|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Posljedice mršavljenja
11.5.2011 12:56:55   
Krky
...ne moraju uvijek biti ugodne. Eto, nakon 3 mjeseca 10 kg manje. Nisam baš mislila da će biti tako lako i da će ići tako brzo, jer nisam bila ni na kakvoj dijeti, već na reduciranoj prehrani, u početku na kuhanoj hrani, bez kruha, slatkog s 4 obroka dnevno. Čak i bez ikakvog vježbanja. Fino sam se osjećala pokretnijom i s više energije. A onda su se opet počele javljat glavobolje slične kao u trudnoći i to bolovi koji sijevaju iz vrata i šire se na stražnjem dijelu glave, koje više jedan lupocet 500 nije bio dovoljan da ih utiša, glava mi preteška. Onda bolovi u sredini prsišta kao da mi je na grudima vreća krumpira iako s disanjem nemam problema, pa bolovi u leđima, a nakon nekog vremena primjetim i mali potkožni jastučić točno u sredini prsišta, u ravnini srca. E sad mi više nije bilo: "možda je...moža nije...možda ovo ili ono". Jučer sam bila kod dr. skroz me isprepipala, nigdje ništa, ne mogu joj ni bol opisat kao pravu bol..pa hodaj, pa diši...na kraju ispalo da sam prebrzo izgubila tjelesnu masu, također i mišićnu, a ovo što je ostalo, teško drži kralježnicu i ramena se skupljaju prema naprijed (a i inače mi je držanjeuser posted image ). I tak...sad hoću - neću - moram. Dobila vježbice, al glavno da nije niš opasno! Al baš mi je trebalo, nikak da shvatim da tipkanje na Raji nije fitnes.user posted image

MAMA SA 6 ******
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
11.5.2011 13:10:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Krky)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Posljedice mršavljenja
11.5.2011 13:10:53   
BUMBI

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Krky stvarno si fest omršavilauser posted image . Žao mi je da ti se to odrazilo na zdravlje. Nadam se da ćeš biti dobar đak i redovno vježbati i biti opet gajnc novauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
11.5.2011 13:20:03   
Krky
Eh da...bez muke nema nauke, a ni mršavljenja kako got okreneš: ili se mučiš izgladnjivanjem ili vježbanjem. A jeste li čule da se nakon intenzivnih kura mršavljenja lako može zatrudnjet zbog poremećaja hormona koji utječu na ovulaciju, pa kad se sve to malo zdrma i poremeti = user posted image Dakle i to može bit posljedica

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 4
11.5.2011 14:04:51   
Bebys
ja cu isto morati samo KUHANO...user posted image uffffffffffffffffff

sretno tebi..draga drzi se...bitno da nije nista jako opasno...

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 5
11.5.2011 17:07:22   
pincirotvajler
user posted image user posted image
ja nemam još nikakve posljedice bar kolko znam,ali ko zna kad ode još ovih 20kguser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
11.5.2011 18:07:39   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: Krky

...ne moraju uvijek biti ugodne. Eto, nakon 3 mjeseca 10 kg manje. Nisam baš mislila da će biti tako lako i da će ići tako brzo, jer nisam bila ni na kakvoj dijeti, već na reduciranoj prehrani, u početku na kuhanoj hrani, bez kruha, slatkog s 4 obroka dnevno. Čak i bez ikakvog vježbanja. Fino sam se osjećala pokretnijom i s više energije. A onda su se opet počele javljat glavobolje slične kao u trudnoći i to bolovi koji sijevaju iz vrata i šire se na stražnjem dijelu glave, koje više jedan lupocet 500 nije bio dovoljan da ih utiša, glava mi preteška. Onda bolovi u sredini prsišta kao da mi je na grudima vreća krumpira iako s disanjem nemam problema, pa bolovi u leđima, a nakon nekog vremena primjetim i mali potkožni jastučić točno u sredini prsišta, u ravnini srca. E sad mi više nije bilo: "možda je...moža nije...možda ovo ili ono". Jučer sam bila kod dr. skroz me isprepipala, nigdje ništa, ne mogu joj ni bol opisat kao pravu bol..pa hodaj, pa diši...na kraju ispalo da sam prebrzo izgubila tjelesnu masu, također i mišićnu, a ovo što je ostalo, teško drži kralježnicu i ramena se skupljaju prema naprijed (a i inače mi je držanjeuser posted image ). I tak...sad hoću - neću - moram. Dobila vježbice, al glavno da nije niš opasno! Al baš mi je trebalo, nikak da shvatim da tipkanje na Raji nije fitnes.user posted image

i ja sam vjecno na dietama...znam o cemu pricas...
prosle godine sam skinula 12 kila...na toj dieti su mi preporucili da pijem proteine i svako jutro sam jela jaja zbog proteina...

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 11.5.2011 18:09:38 >

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 7
11.5.2011 21:27:28   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krky stvarno si fest omršavilauser posted image . Žao mi je da ti se to odrazilo na zdravlje. Nadam se da ćeš biti dobar đak i redovno vježbati i biti opet gajnc novauser posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

Neposredna veza do poruke: 8
11.5.2011 21:33:54   
pepeljuga

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 9
12.5.2011 9:24:17   
jagodicabobica
user posted image user posted image Cestitam!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 10
14.5.2011 6:30:03   
Točkica28
Meni mlitava koža onak viseća, cice se polako objesile, strije od razvlačenja...itd...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!