Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 18.3.2011 10:59:32
|
|
|
|
jagodicabobica
|
zavist je vatra koja jede zdravo tijelo, a ljubomora koja prelazi granice je vatra koju ništa ne može ugasiti! casna žena je ona koja donosi dobro i koja je dobrodušna. Ona koristi drugima i pomaže im. "Samodopadljivost je znak odsutnosti pameti
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 18.3.2011 11:00:00 >
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 18.3.2011 11:03:16
|
|
|
|
jagodicabobica
|
Kažu: "Prekomjerna srdžba donosi strah, a neumjesna ljubaznost odnosi poštovanje. Ne budi toliko strog da te se zasite, a ni toliko blag da postanu drski prema tebi."
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 18.3.2011 11:04:37
|
|
|
|
modesty blaise
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica Bez obzira što daš ženi, ona ce to učiniti još većim! Dajte joj kuću, ona će vam dati dom! Dajte joj namirnice, spremit će vam obrok! Dajte joj osmijeh, dat će vam svoje srce! Ona umnožava i povećava ono što je dato! Dakle, ako joj date sranje, budite spremni primiti tonu istog!! ovo mi se sviđa.....a tako nekako i je u stvarnosti
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 18.3.2011 11:05:06
|
|
|
|
jagodicabobica
|
"Spoznaja je spoznati da se ( vlastitim sposobnostima )ne može spoznati."
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 18.3.2011 11:05:43
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: modesty blaise IZVORNA PORUKA: jagodicabobica Bez obzira što daš ženi, ona ce to učiniti još većim! Dajte joj kuću, ona će vam dati dom! Dajte joj namirnice, spremit će vam obrok! Dajte joj osmijeh, dat će vam svoje srce! Ona umnožava i povećava ono što je dato! Dakle, ako joj date sranje, budite spremni primiti tonu istog!! ovo mi se sviđa.....a tako nekako i je u stvarnosti da!
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 18.3.2011 11:07:04
|
|
|
|
modesty blaise
|
...Jedini način za izbjeći pogreške je steći iskustvo. Jedini način za steći iskusvo je činiti pogreške....
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 18.3.2011 14:18:00
|
|
|
|
natalijax
|
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 19.3.2011 9:10:17
|
|
|
|
mikasb
|
"Za svakoga dođe trenutak kad se mora potruditi i na vrh liste prioriteta staviti sebe." "Ništa nije važnije od današnjeg dana." "naše najveće i najsigurnije bogatstvo je zadovoljstvo onime što imamo."
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 19.3.2011 16:41:57
|
|
|
|
Zlato mamino
|
" Ako vam neko kopa jamu, ne smetajte mu...Kada završi, napravite lijepo sebi bazen.."
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 19.3.2011 19:41:19
|
|
|
|
heda
|
ovo je moja omiljena, često je se sjetim: "If I knew I would be Pope one day, I would have studied harder!" (ili) "Da sam znao da ću jednog dana postati Papa, bio bih više učio" papa Ivan Pavao II
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 2.4.2011 17:53:59
|
|
|
|
jagodicabobica
|
Ne obraćaj pažnju na ružne riječi koje ti upućuju ljudi,jer one štetu donose onome ko ih govori,a ne tebi.Znaj da mržnja,vrijeđanje i zavidnost od strane pokvarenjaka,samo povećavaju tvoju vrijednost,jer to je dokaz da si postigao stepen koji je hvale vrijedan.I znaj da ti šalje darove u obliku svojih dobrih djela onaj koji te ogovara,briše tvoje grijehe i čini da postaneš poznata ličnost,a to su sve same blagodati.
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 2.4.2011 21:14:28
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: mikasb "Za svakoga dođe trenutak kad se mora potruditi i na vrh liste prioriteta staviti sebe." "Ništa nije važnije od današnjeg dana." "naše najveće i najsigurnije bogatstvo je zadovoljstvo onime što imamo."
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 2.4.2011 21:18:13
|
|
|
|
jagodicabobica
|
Kažu: "Pametan uvijek govori istinu, a mudar kad treba."
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 3.4.2011 0:09:47
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica Kažu: "Pametan uvijek govori istinu, a mudar kad treba."
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 3.4.2011 0:12:47
|
|
|
|
pticica
|
Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu. Albert Guinon
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 3.4.2011 0:13:48
|
|
|
|
pticica
|
A.G. Matos "Postati čovek je lepše nego postati kralj."
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 3.4.2011 7:37:09
|
|
|
|
jele2405
|
IZVORNA PORUKA: pticica A.G. Matos "Postati čovek je lepše nego postati kralj."
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 9.4.2011 19:03:57
|
|
|
|
jagodicabobica
|
BEZUMNO Mrziti sve ruže jer si se ogrebao na jedan trn... Odustati od svojih snova jer se jedan nije ostvario... Izgubiti nadu u molitve jer jedna nije uslišana... Odustati od svojih napora jer je jedan bio uzaludan... Okriviti sve prijatelje jer te jedan iznevjerio... Ne vjerovati u ljubav jer ti je netko bio nevjeran ili ti nije uzvratio ljubav... Odbaciti svaku mogućnost da budeš sretan, jer nisi uspio u prvom pokušaju.... Nadam se da se na svom putu ne predaješ tom bezumlju Zapamti da se uvijek ... Može pojaviti druga šansa Novi prijatelj Nova ljubav Budi uporan Traži sreću u svakom danu Siguran put k neuspjehu je - odustati! Često budući uspjesi dolaze preko sadašnjih promašaja
|
|
|
|
RE: pouke,iskustva,mudre rijeci 9.4.2011 21:56:32
|
|
|
|
njanja
|
moja misao vodilja unatrag par godina je: "Sreca je putovanje, a ne odrediste" Trudim se stvarno u svim segmentima zivota imati tu misao na umu, ali mi nekad pobjegne... Inace neki dan sam procitala jednu koja me odusevila: "ako prihvacam suncevu svjetlost i toplinu, tada moram prihvatit i gromove i munje"-Halil Dzubran-
|
|
[Obrisani korisnik] 20.4.2011 17:03:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Pouke, iskustva, mudre rijeci 20.4.2011 17:16:11
|
|
|
|
mm1209
|
cvrčak ovo je super
|
|
|
|
RE: Pouke, iskustva, mudre rijeci 20.4.2011 19:49:08
|
|
|
|
dami
|
za ovu temu. Super je. Poželi onoliko koliko možeš imati i uvijek ćeš imati sve što poželiš.
|
|
RE: Pouke, iskustva, mudre rijeci 20.4.2011 21:12:36
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak 1. Kad bi šetanje bilo zdravo, poštar ne bi nikad umro 2. Kit pliva cIo dan, jede samo ribe i pije vodu pa je ipak debeL 3. Zec trči i skače pa živi samo 10 godina 4. Kornjača ne trči, ne skače, ne radi ništa al zato živi 450 godina ........POUKA: *BEM TI DIJETU I REKREACIJU!*
|
|
|
|
RE: Pouke, iskustva, mudre rijeci 15.5.2011 17:02:47
|
|
|
|
nemirna mama
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica Bez obzira što daš ženi, ona ce to učiniti još većim! Dajte joj kuću, ona će vam dati dom! Dajte joj namirnice, spremit će vam obrok! Dajte joj osmijeh, dat će vam svoje srce! Ona umnožava i povećava ono što je dato! Dakle, ako joj date sranje, budite spremni primiti tonu istog!! ovo mi se sviđa
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!