Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Problemi problemčići - hrana, stolica 31.3.2009 9:23:06
|
|
|
|
ninolina
|
Joj shvačam te, nemaš snage za borbu s njim svaki dan oko toga. Nemoj mu davati ove sokove za razređivanje. Kupi od kruške, marelice u tetrapaku, možda mu s tim omekšaš stolicu. Jer sigurno i tvrdo kaka. A hrana.... moja ima 5 godina i još se borimo s tim jednostavno nejde. Nadam se da ćete naći najbolje rješenje ali nemoj ga siliti to je još gore
|
|
RE: Problemi problemčići - hrana, stolica 31.3.2009 9:36:20
|
|
|
|
božica
|
Njofra uvijek nam nekaj priušte ti mali šarmeri kužim te za hranu i maštovitost ja isto nemam živaca za maštovita jela probaj mu kruškicu uvaljati kak ninolina veli pa dase stolica zmekša pozz
|
|
RE: Problemi problemčići - hrana, stolica 31.3.2009 10:54:27
|
|
|
|
ivanaa
|
mom pomogne sok od sljiva
|
|
RE: Problemi problemčići - hrana, stolica 31.3.2009 11:02:52
|
|
|
|
dominik
|
moj vrag doma ne jede nis osim pilece juhe, kruh i putar, tu i tam neka salama, jogurt, puding i monte, ali nas spasava sto pije caja puno pa ima stolicu...teta u vrticu mi kaze da tamo jede sve i pojede ok kolicinski...znaci doma zeza...ja sam prestala forsat i nudit...sta ima nek pojede...pa bumo vidli ko bu se vise inatio
|
|
|
|
RE: Problemi problemčići - hrana, stolica 31.3.2009 11:22:25
|
|
|
|
mrkvač
|
Samo ga nemoj tjerati previše jer on baš onda neće jesti! Imam ja takvu nećakinju! Ali prefrigani su oni, ono što njima paše to jedu! Treba ih pustiti da ogladne pa će jesti!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
EURO 2024.пеперутка16Tko će ući u polufinale?Španjolska. (
0%)
Nizozemska. (
0%)
Engleska. (
0%)
Francuska. (
0%)
Portugal. (
0%)
Njemačka. (
0%)
Broj svih glasova: 0Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!