|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Poslati baki ili ne?
29.7.2009 18:09:04   
bomboncic02
Nekolicina vas zna moj odnos sa svekrivom i što mislim o njoj, e pa sad sam u dilemi..
situacija je sljedeća, šogi-kuma živi s njom i kupila je kuću u njenoj blizini, muž u petak ide nešto kopati oko kuće i pita me da povede Mateja..
Na meni je da li da pustim da prespava kod njih-u pravilu bi bio sa šogoricom jer nju obožava.
znači u petak ujutro bi otišli Matej i muž, muž bi se vratio jer radi popodne, ali bi u subotu svi išli po njega i još radit oko kuće.
Da ga pustim ili ne?

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Poslati baki ili ne?
29.7.2009 18:20:39   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako dijete voli sogoricu zasto ne ali ako baba misli filozofirat ja nebi stvarno neznam draga neznam kako bi ja postupila mozda ovako kak sam napisala a mozda suprotno

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 2
29.7.2009 21:35:30   
bomboncic02
Muči me i udaljenost....oni su u Zagorju, sat vremena nam treba s autom..to bi bilo prvi puta da smo tako daleko udaljeni..vidjet ću s mužem i na kraju krajeva sa djetetom, što on želi tako će biti.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
29.7.2009 22:42:00   
ninolina
dilema ko i kod mene user posted image ai nije na kraju svijeta uvijek možeš sjest u auto i otići po njega

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 4
29.7.2009 22:45:04   
bomboncic02
Ma nakon poroda se jako teško odvajam od njega...kako smo bili razdvojeni dok sam ja bila u bolnici sad koristim svaki trenutak da budemo zajedno, pokušavam nadoknadit.
Muku sam mučila kad je bio nedavno prespavao kod mojih, a udaljeni smo 5 min pješice jedni od drugih user posted image . muž me jedva utješio..
Mislim da me malo pere i strah od odvajanja.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
29.7.2009 22:51:38   
ninolina
nisi jedina i kod mene tako ni djete nisam sada dala u vrtić jer kako bi on bez mame, ovo dvoje večih sada na moru kako će bez mene a oni kažu da im ne falim user posted image , izlazak iz bolnice nakon 40 sati od poroda jer kako bi oni bez mene, ma lude smo daj mu slobode, diši malo hahahah savjet od mene user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 6
29.7.2009 22:53:35   
natalijax
joj drage moje takva sam i ja ja vec o tom razmisljam strah od odvajanja a jos ni mama nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
29.7.2009 22:54:48   
ninolina
joj sve su ti to slatke muke ja dok svoju trojku podjelim neznam kog bi prije zvalauser posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 8
29.7.2009 23:00:04   
Ninaa
Neznam ti najbolje znaš jel bi on htio biti kod njih ili ne, to je dalje od vas, pa jel bi morali ići po njega,ak mu se neće svidjeti. djeci treba malo samostalnosti. Ja sam isto grozna po tom pitanju, moja Katarina ima 4 mj i fakat ne volim biti bez nje.Sad od kad mi je svekrva umrla sve je na meni,moram početi i učiti za ispite,a nemam srca je odvesti kod mojih ili šogorice da je malo pričuvaju. Neznam kaj ću sljedeće godine kad krenem raditi, već me sad fakat pere nervoza od toga.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 9
29.7.2009 23:01:14   
bomboncic02
Ma imat ću vremena za uživanje, mlada sam...sad sam mu još potrebna user posted image .
Vidjet ćemo šta će maleni reći...Luku ostavljam na čuvanje samo mužiću i to dok odem do dućana i natrag.
Matej je veći pa bumo vidli.
E Ninolina, suosjećam s tobom, mogu mislit kako se osjećaš kad ti kažu da im ne fališ..strah me toga, ali taj dan će brzo doći, kao što je došao dan kad smo bili na moru i ja ga pitam hoćeš plesat s mamom, a on meni ne, ja ću plesati sam user posted image ...pa zar već?!?!?

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 10
29.7.2009 23:03:38   
ninolina
nego draga kaj će mu mama za ples joooj ma slatki su oni tim izjavama a vrijeme brzo ide i za koju godinu nas stvarno neće trebati............................... kaj onda ..................... e ja ću onda ići na petu bebu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovak se moj muž sad smije možeš misliti

Neposredna veza do poruke: 11
29.7.2009 23:05:53   
bomboncic02
da, mama ostala sama na plesnom podiju...kud nije neki talijan uletio user posted image !!!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 12
29.7.2009 23:07:19   
ninolina
možda je i bio al te se prepao djete te odbilo u plesu user posted image kakva si ti babaroga user posted image

Neposredna veza do poruke: 13
29.7.2009 23:08:46   
bomboncic02
A daj, pa nisam valjda user posted image !!
Nego da, idem razmišljat što ću napravit s djetetom u petak.....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 14
29.7.2009 23:11:57   
ninolina
nadam se da nisam bila zočesta user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15
29.7.2009 23:23:11   
Ruža
Pitaj malog najbolje, ako želi pusti ga. Uvijek možete otići po njega.
Ah ti naši priljepci...user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 16
29.7.2009 23:29:14   
bomboncic02
IZVORNA PORUKA: ninolina

nadam se da nisam bila zočesta user posted image user posted image

ma ne...eto smislila drugu temu dok sam pospremala dnevni...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 17
30.7.2009 22:12:07   
bomboncic02
Odluka je pala...maleni ide s mužem ujutro i vraća se isti dan..danas je rekao kako bi išao u Zagorje, a mama će mu naravno želju ispunit..ja ostajem doma s Lukom..

Neposredna veza do poruke: 18
   [Obrisani korisnik]
31.7.2009 1:22:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 19
31.7.2009 10:37:08   
bomboncic02
user posted image user posted image  i opet ja dobra user posted image user posted image , uh koja sam mudrica...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!