|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pozdrav svima..
24.5.2010 19:43:23   
bomboncic02
kratko da vam se javim...ne stignem komentirat sve teme, ali sretna sam zbog novih trudnoća..ako sam dobro pohvatala..žao mi je zbog bebica koje ipak nisu došle na ovaj svijet..radujem se budućim novorođenim bebama zajedno s vama..
Uglavnom, radim, jako mi je teško, strašno mi fale djeca i muž (u pravilu radi stalno popodne pa se ne vidimo).
Dečki su dobro, Matej šarmira cure u vrtiću, stekao je pravog prijatelja kod kojeg će se ići igrati i doma.
Luka je prestao sisati s točno godinu dana, još uvijek ruku gura u majicu, jedina utjeha je kad plače rukica na prsima. Baka i dida čuvaju dečke.
Posao svoj volim, možda i previše, ali me strašno ljute neke stvari, a nisam u mogućnosti da išta puno govorim jer mi ne predstoji sjajna budućnost.

Sve u svemu, nemam vremena pisati vam previše, ali trudim se barem čitati..

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pozdrav svima..
24.5.2010 20:00:08   
natalijax
ej draga,samo ti uživaj kad stigneš sa svojim klincima,a kad stigneš naš posjetit dođi,nebudemo ti mi zamjerileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 2
24.5.2010 20:27:14   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: natalijax

ej draga,samo ti uživaj kad stigneš sa svojim klincima,a kad stigneš naš posjetit dođi,nebudemo ti mi zamjerileuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
24.5.2010 21:17:02   
anuska08
Pozdrav i vama.... glavno da ste svi super i veselit će nas da nam se tu i tamo javiš kad stigneš!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 4
24.5.2010 21:18:41   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 5
24.5.2010 21:24:26   
tikica_69
Zelim ti sto vise zajednickog vremena sa obitelji...proci ce i te smjene.Cuvaj se i cuvaj decke user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 6
24.5.2010 21:28:32   
cuba
Raja je uvijek tuuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 7
25.5.2010 10:34:54   
Bebys
IZVORNA PORUKA: natalijax

bas tako

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 8
26.5.2010 19:26:54   
uspavana
lijepo što si se javila...
samo budi što više sa svojima, to je ono što vrijedi najviše.
Nadam se da će ti se smjene posložiti, i da će biti bolje-da možeš više vremena provoditi sa svojima.

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!