Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 25.7.2013 13:40:34
|
|
|
|
andydea
|
odlično idem odmah napraviti graf ... Hvala Pinky
|
|
[Brisano sporočilo] 25.7.2013 14:28:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 30.7.2013 11:43:12
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Katy, Andy pa gdje su ti vaši grafići? Ja sam mislila da će se barem netko nadopisati koji toplomjer koristiti ili nešto drugo, ali ništa. Moje mišljenje je da je svejedno koji se toplomjer koristi, ali bitno je da se unutar jednog ciklusa ne mijenja. Meni je digitalni bolji jer je brži i pišti kad je gotov pa se mogu probuditi. Ali puno cura preferira obični što je ok.
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 30.7.2013 11:58:16
|
|
|
|
perlica55
|
Stvarnooo curke, ajmo grafove na sunce Meni je draži živin toplomjer, jako je precizan, za razliku od mog digitalnog toplomjera. Stavim ga pod jezik 2/3 min. i gotovo Na žalost ni BT nam za sada nije pomogla, al valjda bude
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 14.10.2013 14:40:43
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Dižem i ovu temu pošto su nam se pridružile neke nove cure pa da se upoznaju sa svojim ciklusima ako žele.
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 28.1.2014 14:00:13
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
IZVORNA PORUKA: PinkyFunkyBirdy Dižem i ovu temu pošto su nam se pridružile neke nove cure pa da se upoznaju sa svojim ciklusima ako žele. I opet dižem temu.
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 23.9.2014 14:16:46
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Opet dižem temu da se ne izgubi.
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 25.9.2014 8:37:41
|
|
|
|
belst
|
Evo i ja ću pomoči malo da se ne izgubi tema, bas mi je palo jedno pitanje na pamet: zanima me koliko nakon ovulacije (ako imate srece da možete zakljuciti kada vam je bila ovulacija) vam se povisi baz. temperatura? Ja obicno primjetim pad od 2-3 stupnja 2 do 3 dana prije nego mi chart oznaci ovulaciju, nakon tog pada obicno mi sutra slijedi blagi skok i tek slijedeći dan (ili čak dva) oznaci mi O. Znam da kod večine zena baz. temp. poraste isti ili slijedeci dan nakon O ali sam citala da baz. temperatura može porasti i do 3 dana ovulacije.... Kakva su vasa iskustva?
< Poruku je uredio belst -- 25.9.2014 8:38:43 >
|
|
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 25.9.2014 8:43:43
|
|
|
|
perlica55
|
Belst, meni dan nakon O tempica skoči za cca 0,3 stupnja, pa onda nastavi rasti polagano.. A FF tek nakon 3 dana povišene BT označi O.. Evo graf u potpisu, budući me pika jajnik, mislim da će sutra skok biti još veći i da će mi danas (11dc) označiti O G mi je svakao preporučila imati odnose i na dan skoka BT, veli: nikad se ne zna
< Poruku je uredio perlica55 -- 25.9.2014 8:46:01 >
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 25.9.2014 9:45:07
|
|
|
|
belst
|
Perlica, i meni se cini da meni nakon O temp. lagano skoči ,obicno 1 stupanj, ja ne mogu bas tako precizno odrediti, imam obični toplpmjer, ti vjerovatno imas bazalni ? ), pa kao i tebi polagano raste, znaci nemam onaj nagli porast... Da, znam da tek nakon tri uzastopna dana sa povišenom bazalnom FF oznaci O ali je onda oznaci na dan prije samog tog večeg skoka, a meni se čini da je moja O bar jos jedan (ako ne i dva) dan ranije jos, to je ono sto sam rekla da izgleda da meni tek dva dana otpr. nakon O temp. naraste... Ali u svakom slučaju, kako je i rekla tvoja dr, ne treba puno kalkulirati već sto vise akcije, pa bila dan prije-dan kasnije...
|
|
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 25.9.2014 9:46:52
|
|
|
|
belst
|
Usput, nisam jos naučila kako staviti graf od FF ovdje... ??? I meni je danas 11 DC !!!!
< Poruku je uredio belst -- 25.9.2014 9:47:37 >
|
|
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 25.9.2014 10:44:16
|
|
|
|
perlica55
|
Imaš na kraju prvog posta upute koje je pinky napisala, ja sam zbilja zaboravila. Al ti zapne, piši na odbrojavanju, pa ti bude daxy objasnila ili neko od cura
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 16.1.2015 12:57:23
|
|
|
|
vrabchica
|
Drage moje dame.... Odavno vidim da niste pisale nista o tempici... Ja sam sa mm pocela tek ovaj ciklus da pratim bt i ne cini mi se previse komplikovano Na ff je sve odlicno objasnjeno i samo treba biti dosljedan u tome... U isto vrijeme i istim toplomijerom. Danas mi je 14dc i temp mi je vec tri dana za redom 36.3 a lh trakica je juce bila pozitivna.... Pa sada cekam.... Zao mi je sto nema vise nas/vas da fino raspravimo ovu temu... Do slijedeceg puta
|
|
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 16.1.2015 13:12:29
|
|
|
|
hipo
|
vrabchica meni je to mjerenje isto jako jednostavno, pogotovo ako se uvijek radi posla možeš dizati u isto vrijeme. Malo je nezgodno curama koje imaju problema s nesanicom, smjenskim radom ili malom djecom koja ujutro skaču po mamama pa je nezgodno još i temperaturu mjerit.
|
|
RE: Praćenje bazalne temperature 16.1.2015 20:16:14
|
|
|
|
daxy
|
vrabchica ima nas puno tu koje mjerimo BT. Slažem se da je jako jednostavna metoda,treba samo par dana da se navikneš i onda postane rutina. Mi ti visimo na "Odbrojavanju",to nam je chaterska tema,pa tamo jedna drugoj i komentiramo grafove. Mislim da nema potrebe da se dopisujemo na više različitih tema, al konkretna pitanja svakako pokušavamo pisati pod "specijalizirane teme" kao što je ova s BT.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!