Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Prihodi i rashodi kućanstva 12.8.2009 13:21:16
|
|
|
|
joszde
|
o ja imam račune od cijele godine i svake kupovine velike ili male znam unaprijed koliko mi treba taj mjesec za sve troškove od režija kredita kupovine i točno znam koliko će nam ostati i koliko ćemo ušparati kod mene je veliki problem što kod mene mora ići sve po planu ja sve planiram od do i sve mogućnosti uzimam u obzir ako slučajno što iskrsne i da pokucam sve super organiziram zato se moj muž ne brine oko troškova jer zna da ja to sve do detalja isplaniram i da nema frkeon samo donese pare kući i preda meni a mi hvala bogu nismo nešto rastrošni ne trošimo na gluposti nisi luda draga meni je to normalno
|
|
|
|
RE: Prihodi i rashodi kućanstva 12.8.2009 13:40:49
|
|
|
|
tikica_69
|
Imamo knjigu u kojoj sve vodimo....tako se i najlakse kontroliramo
|
|
RE: Prihodi i rashodi kućanstva 12.8.2009 14:20:05
|
|
|
|
Anoniman
|
pratim sve redovno, i unapred racunam koliko ce otici na rezije, hranu i slicno, da vidim koliko ce nam ostati i sta cemo uspreti tog meseca da kupimo sto nam je joj potrebno za kucu i slicno. volim kad mi je sve organizovano, tako se osecam sigurnije jer nema iznenadjenja
|
|
|
|
RE: Prihodi i rashodi kućanstva 12.8.2009 14:30:20
|
|
|
|
mirna
|
ne zapisujem... trosimo razumno, stedimo za kucicu... tako nema ni potrebe da pisem... jedino provjeravam stanje na racunu i cuvam racune...
|
|
|
|
RE: Prihodi i rashodi kućanstva 12.8.2009 14:46:04
|
|
|
|
uspavana
|
pratim, čuvam račune... računam kolko nam treba za koji mjesec, određujem gdje će kolko...krediti, kartice... režije... masa stvari... makar smo zadnjih par mjeseci malo "zaglibili"... jer su nam se troškovi povećali, a plaće pale... tak da sad spašavaj živu glavu i kad dođemo na neku nulu moram opet ispočetka presložit stvari i vidjet kak dalje...
|
|
RE: Prihodi i rashodi kućanstva 12.8.2009 14:47:31
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Imamo knjigu u kojoj sve vodimo....tako se i najlakse kontroliramo Potpisujem
|
|
RE: Prihodi i rashodi kućanstva 12.8.2009 15:45:19
|
|
|
|
Ruža
|
O znači ima nas još! Koka draga, nemaš frke ali samo pisati te mogu naučiti.
|
|
RE: Prihodi i rashodi kućanstva 12.8.2009 16:12:47
|
|
|
|
vale29
|
sve si bilježim, i za kavu imam račune
|
|
|
|
RE: Prihodi i rashodi kućanstva 12.8.2009 22:25:41
|
|
|
|
božica
|
muž je glavni računovođa
|
|
RE: Prihodi i rashodi kućanstva 12.8.2009 22:39:01
|
|
|
|
kitty
|
ja nista ne pisem
|
|
RE: Prihodi i rashodi kućanstva 14.8.2009 15:25:48
|
|
|
|
inna
|
ja sve izorganiziram, isplaniram i napokon krenem u realizaciju i onda dokuri moj dragi i sve mi sje....
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!