njanja
|
Moram se malo izjadati.... Dan mi danas traje...uuuuffff... Probudili se Janko i ja u 6./30 spremili se i vozila ga kod bake i dede jer je jučer imao veliku krizu (pisati cu sutra) za tatom pa ga nisam vodila u vrtić, poslije toga krenula za Zagreb poslovno, vozila gore 1,30 h, cijeli dan sastancila, zadnji je bio u 16 h, u 17 krenula za Rijeku.dosla u Ri, otisla zamotat poklon za vjencanje, kod mojih po Jana i u 19.30 Janko i ja krenuli opet vožnja (kao da mi nije dosta cijeli dan 400 km) u Rupu (25 min od ri) kod ove frendice koja se ženi odnjet poklon, imali su neko druzenje. Tamo se istrčavala s Janom i došli doma u 21.30, pojeli, okupali se i sad se tamo uspavljuje, a ja cekam da zaspi, da se otusiram i utonem u san. Hebote, malo sad preuveličavam, ali dozvolite mi :) nama ženama treba dignut spomenik.Nema šanse da bi sve ovo isto mm sam odradio, no way Ajd sad sam se ispuhala, a Janko jos klepece u kinderbetu....
< Poruku je uredio Ninaa -- 14.7.2010 14:28:14 >