|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Praktična nastava :/
11.12.2010 9:20:31   
mama mery
http://www.24sata.hr/cudne-vijesti/studente-medicine-zakapaju-zive-kako-bi-vise-cijenili-zivot-201845

.............neznam sta bi komentirala...............

< Poruku je uredio Ninaa -- 11.12.2010 23:04:00 >

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: prakticna nastava :/
11.12.2010 9:25:21   
mama mery
nema veze s tomom ali vrijedi pogledatiuser posted image user posted image user posted image

http://www.24sata.hr/fun-video/napaljeni-par-seksao-se-pred-putnicima-u-beckom-metrou-201726

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 2
11.12.2010 12:21:00   
NIKy
jaooo,nebi studirala na Tajvanu

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 3
11.12.2010 13:38:32   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe koji bedaci seksaju se,još i kapuljaču navukouser posted image user posted image užas fuj,a ovi što se zatvaraju u ljes možda nema veze s ovim što ču napisat,ima jedan kod nas u crnoj ruži i lijes mu služi mjesto krevetauser posted image

< Poruku je uredio natalijax -- 11.12.2010 13:39:06 >

(Odgovor članu NIKy)
Neposredna veza do poruke: 4
11.12.2010 15:27:00   
minnie
IZVORNA PORUKA: natalijax

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehe koji bedaci seksaju se,još i kapuljaču navukouser posted image user posted image užas fuj,a ovi što se zatvaraju u ljes možda nema veze s ovim što ču napisat,ima jedan kod nas u crnoj ruži i lijes mu služi mjesto krevetauser posted image

šta i kod vas ima crna ruža. ja sam mislila da je to naša kutinska stvar i da više ne postoji

šta se tiče zakapanje to mi je bedasto, a ovi što se sexaju valjda nisu našli nikakvo primjerenije mjesto

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
11.12.2010 22:05:34   
uciteljica
Ma luđaci. Kako itko od nas živih može znati što je to smrt i kako je to umrijeti....Ludarije, ako to naš ministar obrazovanja čuje budu i naši medicinari to morali raditi.

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

(Odgovor članu minnie)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!