Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Prehlada: domaći recepti 18.10.2008 9:20:39
|
|
|
|
troubled
|
grlobolja u čašu staviti veliku, jušnu žlicu meda, sok od cijelog limuna i tople vode do vrha popiti, najbolje natašte i odjednom, a može se u akutnoj fazi ponoviti i nekoliko puta na dan temperatura naribati sirove krumpire i staviti kao oblog na stopala (može i na dlanove)
|
|
|
|
RE: Prehlada: domaći recepti 18.10.2008 9:25:13
|
|
|
|
Ruža
|
Evo što je meni poznato, malo ću mijenjati temu ali na isto se odnosi. Temperatura - osim ribanog krumpira pale i čarapice močene u vodi Bolno grlo - čaj od špinanog šećera i mlijeko Začepljeni nosić - sljezov korijen ili majčino mlijeka Proljev - ribana jabuka, pustiti ju da potamni Povraćanje - cola na žličicu Pelenski osip, dematitis kod djece - svinjska mast Ako se sjetim još šta dodam!
|
|
RE: Prehlada: domaći recepti 18.10.2008 9:36:46
|
|
|
|
troubled
|
kašalj karamelizirati šećer i prokuhati ga s mlijekom u koje se doda par vrščića kadulje... piti toplo...
|
|
|
|
RE: Prehlada: domaći recepti 18.10.2008 23:01:47
|
|
|
|
melly21
|
za laringitični (jako suhi kašalj)_-toplo ulje staviti na gazu i sa maramom zavezati oko vrata,toplina skuplja laringe i otvara dišne puteve kad imas zatvor stolice-jako zašečerena kamilica kod kašlja koji već osjetiš u plućima-stavljati gaze natopljene svinjskom mašću na pluća kod upale uha-ukapati čuvarkuću(vrsta kaktusa) u uho
|
|
|
|
RE: Prehlada: domaći recepti 27.11.2008 21:47:36
|
|
|
|
sojka
|
evo jednog dobrog za bronhitis stavit djetetu zelje koje je namazano s maslinovim uljem na prsa i zamotat s gazom preko noci ,i stavit prerezan crveni luk u sobu di spavaju. Nama to naj bolje pomaze
|
|
|
|
RE: Prehlada: domaći recepti 15.12.2008 14:47:26
|
|
|
|
marita1
|
za bronhitis: zagrijemo maslinovo ulje i umjesto zelja stavimo osušenu kalumelu, u gazu i što toplije na prsa, prije spavanja. A za čišćenje nosne šupljine uštrcavamo fiziološku otopinu više puta dnevno.
|
|
|
|
RE: Prehlada: domaći recepti 15.12.2008 15:09:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVORNA PORUKA: troubled karamelizirati šećer i prokuhati ga s mlijekom u koje se doda par vrščića kadulje... piti toplo... Moje dete od ovoga povraća, tako da mu dajem kada ima mnogo šlajma, lepo ga izbaci i sve mnogo brže prođe. Za kašalj: bosiljak, majčina dušica, zova, šipak, beli slez. Skuva se 1 litar vode, doda se po 1 supena kašika svake vrste čaja, sve to držati najmanje 2 sata, da odstoji, poklopljeno. Posle procediti, malo ugrejati, zasladiti medom. Med sipati plastičnom ili drvenom kašikom. Za nos: čaj od belog sleza, marisol kapi za nos.
|
|
|
|
RE: Prehlada: domaći recepti 1.7.2010 13:49:00
|
|
|
|
Imra
|
kod kaslja meni kod moje curice najbolje pomaze skuhana jabuka sa crvenim lukom(neoguljenim, malo zarezanim), kuham nekih 10 min....kad se ohladi malo zasladim medom....malo je ruzno za piti, al se ona ne buni
|
|
|
|
RE: Prehlada: domaći recepti 1.7.2010 13:50:36
|
|
|
|
Imra
|
zaboravih napisati da je za kasalj jako dobar caj od zove, u mlak caj staviti kasiku domaceg meda
|
|
|
|
RE: Prehlada: domaći recepti 26.11.2011 21:09:22
|
|
|
|
DEA
|
super tema-Mirna..bravo...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!