|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prljave čaše
10.11.2009 11:31:15   
maja
Da li vam se ikada dogodilo da u gostima dobijete prljavu čašu, šalicu ili bilo šta drugo?

Mi smo neki dan bili kod svekra i svekrve i dobila sam najprljaviju šalicu za kavu, bila je oprana, ali onako bezveze pa se po cijeloj unutrašnjosti vidio smećkasti talog nekadašnje kaveuser posted image  Ja nisam znala šta da napravim, prešutjela sam, ali nebi višeuser posted image  Navikla sam na takve stvari kod njih, jer i nisu baš neki čistunci, znala sam dobivat već šalice sa nekim flekovima, ali mi je ovo diglo želudac i tlak! Kako reagirati u takvim slučajevima? Da joj kupim deterđent i spužvicu kad dođem drugi putauser posted image  Inače se baš i ne volimo međusobno (naravno hehe)

Zna se i meni nekada desiti da su mi muljave čaše (uglavnom od vode), ali kada mi gosti dođu još jednom sve provjerim i obrišem ako treba!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Prljave čaše
10.11.2009 11:32:42   
pincirotvajler
to sad nije pitanje zmazanoće neg principa, ipak je u pitanju sveki user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
10.11.2009 11:33:41   
ZVRK
pamti pa vrati

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
10.11.2009 11:35:52   
Bebys
ma bez obzira bilo tko...ja nebi sutjela ...pa to je zaraza...duso draga .
ima jako prljavih zena . nekada u susjedstvu kad stan otvore vrata ili kucu ...nemogu disati od smrada koji izlazi van ne od kuhanja nego od unutrasnjosti i nehigijene...gade mi se takve prljave zene...to je cista lijenost i fuj...
nemoj to presutjeti.. ako nista drugo radi bakterija...jednostavno joj reci to. i gotovo idi i operi sama i kazi molim novu kavu..moras hrabro i drsko. inace nema ti pomoci...sretno

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
10.11.2009 11:38:23   
maja
Ma inače ne šutim, stalno smo u nekim pričama i prepucavanjima, ali bilo mi je baš neugodno, nisam znala šta biuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
10.11.2009 11:38:52   
Zvonki
Ja bih vjerojatno prestala piti kavu kod nekoga tko mi nudi prljave šalice. Ali to sam ja. Rijetko imam potrebu stvarati scene oko takve stvari.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
10.11.2009 11:39:29   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: maja

Ma inače ne šutim, stalno smo u nekim pričama i prepucavanjima, ali bilo mi je baš neugodno, nisam znala šta biuser posted image

Možda vam hoće reći da je vrijeme zaaaa- NOVU PERILICU user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
10.11.2009 11:44:37   
mala pcelica
Mi smo neki dan bili kod svekra i svekrve i dobila sam najprljaviju šalicu za kavu, bila je oprana, ali onako bezveze pa se po cijeloj unutrašnjosti vidio smećkasti talog nekadašnje kave

kod moje svekrve ti je to normalna pojava i da joj case budu masne i na priboru za jelo da ima ostataka hrane....kad smo kod njih i kad neko od gostiju dodje mene bude sramota kad ona to iznese na stol user posted image a meni ne pada na pamet kad dodjem kod nje da svaki put preperem to sudje...inace to radim samo s onim sudjem sto ja i mm koristimo kad smo kod nje

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 8
10.11.2009 11:45:37   
ejmama
Zna mi se to desiti kod sveki, ali ja se lijepo dignem pa operem. Uvijek sam bila osjetljiva na to. Oni su ti već i stari pa to ni ne vide, ali treba nositi naočale!

H 07 E 09

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 9
10.11.2009 11:47:29   
maja
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Možda vam hoće reći da je vrijeme zaaaa- NOVU PERILICU user posted image

Nemam je ni ja, a kamoli da se još i njoj kupujeuser posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 10
10.11.2009 11:50:06   
Bebys
ajd kod starih ljudi me to i necudi al mlade zene fuj...to ne volim jako...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 11
10.11.2009 11:53:05   
pepeljuga
Uzas....zgrazam se na to!!!!!!!!!!!!!!!

