Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 17.7.2009 22:32:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Posudba igrački od prijatelja 17.7.2009 22:35:11
|
|
|
|
inna
|
Nismo još došli do toga jer je premali, ali mislim da je ok da dijele igračke ako se igraju zajedno, ali kad idu kući neka svatko nosi svoje. Mislim da tako uče dijeliti, ali i čuvati svoje stvari
|
|
[Obrisani korisnik] 17.7.2009 22:39:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Posudba igrački od prijatelja 17.7.2009 22:56:17
|
|
|
|
gljiva
|
znali smo par puta doć od kumova s njihovom igračkom kad je bio manji. sad nemamo problema s tim, ni ne pita dal bi mogao posudit, a za svoje kaže da kad opet dođu kod njega na igru da će se igrat
|
|
|
|
RE: Posudba igrački od prijatelja 18.7.2009 14:07:30
|
|
|
|
božica
|
V se sa svojom prijateljicom zamijeni za lančiće(posudile su jedna drugoj)
|
|
RE: Posudba igrački od prijatelja 19.7.2009 8:17:15
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Kod nas toga isto nema,jasno sam joj dala do znanja da se tuđe stavri ne nose kući,i ona je to bez problema prihvatila... I sada na plaži zna vidjeti nešto što joj se učini zanimljivim,i kaže,to se ne smije,to nije naše...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!