Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Popis potrebština za more 16.6.2009 14:48:27
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Fj ide u četvrtak s MMovima na more (7-10 dana), pa sastavljam popis stvari koje ću mu spremite. - Zdravstvena iskaznica - Pokretna ljekarna: Sirupi (Rinolan, za skidanje temp, protiv kašlja); Fenistil gel; Plantagel; Octenisept; Autan protiv komaraca; flasteri, zavoj - Kozmetika: Pavlovićeva krema, Krema za sunce i poslije sunca, četkica i kaladont - Ručnici (za plažu i brisanje) - Kratke hlačice (ca 7 kom) - Majice (ca 10ak kom – 7 kratkih i 3 dugih rukava) - Donji veš (gaćice-10ak kom, 3 potkošulje, čarapa ca 5 pari) - Dugačke hlače/ trenirke – 3 kom - Jaknica – 2 kom - šilterica, šeširić, naočale - Sandalice za u vodu - Tenisice - Sandalice za šetnju - Rekviziti za igru i plivanje – čamac, prsluk, kantice, lopatice i sl. - DVDi sa omiljenim crtićima - Nekoliko slikovnica - Kišobran kolica (ovisno o starosti djeteta) Ako imate savjet, prijedlog što bi još trebalo, bit ću zahvalna. Uostalom, isto će trebati kada i mi budemo išli na GO.
< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 17.6.2009 8:52:45 >
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 14:51:38
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja otprilike imam popis kao i ti,samo sto uz zdravstvenu ponesem jos iskaznicu o imunizaciji(onu od cijepljenja),jer su nas jednu godinu to trazili kada se Nika razbolila na moru.
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 14:52:11
|
|
|
|
FIONA
|
šeširić, šilterica za glavu...set lopatica za plažu, sunčane đozle da zavađa komade... ...flaster, zavoj, oktanisepf ak zapluži i zdere kožu...ak se još kaj sjetim pišem...ovo je super i ja bum škicnula..lakše je kad je sve na jednom mjestu... bravo Floki!!!
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 14:54:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Decki se sami pakiraju i sami razmisljaju o tome sto ce im trebati, ja im samo uzmem zdravstvene iskaznice. Lijekove kupim dole ako nam sto zatreba, ne zamaram se time.
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 14:55:46
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Lijekove kupim dole ako nam sto zatreba, ne zamaram se time. tako i ja kad idemo mi s FJom, ali sad ga šaljem s MMovim starcima, pa nek imaju uz sebe (zlu ne trebalo;))
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 15:07:15
|
|
|
|
natalijax
|
eeeeeeeee i par tisuca kuna
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.6.2009 16:14:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 16:22:27
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
to, cvrčak... vjerojatno bi se večera sjetila, ali evo, odmah dodajem na popis
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 21:12:10
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Fj..ovo će mi dobro doći kao podsjetnik
|
|
RE: Popis potrebština za more 17.6.2009 8:51:54
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
sinoć smo spakirali kofer, sve sa popisa je "in", osim četkice za zubiće i šilterice (koju traže po vrtiću )... najrađe bih i sebe spakirala jer će mi faliti moje malo čudovište
|
|
RE: Popis potrebština za more 17.6.2009 8:54:09
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj,miš mali....ide bez mamice na more... Brzo će to proći i ponovo biti s tobom....
|
|
RE: Popis potrebština za more 22.8.2009 14:49:42
|
|
|
|
gljiva
|
FJ ovaj popis je super. Sve je u torbi i D može sutra na more s mojima.
|
|
|
|
RE: Popis potrebština za more 22.8.2009 14:52:26
|
|
|
|
Anoniman
|
To sve nabrojeno, plus Babyhaler s ventolinom i flixotidom i dječje oblekice x3!
< Poruku je uredio Mariachi -- 22.8.2009 15:03:23 >
|
|
|
|
RE: Popis potrebština za more 9.8.2022 3:57:06
|
|
|
|
ruiling
|
Osmanthus fragrans tea is a kind of precious flower tea made from exquisite tea billet and fresh virtual phone system service
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!