj za Botinec ide najčešće. Do Savskog mosta dođeš isto lagano s Glavnog. Samo sjedneš na tramvaj broj 4 i voziš se do kraja. Nadam se da sam barem malo pomogla.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 5
28.10.2011 16:13:05   
pincirotvajler
koji kućni br đorđićeve?
za gaj neznam,samo za remetinec ima bus žitnjak -remetinec,vozi po novom zg

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 6
28.10.2011 16:18:59   
mamicaa
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

koji kućni br đorđićeve?
za gaj neznam,samo za remetinec ima bus žitnjak -remetinec,vozi po novom zg

Đorđičeva 26

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
28.10.2011 17:20:53   
pincirotvajler
onda nemoraš na tram nego hodaš od glavnog prema trgu bana jelačića,dođeš do zrinjevca i tam nekog pitaj jer ti neznam objasnit koja uličica..na sredini parka zrinjevac je paviljon i on gleda na đorđićevu..

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 8
30.1.2012 9:29:23   
mamicaa
Sutra ponovno idemo u đorđičevu, nastavak timske obrade.... prvi termin nam je u 8 sati ujutro....

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 9
30.1.2012 11:11:34   
pincirotvajler
ako koja curka želi sutra na druženje u mercatoru na vukovarskoj oko 10,11 mamicaa i malac nemaju kaj raditi dok čekaju bus do 14h

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!