|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pravo na život
23.3.2012 21:46:12   
natalijax
Htjela sam još davno tvoriti temu,da malo pišemo,gledajući malo ok sebe,moja kuma ima neku rijetku bolest i mora primiti biološki ljek ne jedamput nego više puta jedna doza dođe 7 tisuća kuna,znate kad nešto trebate a nemate izlaz,kuća na hipoteki,auto koji košta možda te dvije doze ljeka,od koga posuditi,mm je lječen od raka i jednom on na kontroli i stoji mlada djevojka,više djevojčica bolest rak i jedna baka već dosta stara ulazi baka unutra izlazi nakon nekog vremena odobrili joj ljek koji košta ohoho,ulazi ta djevojčica i izlazi nakon nekog vremena nije dobila ljek,nakon toga mm ulazi i govori kako vas nije sram,svatko ima pravo na život al ta djevojka još nije pola toga prošla a ona baka je,meni je to stvarno grozno poštujem svačiji život,jel stvarno moraš biti netko i nešto ili od neke velike njuške u rodu da bi danas imao život bez razmišljanja hočeš li imati za ljek ili ne
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pravo na život
24.3.2012 7:26:32   
mišica 666
moja Nato danas samo pare prolaze. ako nemaš novca ko te hebe možeš i krepat. grozno je to ali di god krenio što se tiče zdravlja ako nemaš vezu ili love http://www.youtube.com/watch?v=Goc60da3VWE

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
24.3.2012 12:57:54   
Bebys
to samo u hr. nazalost vrijedi i zao mi je sto je tako

ovdje jednostavno sta god i kakav god ljek koristio GODISNJA GRANICA DA SAM PLATIS JE u kunama ajd da izracunam oko 2000kuna OSTALO TI DRZAVA PLATI
isto tako i posjete ljecniku placas samo do iznosa recimo 700kn ostalo drzava SVAKE GODINE OD POCETKA SE IDE...
i to mi je super
netreba nikakvo zdravstveno niti dopunsko zdravstveno
boze sacuvaj jadni ljudi uzasuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 3
24.3.2012 15:52:37   
Indy
mozda ja nisam dobro razumjela, ali mozda njoj taj lijek neodgovarauser posted image , jel ona rekla zasto je odbijena? koliko ljudi nemaju novaca za lijek, pa se uvijek nadje dobrih ljudi koji pomognu.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!