Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Porodiljni za studentice 7.7.2010 14:53:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja mislim na HZZO kao i sve ostalo.
< Poruku je uredio cvrčak -- 7.7.2010 14:55:48 >
|
|
|
|
RE: Porodiljni za studentice 7.7.2010 15:05:10
|
|
|
|
dominik
|
prije 10 godina kad je moja seka bila mama studentica nije dobivala nista, nula...
|
|
|
|
RE: Porodiljni za studentice 7.7.2010 15:07:22
|
|
|
|
ejmama
|
Koliko ja znam imaju parvo na porodiljni od onog dana kad rode, koja je procedura nemam pojma.
|
|
RE: Porodiljni za studentice 7.7.2010 15:16:38
|
|
|
|
mali_f
|
Ja sam bila redovna studentica kada sam otvorila porodiljni, znači ima pravo na naknadu od 1660 kuna mjesečno kroz jednu godinu. Porodiljni se može otvoriti tek nakon poroda na područnom HZZO-u, a od papira se više ne sjećam što treba, neka nazove pa nek joj oni koji tamo rade točno kažu. I da, dijete treba najprije prijaviti na zdravstveno i tek onda može tražiti porodiljnu.
|
|
|
|
RE: Porodiljni za studentice 7.7.2010 18:33:36
|
|
|
|
buduća mamica
|
evo ja to napravila prije 6 mj, naravno da imamo pravo, 1660 kn kroz godinu dana, treba potvrda sa faksa, i papiri tipa rodni list, domovnica, potvrde o prebivalištu i naravno beba mora biti prijavljena na zavod (treba za bebu rodni list), ništa specijalno, bitno je samo da je redovan student majka
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!