Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Premještaj djeteta u drugi vrtić 6.5.2009 12:00:26
|
|
|
|
anaxx
|
biti će mu kao da ga prvi puta upisuješ... sve ponovo strano, tete, djeca.... razmisli i o budučnosti, kojem je vrtiću bliže osnovna škola u koju će ići, jer tamo će vjerojatno i ekipa iz vrtića... ne znam, na sve se čovjek, dijete, navikne moraš sama odvagat što je bitnije i bolje za sve vas.. sretno...
< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 6.5.2009 12:11:18 >
|
|
RE: Premještaj djeteta u drugi vrtić 6.5.2009 12:15:51
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
razmisli i o budućnosti, kojem je vrtiću bliže osnovna škola u koju će ići, jer tamo će vjerojatno i ekipa iz vrtića O ovome sam i sama razmišljala kada sam FJe selila iz jednog u drugi objekt (isti vrtić). Preselili smo ga u objekt koji je tik do škole u koju će ići (ako i dalje budemo živjeli tu gdje jesmo), u taj vrtić idu klinci iz susjedstva s kojima se zna iz parka. Išli smo na ponovnu adaptaciju, ali ovaj put samo tri dana, jer je vrlo brzo prihvatio novu okolinu, društvo i tete - nije bilo većih problema.
|
|
RE: Premještaj djeteta u drugi vrtić 6.5.2009 13:10:37
|
|
|
|
lucky
|
ja imam iskustvo da je jako bitno kakve su tete - one su početak svega. upisala sam sina prvi put u privatni vrtić koji je bio jako blizu kuće i 2 tjedna prilagođavanja su prošla kao u paklu. on je vrištao, tete su me zvale da dođem po njega jer ga nemogu smiriti, mučenje. Kad sam ga prebacila u državni vrtić par dana kasnije, kod tete gdje je išao i moj brat, u roku 2 dana sinčić mi je sam mahao za odlazak i dolazio kući pun priča (tada je bio star 2 godine i 8 mjeseci). Teta ga je uzimala u krilo i ljubila i mazila prvih 15 min kad bi došao (dala mi je da škicam kroz prozor što se zbiva) i nakon toga bi oduševljen odlazio na igru. Možda je stvar i male maze, ali teta je svakako tome doprinjela. Izvažite sami. http://www.theluckylucky.net
|
|
|
|
RE: Premještaj djeteta u drugi vrtić 6.5.2009 14:09:16
|
|
|
|
koka
|
hm dobro razmisli. ja sa 3 godine da sam išla išta mjenjat kod mog Rokića jaako bi nadrapali. naime vezan je toliko za tete da je neopisivo.
|
|
RE: Premještaj djeteta u drugi vrtić 6.5.2009 14:12:17
|
|
|
|
dominik
|
premjestanje ce mu tesko pasti i taman kad se navikne doci ce beba i opet bu problema...ja ga na tvom mjestu nebi selila...ako imas auto ece ti biti problem sa bebom ga vozit u vrtic i natrag...a na pjeske nemoj racunat jer ak ti npr pade kisa djaba ti je kaj je pjeske...
|
|
|
|
RE: Premještaj djeteta u drugi vrtić 6.5.2009 14:21:56
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: dominik premjestanje ce mu tesko pasti i taman kad se navikne doci ce beba i opet bu problema...ja ga na tvom mjestu nebi selila...ako imas auto ece ti biti problem sa bebom ga vozit u vrtic i natrag...a na pjeske nemoj racunat jer ak ti npr pade kisa djaba ti je kaj je pjeske... potpisujem, meni je vrtić relativno blizu, ali kad je ružno vrijeme ne možeš pješke
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!