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 12
10.11.2009 11:58:28   
karoca
To ti meni nije ništa, navikla sam ja i na gore! Šta bi da živiš sa starom babom koja šporki beštek vraća među čiste pa ja i mm idemo za njom i vraćamo u pranje. Sigurno su i oni ljudi u godinama pa više slabo vide a i ne obadaju. Drugi put reci svekrvi na lijep način:"šporka vam je kikara, dajte mi drugu". Moja je svekrva prava čistunica al da joj se zalomi ja bi joj rekla,naravno na lijep način.

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 13
10.11.2009 12:36:15   
tikica_69

Zna se i meni nekada desiti da su mi muljave čaše (uglavnom od vode), ali kada mi gosti dođu još jednom sve provjerim i obrišem ako treba!

Da, tako i meni.....no, zaista nikad nisam primjetila zmazane case kod nekoga a u salicama vec obicno dobijem smuckanu kavu user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 14
10.11.2009 13:13:24   
natalijax
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Da, tako i meni.....no, zaista nikad nisam primjetila zmazane case kod nekoga a u salicama vec obicno dobijem smuckanu kavu user posted image

u i ja isto uvijek još jednom brišem za svaki slučaj

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 15
10.11.2009 13:36:42   
miha
moja sveki je ok,tako da bih ja njoj mogla reći-čuj omaklo ti se nešto u ovoj šalici kod pranja,budem ju ja malo proprala..
možda da probaš tako na finjaka,kao desi se svakome..

moja bebetina teo-13.8.2009. 4400gr i 56cm

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 16
10.11.2009 13:41:32   
dominik
ja natocenu kavu dam pa i ako ima flekova ne vidi seuser posted image

(Odgovor članu miha)
Neposredna veza do poruke: 17
10.11.2009 13:42:39   
ZVRK
user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 18
10.11.2009 14:00:59   
maja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dobro da si nam reklauser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 19
10.11.2009 14:14:26   
lelo
IZVORNA PORUKA: karoca

To ti meni nije ništa, navikla sam ja i na gore! Šta bi da živiš sa starom babom koja šporki beštek vraća među čiste pa ja i mm idemo za njom i vraćamo u pranje. Sigurno su i oni ljudi u godinama pa više slabo vide a i ne obadaju. Drugi put reci svekrvi na lijep način:"šporka vam je kikara, dajte mi drugu". Moja je svekrva prava čistunica al da joj se zalomi ja bi joj rekla,naravno na lijep način.

user posted image user posted image user posted image user posted image  nasmijala si me karoca.

znalo mi se desiti da dobijem prljavu čašu, pa čak i beštek ali sam to uvijek diplomatski riješila.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 20
10.11.2009 14:43:39   
karoca
Lelo,drago mi je da sam te nasmijala al nažalost to ti nam je svakodnevnica. Ali baba je stara,ima 85god.slabo vidi a i ko mlada nije bila neka čistunica (tako mi je svekrva rekla) pa joj ne možeš ni zamjerit. Doživim ja još svašta al fala Bogu.

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 21
10.11.2009 14:46:57   
lelo
Znam ja kako je to sa starim ljudima.
I moja pokojna baka je bila takva,stalno je kao nešto čistila a sve još gore zmazano.
A nije im za zamjeriti ipak su oni jako stari.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 22
10.11.2009 16:21:37   
Nika 24052006
Kad vidim kako moja sveki pere suđe,mučno mi je.Sa nekim starim ofucanim sudoperom za koji se čudim da već nije u raspadnom stanju,stavi vodu u neku vanicu,i u tome pere hrpu suđa...Ne znam,meni je to nehigijenski,praktički pere suđe u prljavoj vodi.Ma još da češće promijeni tu vodu,pa ajd,nekako,ali sve u istoj,koliko god da ima suđa.Sva sreća da nas ne zovu baš na kave i ručkove.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 23
10.11.2009 21:09:07   
uspavana
pa mogu mislit da nisi znala što bi...

meni se dogodilo jednom kod poslovnog partnera...osim što je natočio neki sok od ananasa u čašu koja je bila sva mutna i prljava...još je k tome i sok ima nekih čudnih nakupina...jer je vjerojatno bio jako jako star...
popila sam par gutljaja...čisto radi kulture..i ostavila čašu na drugoj strani stola..

idući put kad sam došla nisam bila žedna user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 24
11.11.2009 17:23:46   
korina 9
IZVORNA PORUKA: dominik

ja natocenu kavu dam pa i ako ima flekova ne vidi seuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!