|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Priča o svekrvi
23.5.2011 21:18:23   
jagodicabobica
Čujem da ti se sin oženio, i kćerka udala!!! Deder kakva ti je snaha? Da čujem...- Ma šuti draga. Ne d’o Bog nikom... Takvog insana još srela nisam. Neda sinu disat''''. Ujutro on gospođi nosi doručak u krevet, k’o da je carica. To u nju gleda kad govori..., ma k’o da je obsihren s njom. A ne smije mrdnut bez nje il'''' što je neće pitat''''. A da kupi šta što se njemu sviđa dok ona ne kaže... samo sanjat'''' o tome može. Juče ga zatekoh kako usisava. Kod mene nije znao ni kako usisivač izgleda. Najviše me pogodi što snaha stida nema. Preda mnom se cmaču i u krilo mu sjeda pa ja moram, stara, pogled skretat''''. Svašta insan doživi, ali da ću dočekat'''' da mi sin bude papučar - ni u snu snila nisam... - Šta ćes draga moja, takve dobričike vazda safataju rospije, nego kakav ti je zet? Sagovornici se popravi raspoloženje, nasmija se, te s ponosom poče:

-E Bog me pocas_tio sa zetom. Da znaš kakav je to insan i kako je pazi, ama samo bih sjedila i gledala tu ljubav i sreću. On ti bona ujutro ustane pa joj doručak napravi, odnese u krevet, kaže nek se odmori, vazda nešto po kući radi. Da vidiš kad ona šta priča, pa se ono smije, a on ti u nju gleda k’o da su joj umjesto zuba zlatnici, sav se topi. A kako je poštuje, nigdje bez nje ne ide, il'''' joj kaže ako će gdje, vidi se da je čovjek ozbiljno shvatio brak. Ne bi ti on nešto kupio bez nje... Sve nju pita ''''''''dušice, hoćemo l'''' ovo, možemo l'''' ono, sviđa l'''' ti se...'''''''' Ništa njemu nije teško ni u kući joj pomoć, usisa, opere suđe. Pa malo, malo, pa je poljubi, te je štipne, u krilo stavi, a ja onda , kad vidim kakav je to insan i kako je voli, sve bih plakala od sreće...   -preuzela sa fb profila Hanke Vlahovljak...

< Poruku je uredio Ninaa -- 25.5.2011 12:31:36 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: prica o svekrvi
23.5.2011 21:25:01   
mamacita
Hvala na ovome, bas mi je pasalo, nasmijala sam se...user posted image .

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 2
23.5.2011 21:43:53   
Indy
user posted image user posted image user posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 3
23.5.2011 21:48:55   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 4
23.5.2011 22:10:32   
Nika 24052006
user posted image user posted image user posted image user posted image ,super

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
24.5.2011 11:02:28   
nemirna mama
user posted image user posted image user posted image user posted image
živa istina

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 6
24.5.2011 12:09:00   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ima istine u ovome...

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 7
24.5.2011 15:46:38   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: lavica81

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ima istine u ovome...

Ima!Ima!...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 8
24.5.2011 16:38:10   
ama
user posted image user posted image user posted image Ovo sam vec negdje procitala al 100% istinito u vecini slucaja je tako-nazalost....bas su jadne ovakve svekrve user posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 9
24.5.2011 17:00:56   
Mirjana J.
e da je ovo na fejsu sad bi lajkala  status user posted image

Tomislav-28.07.2000
Josip-21.10.2010

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 10
24.5.2011 17:05:30   
mayathebee
user posted image

Zakon!!!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu Mirjana J.)
Neposredna veza do poruke: 11
24.5.2011 17:13:27   
Buci buci
Bravo user posted image

Naša mala maza 31.01.2011.

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 12
25.5.2011 13:57:43   
Cvijetići
Ovo ti je super!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Buci buci)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!