Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 22:56:58
|
|
|
|
tikica_69
|
Ne znam, ali naci cu temu na jednom portalu gdje sam ja to pitala....idem bas naci....
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 22:59:57
|
|
|
|
zaba
|
o da,ja sam htjela poništiti svoj,jer je znao da nemre imati djecu,a prešutio je.Odustala sam jer je to puno papirologije i čeka se....
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:01:38
|
|
|
|
Marcus
|
trebalo bi pitat Marka Perkovica Thompsona...cujem da on zna
|
|
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:02:39
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: Marcus trebalo bi pitat Marka Perkovica Thompsona...cujem da on zna ajme kako me to stvorenje iritira...on je sigurno imao dobar razlog za to....pun novacanik
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:05:05
|
|
|
|
zaba
|
joj nemoj njega molim te,odmah mi dođe neki čudan nagon da sam agresivna
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:12:04
|
|
|
|
njanja
|
po meni se ne može poništiti nešto što je postojalo, što je sklopljeno, bez obzira na objašnjenja, razloge i procedure....brak je brak, odnos dvoje ljudi i nikakav papir ne može poništiti da je to postojalo.... ali da crkva treba dozvoljavati ljudima koji su razvedeni da se ožene, trebala bi....tolerira gore stvari, a ne dozvoljava da se ožene 2 ljudi koji se voli, samo zato jer je 1 već bilo oženjeno.....
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:23:28
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: njanja po meni se ne može poništiti nešto što je postojalo, što je sklopljeno, bez obzira na objašnjenja, razloge i procedure....brak je brak, odnos dvoje ljudi i nikakav papir ne može poništiti da je to postojalo.... ali da crkva treba dozvoljavati ljudima koji su razvedeni da se ožene, trebala bi....tolerira gore stvari, a ne dozvoljava da se ožene 2 ljudi koji se voli, samo zato jer je 1 već bilo oženjeno..... Potpisujem!
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:44:24
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
moji starci nekoliko puta pokušali, no nisu uspjeli
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 30.3.2009 23:45:47
|
|
|
|
tikica_69
|
I ja bi da mogu vrlo rado ponistila prvi brak u crkvi
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 31.3.2009 8:48:36
|
|
|
|
ivanaa
|
to ide papi u vatikan na potpis
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 31.3.2009 8:48:51
|
|
|
|
ivanaa
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 I ja bi da mogu vrlo rado ponistila prvi brak u crkvi
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 31.3.2009 12:14:11
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Marcus trebalo bi pitat Marka Perkovica Thompsona...cujem da on zna ajme kako me to stvorenje iritira...on je sigurno imao dobar razlog za to....pun novacanik slažem se
|
|
|
|
RE: Poništenje crkvenoga braka 31.3.2009 12:24:06
|
|
|
|
ivanaa
|
ma ko zna jel to istinaIZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: tikica_69 IZVORNA PORUKA: Marcus trebalo bi pitat Marka Perkovica Thompsona...cujem da on zna ajme kako me to stvorenje iritira...on je sigurno imao dobar razlog za to....pun novacanik slažem se
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!