|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Predsjednički kandidati
8.12.2009 18:30:21   
tikica_69
Sto mislite o kandidatima? Tko po vama ima najvise sanse, a tko bi tu titulu najvise zasluzio?
Tko se po vama trebao kandidirati a nije?

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Predsjednički kandidati
8.12.2009 18:31:00   
ninolina
sve maknuti s vlasti 

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
8.12.2009 18:33:55   
osobno
obzirom na to kakve će im biti ovlasti, tj da će imat slab ili nikakav utjecajuser posted image , 2/3 bi bilo dobro.
meni se baš sviđa vidošević, ali samo zato šta mi je napet...user posted image user posted image user posted image user posted image
ali svoj glas dajem bandiću.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
8.12.2009 18:34:26   
Marta j
iskreno neznam rodak mi se kandidirao al neznam za koga da glasamuser posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 4
8.12.2009 18:42:28   
Vjeverica ST
IZVORNA PORUKA: ninolina

sve maknuti s vlasti 

user posted image user posted image user posted image  "od nekoliko zala" izabrat ću manje! Primorac.

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
8.12.2009 18:43:01   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: osobno

meni se baš sviđa vidošević, ali samo zato šta mi je napet...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  nije los ciko, ha osobno ?user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 6
8.12.2009 18:44:55   
malizia
moji favoriti pusić, primorac i vidošević. još moram smislit koga ću zaokružit.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 7
8.12.2009 18:45:24   
tikica_69
Pogotovo na plakatu uz malo photo shopa user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 8
8.12.2009 18:51:00   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Pogotovo na plakatu uz malo photo shopa user posted image

photo shop rules user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
8.12.2009 18:56:22   
mala pcelica
nikad za nikog neću glasat niti sam ikad glasala ...mene politika ne zanima i svejedno mi je ko će da pobjedi jer ko god nam došo na vlast ješćemo ista go...na kao i do sad

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 10
8.12.2009 19:03:53   
dominik
za jednog sam vidla kak radi, ovi drugi su mi nepoznanica, tak da...primorac me nervira jer se izdaje za postenjacinu a svi su oni lopovi, pusicka isfurava zena sam pa bi bilo ok da probamo takvu vlast, ma svi su...

< Poruku je uredio dominik -- 8.12.2009 19:04:12 >

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 11
8.12.2009 19:11:02   
lavica81
ma ne znam više ni sama, meni sve ovo izgleda ko neka lakrdija. svi nešto obećavaju a tko ko dođe opet neće ništa napravit. budući da svi lažu ja se na ovim izgorima vodim izgledom pa ću glasati za vidoševićauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 12
8.12.2009 19:12:30   
osobno

IZVORNA PORUKA: callanhoe

IZVORNA PORUKA: osobno

user posted image user posted image user posted image  nije los ciko, ha osobno ?user posted image

da loš...smazala bi ga za marendu...a šta ću kad sam hormonalno nenormalna.user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

Neposredna veza do poruke: 13
8.12.2009 19:12:34   
Ruža
Ma svi su mi još nekako, ali onaj Primorac??? Šta vidite u njemu?user posted image
Meni je on kao neki vanzemaljac, naježim se čim ga vidim.user posted image
S onim mutavim lišcem i zločestim okicama.user posted image
Ajme tužit će me ako me pročitaju.user posted image
A Vidiošević mi je cici mici već cijelo desetljeće.user posted image Ali neću mu dati glas valjda zbog toga.???
Bandić mi je o.k. volim radnike, a tip je stvarno vrijedan ako ništa drugo, a bome nije ni ružnjikav.user posted image
A Vesnice su mi obje simpa. Najrađe bi njima dala svoj glas zbog ženske solidarnost.
Josipović?? On mi je nepoznanica, do izbora nikad čula za njega?user posted image
Premda djeluje pametno.user posted image
Hebrang mi je bljak, bljak. user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 14
8.12.2009 19:16:45   
osobno
Bandić rules.
Ja ću za njega, ipak smo iz istog kraja he he he...user posted image
a što se tiče vidoševića...dosta mi je šta ga sanjam...a bude li predsjednik, bit će sveprisutan, pa me strah da ne bi mm koji put zabunom rekla..."nadane, srce,..."user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 15
8.12.2009 19:30:09   
lee
ja ču glasati za reicu svoju...kaže ona meni da želi biti predsjednica...user posted image

meni je bandič najbolji od svih...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 16
8.12.2009 19:39:58   
Dajana
Meni su svi kandidati katastrofa, svima njima je stalo samo da se čim bolje uvale i misle samo na svoju guzu. Čovjek pošteni koji je na mjestu ne može se ni približiti tome da se kandidira.
Kad počneš tražiti malo više podataka o svakom kandidatu, zgorziš se onoga što si otkrio.
Ali zbilja, drage moje, vjerujte mi, za one koje mislite da su radišni i ok, to su najveći mafijaši, ne želim da se upropasti država (ako se još više uopće može) kao što je upropašten Zagreb, kao što niti ne želim da se naš novac šalje u drugu državu.
Još razmišljam o tome što napraviti, da li izaći na izbore ili ne, a razmišljam i o jednoj od Vesnica.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 17
8.12.2009 20:08:06   
mišica 666
svi su mi user posted image pogotovo hebrang ožbolt primorac ma kvragu svi su user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 18
8.12.2009 20:12:24   
tiha
hehe moja susjeda se sali ako bandic pobjedi imat cemo nas dvije koristit pile kavu s njim prije 2 tjedna njen striko vodi kampanju bandicu pa....neznamuser posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 19
8.12.2009 20:22:19   
Zvonki
Nitko od ovih kandidata mi nije za tu funkciju i ne znam još kome ću dati svoj glas. Možda nekoj ženi, iz istog razloga kao i Ruža.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 20
8.12.2009 20:35:26   
Nika 24052006
Ja ne znam komu bi dala glas...Svi su mi nekako bezvezni.Uostalom trudim se što manje kužiti politiku.Ne znam stvarno,možda Vidoševiću ili Josipoviću,premda je nepoznanica,što Ruža kaže,ali nekako mi zvuči pametno.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 21
8.12.2009 20:37:28   
mama mery
ja cu dati glas bandicu jer svi ostali su mi katastrofa i za vise njih nisam cula do izborauser posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 22
8.12.2009 20:41:46   
ZVRK
neznam koga bi zaokružila(osim meneuser posted image ) jer me ništa u vezi politike ne zanima.
ionako mene nitko za ništa ne pita

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 23
8.12.2009 21:53:21   
dami
Meni sve to liči na neki novi show ,neke xy tv.
Nikako ne mogu izdvojiti favorita. Možda da zaplešu, pjevaju ili skuhaju nešto novo.
Ovo je već sve viđeno.user posted image user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 24
8.12.2009 21:55:08   
Ninaa
Ma sve je to lakardija, predsjednik ionak nema nekih ovlasti, pa ću ja glasati za Vidoševića, meni izgleda mrak, zna par svjetskih jezika, dobro je obskbljen pa nemora krasti jel se već namirio. Ak ne prođe u drugi krug onda ću za Bandića, smiješan mi je ali mislim da je sposoban i da je za Zagreb puno napravio, ima i puno afera i kumova ali neke stvari mu se ne mogu osporiti. Josipović mi je ljigav a i njegova žena mi ima ispit na faksu i grozna je pa za njega neću glasati. Vesne mi se ne sviđaju bez obzira kaj su žene. E pa sad me mogu i zatvoriti nakon ovoga.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!